Modelism - RHC Forum: Prelucrare capete suruburi trapezoidale 10x2 si 12x3 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Prelucrare capete suruburi trapezoidale 10x2 si 12x3 un capat 10 lei / 20 mm; 21-50mm - 17 lei

#1 Useril este offline   andreigradu 

• Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 52
  • Inregistrat: 15-May 12
  • Interests:Electronica, mecanica, machete feroviare, fotografia, CNC

Postat 12 December 2015 - 05:25 PM

Prelucrez capete surub trapezoidal 10x2 si 12x3
https://plus.google....sts/QbSdinm71QL
ca si preturi:

la un capat pe cota de 20mm lungime, diametru de 10, 8, 6, 5, 6.35 costa 10 lei
la cota mai lunga de 20 mm, adica intre 20-50mm lungime costa 17 lei

acest serviciu de prelucrare prin strunjire e valabil doar pentru suruburile cumparate de la mine.

pentru detalii ma contactati prin mesaj, e-mail, telefon.....

suruburile trapezoidale sunt pentru hobby, cei cu bani cumparati-va suruburi cu bile si patine hi-wi......

https://plus.google....sts/QbSdinm71QL
Vand diverse componente cnc, motoare nema 17, nema 23, suruburi trapezoidale 10x2, 12x3, 16x4, 20x4... 50x8
Prelucrari pe strung suruburi trapezoidale si piulite trapezoidale din poliamida si alama.
e-mail:andrei_gradu@yahoo.com tel: 0773399508
0

#2 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 13 December 2015 - 12:56 AM

Buna ziua domnule Andrei
Va felicit pentru serviciile pe care le puteti executa pentru cei interesati, dar personal, m-am simit putin jenat de mesajul dumneavoastra. Mi-au placut pozele din link-ul oferit. Pare un atelier adevarat si cred ca asta si este.

Va rog sa reveniti cu detalii despre ce oferiti la vanzare. Si v-as ruga sa depasiti momentul de suparare in care afirmati: "suruburile trapezoidale sunt pentru hobby, cei cu bani cumparati-va suruburi cu bile si patine hi-wi......". Sa justific putin afirmatia. Tocmai zilele trecute am cumparat niste bara rotunda (ca ghidaj pentru cateva structuri incepute mai demult) si tare n-as vrea sa visez in fiecare noapte ca ceilalti ma considera un fel de handicapat in ale tehnicii pe motiv ca in anumite situatii mai folosesc bara rotunda... Asta in conditiile in care nevasta-mea mi-a facut cadou de ziua indragostitilor doua CNC-uri de la ISEL si eu urmeaza sa-i fac cadou peste cateva zile un pian. Cu toate astea, folosesc foarte des bara rotunda ca ghidaj, si suruburi trapezoidale pentru actioanri. Si ca sa fie tacamul complet, recunosc ca folosesc foarte des transmisiile pe curele dintate, cu insertie metalica.
In aceeasi idee, va rog sa ma scuzati pentru completare, dar suruburile trapezoidale au calitatile lor si locul lor in tehnica. Asta nu inseamna ca cei cu bani nu au voie sa le cumpere sau ca trebuiesc cumparate doar de cei care aloca un buget mai redus pentru o lucrare. Consider ca a fost o afirmatie facuta dupa un sfarsit de saptamana obositor si as vrea sa ne acordati sansa sa colaboram mai eficient.

Revenind la subiect, preturile par mai mult decat excelente (nu-mi par foarte avantajoase pentru dumneavoastra dar sunt sigur ca v-ati facut bine socotelile) si va rog sa precizati mai multe informatii despre materialele pe care le aveti la vanzare. Poate altii cunosc mai bine situatia, dar personal, desi ma invart oarecum in mediul asta, nu va cunosc firma sau activitatea. Si mi-ar face mare placere sa pot colabora si cu dumneavoastra.

Mult succes in activitate si spor la treaba.
Va rog sa reveniti daca va face placere, cu detalii despre materialele pe care le putem cumpara de la dumneavoastra.
Cu respect, Ovidiu.
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#3 Useril este offline   andreigradu 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 13 December 2015 - 11:43 AM

In toate forumurile si pe toate sectiunile mecanice cand discuti de surub trapezoidal lumea iti spune ca e cu precizie redusa, viteza mica....etc....si toti recomanda surub cu bile.

Pentru a elimina aceste persoane din topic si a le determina din start sa nu posteze astfel de idei si mesaje am atasat acel text.
Clientii mei in general sunt hobby-sti care isi incropesc cate un cnc pentru acasa.
De curand au inceput sa ceara suruburi si producatorii de imprimante 3D pentru actionarea pe verticala a mesei de lucru, mai ales la utilajele mai voluminoase.

Piulitele trapezoidale, din fabricatie au un usor joc lateral pentru a prelua imperfectiunile de aliniere dintre ansamble si ca sa nu se gripeze cu vaselina si praf. Initial au baclash inexistent, dar isi formeaza .
Cei care vor sa elimine jocul trebuie sa puna 2 piulite si sa le regleze intre ele din cand in cand, sa unga ansamblul, sa verifice. De aceea multa lume fuge de surubul trapezoidal.
E bine sa specific din start ca sa eliminam orice discutii ulterioare....

Am considerat oferta de servicii ca e potrivita la sectiunea de publicitate personala, anunturi cu preturi si modele la suruburi si piulite le-am adaugat la vanzari si va atasez link-urile.

Surub trapezoidal - cote si preturi
http://www.rhcforum....__1#entry800071

Piulite din poliamide / bronz / alama
http://www.rhcforum....__1#entry800255

Piulitele din poliamide se realizeaza de comun acord cu beneficiarul, in masura in care ma pricep. La baza eu sunt ing. electronist, dar din lipsa de prelucratori prin aschiere in Romania am fost nevoit sa-mi achizitionez scule caci orice mica piesa prelucrata pe freza/strung ajungea la pretul unui inel cu diamante.

Celelalte componente de tehnica liniara de la furnizorul de suruburi si piulite trapezoidale sunt la aceleasi preturi ca pe la magazinele de profil din tara, in unele cazuri chiar mai mari si de aceea nu ma complic sa le listez. Ma limitez de moment la suruburi trapezoidale si piulite.

P.S. O aplicatie sa zicem comerciala a facut cineva....o masina de gravat cruci de marmura, a facut un cadru ce se aplica cu clame pe cruce, vertica/oblic si graveaza flori, text, merge in cimitir si scrie la fata locului textul si data mortii pe cruce, asa cu laptop, acumulator si cnc-ul pe un mic troler.

Aceasta postare a fost editata de andreigradu: 13 December 2015 - 11:48 AM

Vand diverse componente cnc, motoare nema 17, nema 23, suruburi trapezoidale 10x2, 12x3, 16x4, 20x4... 50x8
Prelucrari pe strung suruburi trapezoidale si piulite trapezoidale din poliamida si alama.
0

#4 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru

Postat 13 December 2015 - 07:45 PM

Iti inteleg atitudinea si supararea, dar nu este nevoie sa intri atat de mult in detalii. Suntem putini pasionati de tehnica de acest gen si cei care suntem stim avantajele si dezavantajele fiecarui sistem. Nu este nevoie sa-ti separi eventualii clienti cu astfel de mesaje. Fiecare stie ce are de facut si ce are de cumparat. Fiecare isi stie bugetul de care dispune. Fiecare stie ce si-ar dori sa obtina legat de performante... Sunt extrem de multe aplicatii unde suruburile trapezoidale sunt mai potrivite decat orice altceva. Sunt multe aplicatii in care daca faci o socoteala corecta ajungi la concluzia ca e foarte OK un surub trapezoidal. Ca sa nu mai aducem in discutie ca o piulita facuta bine si din material bun, iti creste mult performantele, poate mai mult decat este necesar. Am vazut sisteme cu suruburi cu bile prost intretinute si dupa cateva zeci de ore de functionare se uza piulita. As spune ca sunt multe amanunte care fac diferenta. Nu-ti subestima marfa. Si cum ziceam mai demult, sunt aplicatii unde curelele dintate sunt cele mai potrivite.
Sfatul meu este sa-i intelegi si pe carcotasi dar sa lasi loc liber de discutii. Nu de dragul de a pierde timpul. Poate unii chiar nu stiu si merita invatati.

Ca tot veni vorba de aplicatii, sunt oarecum pe val multe aplicatii la care s-ar preta suruburile trapezoidale, cu diametru mic, adica exact ce ai tu: Tr10x2 si Tr12x3. Si ma refer la sisteme folosite in industria mobilei. O sa revin cu detalii cand o fi timp, dar un birou reglabil pe inaltime sau din care iese oarece device, este la mare cautare si cu mare pret. Si are 2 amarate de suruburi trapezoidale, daca vrei sa le lasi in categoria asta. Dar nimic altceva nu este mai potrivit. Asa ca sfatul meu ar fi sa ramai de partea optimistilor si sa vezi partea plina a paharului.
Vorbim si spor la treaba.
Multumesc pentru link-urile spre preturi. E de studiat si de facut lista. Aplicatii sunt destule.
0

#5 Useril este offline   10doi 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 25
  • Inregistrat: 19-March 12

Postat 13 January 2016 - 01:03 PM

@Bitex: zici ca ai fost "usor jenat" de primul post din topic, ce zici de raspunsul pe care l-am primit eu de la domnu' Gradu? Ca mie nu-mi iese din cap asta: WTF!?

Sper ca nu i-am provocat o suferinta prea mare si il rog sa ma ierte pentru ca l-am deranjat cerandu-i o oferta de pret pentru 3 suruburi trapezoidale (ce-i drept nu foarte lungi) si trei piulite din poliamida (ce-i drept, un pic atipice). Am solicitat pret si pentru prelucrarea la capete a suruburilor, dar nu cred sa fi lasat sa se inteleaga ca as vrea cumva sa efectueze aceasta manopera gratuit.
"Munca inutila" la care face referire este un serviciu pe care zicea ca il presteaza si pentru care si-a facut singur tariful. Nu am nimic de-a face cu frustrarile legate de diversele inutilitati personale ale dansului, pe care ar trebui sa si le tina departe de clienti, sunt altii calificati pentru consiliere in rezolvarea problemelor personale.

In ceea ce ma priveste, "oferta" domnului Gradu era interesanta doar prin faptul ca rezolva si prelucrarea la capete pentru suruburile pe care le vinde. Fara acest serviciu, devine neatractiv, preturile la firmele care vand suruburi trapezoidale pe la noi nu sunt cu mult mai mari. Imi voi comanda suruburile si piulitele de la firma de la care imi iau si restul de componente CNC de care am nevoie. Daca este cineva prin Bucuresti care ma poate ajuta (contra cost, fireste) cu prelucrarile la capete pentru 3 suruburi trapezoidale, va rog sa ma anuntati.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: WTF.jpg

0

#6 Useril este offline   andreigradu 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 18 January 2016 - 09:04 PM

PRELUCRARI MECANICE SISTATE PERMANENT.....!!!!

Stimate domn... relu.cnc@gmail.com

" WHAT THE FUCK "
MAI BINE TRADUS IN ROMANA
" DA CE ??? P...U...L...A... MEA "

CA MONEDA DIN BOTSWANA...APROPO...FAPTUL CA AM CITIT MESAJUL DV. CONSIDERATI MESAJUL DE REACTIVARE A PRELUCRARILOR MECANICE INCHIS PENTRU DV, DESI V-AM TRIMIS E-MAIL ACUM 2 ORE...
..............PRELUCRARILE MECANICE DATORITA MESAJULUI DV. DE AICI SE INCHID PE VECIE....PENTRU SURUBURI TRAPEZOIDALE.....

Corect, am sistat pentru o perioada nedeterminata acele prelucrari....
Nu inteleg de ce v-ati aprins asa pentru ca v-am comunicat ca nu va pot ajuta in acel moment, si asta e adevarul, 50% din clienti mi-au zis ca e prea ieftin si de ce lucrez asa? ... vreo 3 mi-au zis ca nu sunt constient de preturile pietei... de costurile de exploatare ale utilajelor....??

( imi dau seama ca ati sapat bine pe net ca sa gasiti acest anunt, si ca sa scrieti despre faptul ca v-am refuzat, asta inseamna ca dv. nu ati gasit prelucrari mai ieftine..... hai sa fim seriosi, pe SN320 un 0,15mm e super ca bataie, cat crezi matale ca iti taxeaza strungarul ca iti face suruburile ???? VA pun eu schita aici ca atasament , piulitele acelea paralelipipedice lungi de 60mm, o sa vedeti cum ies la atelierul de strungarie din capitala mult iubita si cat costa.... )

..............
Pana acum m-am straduit sa fac prelucrari bune si nu mi-a zis nimeni ca are probleme, suruburile mele au ajuns si pe echipamente revandute custom .....

DAT FIIND ATITUDINEA DE TOT RASUL A DV. RAMAN SISTATE PE VECI PRELUCRARILE LA CAPETE.... CLIENTII POTENTIAL NOI SA VA MULTUMEASCA.... !!!

VOI VINDE DOAR LA BARA DE 1000 MM SI PROBABIL VOI RENUNTA SI LA ACEST PRODUS CAT DE CURAND....ADICA CAND SE TERMINA CE AM IN STOC.
..................................................................................................................................

p.s.

SOTIA mi-a spus de acum 1 an ca o sa vina momentul cand o sa ma inerveze unul ( ASA CA DV. ) si o sa-mi bag picioarele in ele de strunjiri, de span prin casa, de miros.... nu degeaba am o facultate...sa muncesc cu capul... ca e tara plina de mesteri.....
ete....na ca ai venit mata....fix la tanc.......

colegii care ar fi putut avea prelucrari pe cota simpla la 10 lei / 20 mm sa iti multumeasca stimate domn.

P.S. 2.
BITEX imi pare rau pentru dv. ca nu o sa mai puteti beneficia de prelucrari si nici alti potentiali useri de pe forum....
EVENTUAL il puteti BOMBARDA cu multumiri pe colegul nostru la adresa de e-mail relu.cnc@gmai.com...... pare un atelier/ magazin/o activitate comerciala.....

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 111.jpg

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de andreigradu: 18 January 2016 - 09:06 PM

0

#7 Useril este offline   andreigradu 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 18 January 2016 - 09:11 PM

ATENTIE......

A NU SE CONFUNDA OTELUL C15 CARE ARE PRECIZIE 0,2 MM CU OTELUL C45 CARE ARE PRECIZIE 0,1 MM

ASTA CA VORBIM DE PRET SI CALITATEA PRODUSELOR OFERITE.

TOATE MAGAZINELE DE HOBBY CNC OFERA C 15

NU CRED CA E CAZUL SA EXTRAPOLAM, AM CLIENTI CARE AU RETURNAT DE 2-3 ORI SURUBURI CATRE TEKRO PENTRU CA NU ERAU DREPTE SI NU SE PUTEAU FOLOSI LA IMPRIMANTE 3D...

MA ROG.... ORICUM SERVICIILE SUNT INCHISE.....

DE FEL... SUNT BERBEC CA ZODIE... DUPA MAMA SUNT RUS,....... ASA CA NU PREA ACCEPT SA FIU CALCAT PE CODITA FARA MOTIV...

BITEX... TE ROG SA INCHIZI ACEST TOPIC.....A DEVENIT INUTIL....

Aceasta postare a fost editata de andreigradu: 18 January 2016 - 09:11 PM

0

#8 Useril este offline   andreigradu 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 18 January 2016 - 09:35 PM

P. S. la P.S.

https://plus.google.com/u/0/s/relu.cnc

STIMATUL DOMN CARE S-A VAITAT DE SISTAREA PRELUCRARILOR MECANICE

relu.cnc@gmail.com
0

#9 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru

Postat 18 January 2016 - 10:27 PM

Buna!
Inchid topicul daca asa doresti. Adevarul e ca poti si tu sa-l inchizi, dar e bine si asa.
Si din partea mea ar fi fost acelasi comentariu ca pretul pentru prelucrari era extrem de accesibil clientului. Poate si tie, direct sau indirect (adica indirect prin vanzarea suruburilor). Si pretul suruburilor este foarte bun, cat o mai fi, daca e sa te cred pe cuvant ca vrei sa renunti... Nu stiu cum este cu inaintasii si caracterul. Stiu doar ca nu trebuie sa fii chiar atat de sensibil la "intemperii". Vor veni si vremuri mai grele.
Spor la treaba si mult succes in tot ce faci!

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro