Extra 300 - 170 cm anvergura de la planșetă la aerodrom
Postat 04 April 2016 - 07:04 PM
-------------------------
DJI Mini 4 PRO
Hornet Tunel Hull Sprint F1
Fly Low. Go Fast. Turn Left.
Do. Or do not. There is no try.
Postat 06 April 2016 - 06:36 AM
Acuma haideți să fim serioși. Nu se poate egala prețul producției de serie, care, are la bază consumul minim de resurse și ore muncă. Nu asta e ideea unui astfel de model, și am mai scris-o. Poate se poate realiza la prețul unui kit HK, poate peste acest preț, dar cum scria Edy, acum ceva vreme, sunt modele pe care le poți semna, iar satisfacția primului zbor cu un astfel de model...construiți, zburați, și vorbim atunci.
Eu mai am mult de construit, iar timpul disponibil, spre surprinderea mea a dispărut de tot. Mai am mai puțin de o săptămână de stat departe de casă, și o să revin în forță, în așa fel încât, pentru RR să-l putem vedea și critica live.
Postat 06 April 2016 - 03:46 PM
Mihai_supy, la 06 April 2016 - 06:36 AM, a spus:
Acuma haideți să fim serioși. Nu se poate egala prețul producției de serie, care, are la bază consumul minim de resurse și ore muncă. Nu asta e ideea unui astfel de model, și am mai scris-o. Poate se poate realiza la prețul unui kit HK, poate peste acest preț, dar cum scria Edy, acum ceva vreme, sunt modele pe care le poți semna, iar satisfacția primului zbor cu un astfel de model...construiți, zburați, și vorbim atunci.
Eu mai am mult de construit, iar timpul disponibil, spre surprinderea mea a dispărut de tot. Mai am mai puțin de o săptămână de stat departe de casă, și o să revin în forță, în așa fel încât, pentru RR să-l putem vedea și critica live.
Nu vreau sa fiu carcotas si stii ca te respect si va respect pe toti aeromodelistii dar ce facem noi aici se numeste asamblarea unor parti. Da, recunosc, satisfactia ar fi enorma atunci cand as proiecta un avion de la zero dupa ce invat inginerie, scot piesele si apoi il asambalez, zbor si mai zboara si bine dar sa asamblez niste piese, sa ma murdaresc de lipici si sa ies mai scump decat la magazi nu e satisfactie :(.
Postat 10 April 2016 - 02:46 PM
Postat 10 April 2016 - 07:02 PM
Postat 10 April 2016 - 07:05 PM
pana una alta offtopic ...sorry da nu ma pot abtine :D ...sper sa termin si eu vara asta Funtana ... 2.5m anvergura
Aceasta postare a fost editata de Tealk: 10 April 2016 - 07:05 PM
DJI Mini 4 PRO
Postat 10 April 2016 - 07:14 PM
Tealk, la 10 April 2016 - 07:05 PM, a spus:
pana una alta offtopic ...sorry da nu ma pot abtine :D ...sper sa termin si eu vara asta Funtana ... 2.5m anvergura
Frumos avionul !!! Bravo!!! Un singur lucru ii strica forma si acela este trenul de aterizare 😊 Fa altul sau cumpara unul de carbon
Postat 10 April 2016 - 07:16 PM
DJI Mini 4 PRO
Postat 10 April 2016 - 07:22 PM
Tealk, la 10 April 2016 - 07:16 PM, a spus:
Si sa nu poluez topicul mai zic un singur lucru 😊:sa ai mare grija la aripa ,sa chesonezi lonjeroanele ,pare cam fragila si e pacat sa aplaude la primul zbor .
Spor la construit !
Abia astept sa vad videoul lui Jymmy 05 cumaidenul !
Daca doresti si ai calapodul pentru cabina transparenta eu te pot ajuta cu termoformarea ! Nu te costa nimic !
Postat 10 April 2016 - 07:44 PM
Ainshtain, la 10 April 2016 - 07:22 PM, a spus:
4mm ... pare cam flexibila
DJI Mini 4 PRO
Postat 10 April 2016 - 07:56 PM
Tealk, la 10 April 2016 - 07:44 PM, a spus:
Wow, pentru 2.5 metri e mic tare, ma gandeam ca ai folosit de 6...
Am gasit sa cumpar de 8 mm platbanda, dar nu stiu cum am sa o indoi, un amic a luat dural de la Phoenix si a incercat sa il indoaie la upcant, dupa ce a trecut de 30 de grade a plesnit si nu a putut fi indoit, acum ma gandesc ca poate raza de indoire era prea mica... In fine am sa ma gandesc la un dispozitiv de indoit, gen presa, daca imi iese am sa il postez.
Ce ma deranjeaza acum e faptul ca eu am ingreunat modelul cu mult datorita reparatiilor si ar trebui sa mut trenul mai in fata dar nu am cum, poate fac un plan inclinat de 1.5,2 grade pe care sa pun trenul si astfel am sa am rotile mai in fata....
Postat 11 April 2016 - 07:46 AM
Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
Postat 16 April 2016 - 08:13 PM
La al 2-lea zbor eu am reusit sa fac si un mic hover si un cutit, acum imi fac tren de aterizare nou ca cel de carbon care-l aveam a facut poc la aterizare.
Zboruri line si aterizari usoare!
Postat 20 April 2016 - 06:42 PM