Constructie trainer Constructia unui trainer---help
Postat 17 January 2016 - 01:15 PM
Cristian10, la 17 January 2016 - 12:56 PM, a spus:
Astept pareri, critici sfaturi...
Daca-mi este permis..
1. Pentru trenul de aterizare iti trebuie o sarma otelita. Daca aia e teava de aliminiu clasica nu va rezista mult.
2. Cele 2 tevi care duc la ampenajele din coada sunt pentru comenzi? Ai putea sa le inlocuiesti cu ceva mai usor prin care sa tragi, la fel o sarma otelita mai subtire? Vei castiga greutate.
3. Ai grija ca echia profundorului sa nu atinga solul/iarba, din poza pare cam aproape de sol.
Postat 18 January 2016 - 07:15 AM
icsss, la 17 January 2016 - 01:15 PM, a spus:
Daca-mi este permis..
1. Pentru trenul de aterizare iti trebuie o sarma otelita. Daca aia e teava de aliminiu clasica nu va rezista mult.
2. Cele 2 tevi care duc la ampenajele din coada sunt pentru comenzi? Ai putea sa le inlocuiesti cu ceva mai usor prin care sa tragi, la fel o sarma otelita mai subtire? Vei castiga greutate.
3. Ai grija ca echia profundorului sa nu atinga solul/iarba, din poza pare cam aproape de sol.
Pentru trenul de aterizare am folosit teava de aluminiu deoarece nu am gasit sarma. Daca se va rupe o sa o inlocuiesc cu sarma otelita. Cele doua tevi sunt pentru comenzi ma gandesc si eu sa le schimb....o sa. Vad daca gasesc ceva mai usor.
Iar pentru echia profundorului o sa incerc sa ridic putin spatele sa nu mai atinga.
Multumesc pentru sfaturi!
Postat 18 January 2016 - 05:30 PM
fly, la 18 January 2016 - 07:31 AM, a spus:
Frumos construit pentru primul model ,ai talent si nu te lasa de construit !
Daca nu ai eleroane atunci mi se pare cam mica directia ,poate doar sa mi se para ,vezi dupa primul zbor cum asculta .
Daca nu ai eleroane atunci mi se pare cam mica directia ,poate doar sa mi se para ,vezi dupa primul zbor cum asculta .
Multumesc frumos....iar legat de directie am respectat planurile aeromodelului....pentru primul zbor ma ava ajuta cineva...
AdrianDim, la 18 January 2016 - 07:37 AM, a spus:
E super modelul.Sa-l zbori sanatos!
Multumesc frumos! Sper sa si zboare...
Postat 18 January 2016 - 09:32 PM
Cristian10, la 18 January 2016 - 05:30 PM, a spus:
Multumesc frumos....iar legat de directie am respectat planurile aeromodelului....pentru primul zbor ma ava ajuta cineva...
Vorba unor batrani zburatori : Daca pui pe ea un motor si o scandura va zbura . (adunate din "folclor") :)