Modelism - RHC Forum: Vând urgent, Hot Stuff II - construţie proprie - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Vând urgent, Hot Stuff II - construţie proprie

#1 Useril este offline   Mihai_supy 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 5157
  • Inregistrat: 16-December 10

Postat 17 December 2015 - 11:21 PM

Pentru că, un alt proiect la care ţin mult mai mult trebuie finanţat, scot la vânzare un model, construit de mine, cu un foarte mare efort.

Detalile aici

Modelul este ca după vreo 5 zboruri reuşite, fără probleme majore. Stare tehnică - ca şi ieşit din construcţie. Eectronică nouă, doar pe acest model. Vine cu doi lipo 4S cu care poate zbura cam 12 mnute cu fiecare, nefolosiţi pe alt model. Nu e motorizat pentru hard3D, dar eu am putut face cu el cam toate evoluţiile pe care le pot face...!

Este pus mult suflet şi numai materiale de calitate în model. Balsa - numai albă, Graupner...Nu cred că se pot aduce reproşuri construcţiei..(deşi chiar mi-ar plăcea, şi uite cum am ajungela progrese..)

Trebuie să menţionez că e un model foarte liniştit. Mi-a ieşit surprinzător de uşor pentru dinensiunile lui, şi asta e cauza care nu îl lasă să zboare repede...Este foate leneş şi previzibi. De multe ori zboară ireal de încet, şi dă timp de reacţie suficient. Este recomandat pentru cam toţi cei care ştiu ce face sstick-ul din stânga...Pot să fac, oricând, chiar indiferent de vreme un zbor de test...L-am esta pe frig şi vânt tare, şi e chiar ok.

Preţul cerut, pentru că trebuie finanţat un alt proiect - 1500 lei, echipat complet, cu doi acumulatori 4S, fără receptor. Asigur probă la livrare, şi toată asistenşa la configurare...
Fisier atasat  2222.jpg (224.85K)
Number of downloads: 59
Contact Mihai, 0748788076

PS - nu prea aş vrea să dau acest model, pentru că e chiar uşor de zburat, şi foarte relaxant (pentru mine), şi a fost construit să răspundă cerinţelor mele, dar, chiar îmi doresc mulg un alt model, şi, pentru acel model, chiar şi "Stuff-ul poate pleca...!

Încă ceva...Vă rog din suflet nu mi-l cumpăraţi...cumpăraţi celelate modele, şi lăsaţi-mi mie "Stuff"-ul..
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro