Tzicul, la 17 December 2015 - 07:17 PM, a spus:
Posibil si chiar probabil. El zice ca nu, da' prea nu foloseste decat Tekin si Savox, pe masa de filmari e un banner cu youtube samd. Pe de alta parte, omu'-si merita banii, face multe chestii interesante. Mie imi place de el. Si de HemiStorm RC.
Pai daca YT il plateste,ce ar trebui sa aiba pe masa?Nu are nici un sponsor,tot ce face,face din filmarile de pe YT.Sunt altii gen phatdad,harley designs samd care sunt sponsorizati sau angajati de companii.Medic,ca sa zic asa,face de pe urma noastra,a celor care viualizeaza clipurile lui.El are aproape 1 milion de subscribers :blink: ......si o gramada de clipuri cu peste 1 milion viualizari......a pus odata un filmulet cu ce venituri are,acu ceva timp cand nu avea atatia subscribers si era undeva la vreo 400k de dolari pe an........acum cred ca are si mai mult.....faceti calculul si vedeti cam cat ii intra intr-o luna
villi2villli, la 17 December 2015 - 08:59 PM, a spus:
Daca o lasi cu benzina in rezervor clar miroase,iar referitor la surubarit,asa este,insa asta e parte din acest hobby,curatatea intretinerea etc,variante pentru timp liber mai putin sunt electricele
Ar trebui sa te bazezi pe pusti,clar iti da o mana de ajutor
De facut verificari eu sincer nu prea fac,doar scurte analize vizuale si tactile,insa imi pace sa le curat,acolo pierd timp,dupa ce inveti un model stii ce nu este in regula inainte sa desfaci
Eu am ceva benzina in rezervor si nu miroase a benzina......sau m=am obisnuit cu mirosul,ca deja nu il mai simt?