Losi 5ive-T si Losi 5ive Mini WRC Rally Discutii, upgrade, piste
Postat 22 December 2015 - 09:35 AM
BAJA 5SC 30cc gas
Hobbytech str8 rally electric conversion
Postat 22 December 2015 - 09:45 AM
Losi LST XXL
Kyosho Mad Force Xtra long and Xtra wide
Postat 22 December 2015 - 08:47 PM
Losi 8ight-T 2.0 - 4WD Truggy
Traxxas Summit
On-road: HPI Mirco RS4 -4WD 1:18
Mini-Z
Tamya MR-03 Alfa Romeo Giulieta -2WD 1:10
Spektrum DX-3E
Spektrum DX-3S
Postat 22 December 2015 - 09:34 PM
Aceasta postare a fost editata de Tzicul: 22 December 2015 - 09:36 PM
Losi LST XXL
Postat 22 December 2015 - 10:50 PM
Losi LST XXL
Postat 22 December 2015 - 10:51 PM
:JetPro rear mount exhaust: :8000rpm clutch: :Walbro WT-1107 performance carb: :ADA Billet RC intake manifold: :HPI Baja dual-stage air filter on ShreadIndustries inclined stack: :FlySky FS-IT4 telemetry radio:
:Killer RC Super Bee kill switch: :Flywheel, air filter, pull start outerwears: :Shock covers: :5Ah DDM battery: :Voltwatch: :Custom in-the-box charger: :Tarmac busters on HPI rims: :HPI axle boots:
Postat 22 December 2015 - 11:00 PM
https://youtu.be/94G3w8Dr-Yk?t=3m10s
Losi LST XXL
Postat 24 December 2015 - 04:27 PM
Postat 25 December 2015 - 12:22 AM
ovydyuc, la 24 December 2015 - 04:27 PM, a spus:
Dragut filmuletul,cauciucuri ca alea am,tre sa caut ceva suruburi si ma apuc de confectionat roti de gheata,placut si interesant ar fi sa mearga la fel,insa ma indoiesc, ei aveau numai sigle obr peste tot...
Aceasta postare a fost editata de villi2villli: 25 December 2015 - 12:23 AM
Postat 25 December 2015 - 12:42 AM
:JetPro rear mount exhaust: :8000rpm clutch: :Walbro WT-1107 performance carb: :ADA Billet RC intake manifold: :HPI Baja dual-stage air filter on ShreadIndustries inclined stack: :FlySky FS-IT4 telemetry radio:
:Killer RC Super Bee kill switch: :Flywheel, air filter, pull start outerwears: :Shock covers: :5Ah DDM battery: :Voltwatch: :Custom in-the-box charger: :Tarmac busters on HPI rims: :HPI axle boots:
Postat 25 December 2015 - 08:41 AM
Postat 27 December 2015 - 12:44 PM
villi2villli, la 27 December 2015 - 12:33 AM, a spus:
Am facut un desen. Desenasem conturul inainte sa montez "fusta" pe masinuta si acum am retrasat dupa poze. Voi verifica desenul si cand o sa am timp sa scanez o sa repozitionez erorile (daca sunt). Probabil prin ianuarie.
Sper sa reusesti sa iti confectionezi. Mare lucru nu e. As face din cauciuc de 1mm sau mai gros.
Ca utilitate, din punctul meu de vedere, "fusta" e din categoria trebuie sa o ai pe masina. Dupa un rezervor prin frunze si iarba in interior era curat.
Fisiere atasate
-
losi 5ive fusta.pdf (61.33K)
Number of downloads: 70
Postat 28 December 2015 - 12:44 AM
ovydyuc, la 27 December 2015 - 12:44 PM, a spus:
Sper sa reusesti sa iti confectionezi. Mare lucru nu e. As face din cauciuc de 1mm sau mai gros.
Ca utilitate, din punctul meu de vedere, "fusta" e din categoria trebuie sa o ai pe masina. Dupa un rezervor prin frunze si iarba in interior era curat.
Ce sa zic,multumesc pentru desen,chiar este de ajutor,nu stiu daca din cauciuc le fac,ma gandesc doar ca fie el si de 1mm dimensiunea fiind mare,va cantari destul,Asa ca un material de genul vinilinului,nu ii stiu exact numele ca nu sunt croitor dar este acela ce are panza pe interior,este destul de usor si chiar daca nu va tine o vesnicie nu este o problema
Ai reusit sa faci suruburile pentru sasiu?
Postat 28 December 2015 - 09:28 AM
villi2villli, la 28 December 2015 - 12:45 AM, a spus:
Am dat filet de acum o saptamana, si am pus suruburi cu cap hexagonal M5, am pilit cu o piatra pusa pe bormasina cam jumatate din capul surubului. Au ramas cam 1.5-2mm.
Nu sunt foarte multumit de ce a iesit (nu am reusit sa pilesc uniform capul surubului, piatra fiind destul de uzata), asa ca am dat la facut din suruburi M7 (sa ramana partea hexagonala mai mare pt protectie) - ramane de vazut ce iese daca reuseste sa faca filetul de M5 si sa si reziste o vreme.
Poti sa imi zici grosimea de la ce ai tu?
Postat 28 December 2015 - 05:10 PM
ovydyuc, la 28 December 2015 - 09:28 AM, a spus:
Nu sunt foarte multumit de ce a iesit (nu am reusit sa pilesc uniform capul surubului, piatra fiind destul de uzata), asa ca am dat la facut din suruburi M7 (sa ramana partea hexagonala mai mare pt protectie) - ramane de vazut ce iese daca reuseste sa faca filetul de M5 si sa si reziste o vreme.
Poti sa imi zici grosimea de la ce ai tu?
capul are maxim 1.2mm,nu l am masurat acum ca nu am masina acasa,insa cam asta este grosimea,maine iti pot spune exact,iar la dedeman gasesti dremmel si un set de accesorii pentru ea care le poti folosi cu incredere,cam 70-80 lei ambele te costa,este mult mai ok fata de bormasina si o sa cam ai nevoie
Aceasta postare a fost editata de villi2villli: 28 December 2015 - 05:11 PM
Postat 10 January 2016 - 02:51 PM
M-am mai luptat cu Pull Starterul (demarorul cu sfoara pag 51 manual Losi - ft slaba documentatia pt ca ei vor sa vanda piesa LOSR5010 si recomanda "Do not disassemble this part") - am desfacut pe acolo pt ca am ramas cu sfoara afara. Arcul ala e dat dracului dar l-am invins pana la urma. (grija mare la ochi ca sare!)
Metoda de reasamblare arc demaror :
dai jos sfoara (tai de la capatul de care tragi si o scoti din parta alba) ca te cam incurca pana inainte de armare/intindere arc,
pui arcul in partea alba de plastic (infasori dinspre exterior spre interior) cand mai ai putin
pui partea din interior a arcului in locasul din capac (apropii la 5-10 cm cele 2 parti),
Inchizi sistemul pui suruburile ca in schema de la pag 51,
pui sfoara inapoi (nu o legi inca de partea de care tragi),
intorci tot sistemul sa curga sfoara spre tine,
invarti in sens invers acelor de ceasornic ca sa intinzi/armezi arcul,
cand e armat legi si celalalt capat de sfoara.
Stiu ca nu e complet dar m-am chinuit aproape 2 ore pana am reusit in mare cam astia sunt pasii.
Cu ocazia asta am reusit sa montez si
Bartolone Racingfront Skid Plate Racing Bartolone for Losi 5ive (sm215F-DM)
Bartolone Racing rear underride guard for Losi 5ive (SM215-DM)
Postat 10 January 2016 - 08:32 PM
Postat 10 January 2016 - 08:33 PM
Postat 10 January 2016 - 10:10 PM
Ice_2k, la 10 January 2016 - 08:33 PM, a spus:
salut,am luit eu dominator,este super,chiar creste mult puterea la turatii mici-medii,unde practic are nevoie 5ive ul,parerea mea pro,iar contra,este foarte incomoda,nu stiu ce pateste cand cade masina pe spate,ramane sa aflu,sper sa reziste,sincer dominator este o varianta buna insa mai mult as prefera acum cand am vazut ce inseamna una care pleaca in jos pe langa motor,de genul jet pro samba etc
atasez cateva poze
.
Postat 10 January 2016 - 10:17 PM
ovydyuc, la 10 January 2016 - 02:51 PM, a spus:
M-am mai luptat cu Pull Starterul (demarorul cu sfoara pag 51 manual Losi - ft slaba documentatia pt ca ei vor sa vanda piesa LOSR5010 si recomanda "Do not disassemble this part") - am desfacut pe acolo pt ca am ramas cu sfoara afara. Arcul ala e dat dracului dar l-am invins pana la urma. (grija mare la ochi ca sare!)
Metoda de reasamblare arc demaror :
dai jos sfoara (tai de la capatul de care tragi si o scoti din parta alba) ca te cam incurca pana inainte de armare/intindere arc,
pui arcul in partea alba de plastic (infasori dinspre exterior spre interior) cand mai ai putin
pui partea din interior a arcului in locasul din capac (apropii la 5-10 cm cele 2 parti),
Inchizi sistemul pui suruburile ca in schema de la pag 51,
pui sfoara inapoi (nu o legi inca de partea de care tragi),
intorci tot sistemul sa curga sfoara spre tine,
invarti in sens invers acelor de ceasornic ca sa intinzi/armezi arcul,
cand e armat legi si celalalt capat de sfoara.
Stiu ca nu e complet dar m-am chinuit aproape 2 ore pana am reusit in mare cam astia sunt pasii.
Cu ocazia asta am reusit sa montez si
Bartolone Racingfront Skid Plate Racing Bartolone for Losi 5ive (sm215F-DM)
Bartolone Racing rear underride guard for Losi 5ive (SM215-DM)
ai crezut ca te pacalesc cand am spus ca trebuie rosu?
dar atentie,chiar si cu rosu daca nu este hight temp tot tre sa le mai strangi la 1-2 rezervoare,iar high temp ul la 3-4
iar referitor la pull start,este consumabil,la un moment dat nu prea o sa mai ai ce sa i faci,se useaza si ba nu mai ridica piedica sa invarta ba nu se mai duce sfoara toata inauntru
surubul 5 la partea fata nu te a lasat inima sa l pui?eu din motivul asta am ales alte protectii,o sa pun o poza cu ale mele imediat
Aceasta postare a fost editata de villi2villli: 10 January 2016 - 10:21 PM
Postat 10 January 2016 - 10:26 PM