C.R. F3P Et. I-a Braşov 16-17 ianuarie 2016 Concurs de aeromodele indoor
Postat 17 January 2016 - 06:37 PM
Dragos, multumim pentru poze, dar poate data viitoare ai avion si te dai cu noi (in sala mai mare). ;)
Am scapat din inghesuiala de pe DN1, ceilalti au ajuns si ei, asa ca va pun poze.
Sala e cam joasa, am troscait mai multi modelele din cand in cand, dar suntem in continuare apti de zbor.
Am scapat din inghesuiala de pe DN1, ceilalti au ajuns si ei, asa ca va pun poze.
Sala e cam joasa, am troscait mai multi modelele din cand in cand, dar suntem in continuare apti de zbor.
Aceasta postare a fost editata de mvpricop: 17 January 2016 - 06:37 PM
Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
Postat 17 January 2016 - 10:16 PM
Multumim tuturor celor implicati in organizare!... a fost super! ...din punctul meu de vedere cel mai mare castig a fost partciparea in numar mare la juniori!...felicitari celor doua tinere echipe din Brasov!
Multumim si lui Dragos pentru poze!...eu unul nu prea am facut...doar cateva :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Pe data viitoare!...sa fie!
Stima!
...
Multumim si lui Dragos pentru poze!...eu unul nu prea am facut...doar cateva :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Pe data viitoare!...sa fie!
Stima!
...
Postat 18 January 2016 - 08:53 AM
Bună dimineaţa tuturor,
În primul rând vreau să vă mulţumesc tuturor participanţilor pentru efortul depus, pentru noi a fost primul concurs RC de sală,
aşa că suntem mulţumiţi, dar mai ales încântaţi de clasa F3P..
Pentru noi cei din Braşov a fost o bună oportunitate de a învăţa de la consacraţi.
Mulţumiri speciale lui Dragoş că ne-a ajutat cu pozele şi vorba lui Victor: Hai şi cu modele de zburat !!!
În altă ordine de idei; întradevăr sala este cam joasă, între noi fie vorba pentru Braşoveni a fost şi groaznic de mică nu numai joasă.... :)
Dar sa va spun merituoşii de la acest prim concurs din 2016:
SENIORI:
1. DINU Cătălin
2. PRICOP Victor
3. SIMINICEABU Silviu
4. ERDIC Dănuţ
5. MIHĂILESCU Ştefan
6. POP Vasile-Petre
JUNIORI:
1. RĂCĂŢANU Ştefan
2. MIHALACHE ŞTEFAN
3. CHICAN David
4. SUTO Szilard
5. Florescu Adrian.
Aşadar am fost 11 concurenţi. (binişor după părerea mea).
Clasamentul C. R. et. I-a î-l voi posta după ce va fi validat de FRMd.
Apropos de FRMd.; mulţumiri lui Andi POPA pentru promtitudinea în ceea ce priveşte parteneriatul cu Univ. Transilvania din Braşov
Vis-a-vis de utilizarea sălii de sport în cele două zile de competiţie.
În rest.... numai de bine, iar dacă mai aveţi poze filme şi alte opinii pro sau contra, sau critici de ce nu... nu vă sfiiţi.
Cu drag:
POP Vasile-Petre
În primul rând vreau să vă mulţumesc tuturor participanţilor pentru efortul depus, pentru noi a fost primul concurs RC de sală,
aşa că suntem mulţumiţi, dar mai ales încântaţi de clasa F3P..
Pentru noi cei din Braşov a fost o bună oportunitate de a învăţa de la consacraţi.
Mulţumiri speciale lui Dragoş că ne-a ajutat cu pozele şi vorba lui Victor: Hai şi cu modele de zburat !!!
În altă ordine de idei; întradevăr sala este cam joasă, între noi fie vorba pentru Braşoveni a fost şi groaznic de mică nu numai joasă.... :)
Dar sa va spun merituoşii de la acest prim concurs din 2016:
SENIORI:
1. DINU Cătălin
2. PRICOP Victor
3. SIMINICEABU Silviu
4. ERDIC Dănuţ
5. MIHĂILESCU Ştefan
6. POP Vasile-Petre
JUNIORI:
1. RĂCĂŢANU Ştefan
2. MIHALACHE ŞTEFAN
3. CHICAN David
4. SUTO Szilard
5. Florescu Adrian.
Aşadar am fost 11 concurenţi. (binişor după părerea mea).
Clasamentul C. R. et. I-a î-l voi posta după ce va fi validat de FRMd.
Apropos de FRMd.; mulţumiri lui Andi POPA pentru promtitudinea în ceea ce priveşte parteneriatul cu Univ. Transilvania din Braşov
Vis-a-vis de utilizarea sălii de sport în cele două zile de competiţie.
În rest.... numai de bine, iar dacă mai aveţi poze filme şi alte opinii pro sau contra, sau critici de ce nu... nu vă sfiiţi.
Cu drag:
POP Vasile-Petre
NU POT nu există în vocabularul aeromodelistului.....