Am vazut(nu numai eu) anuntul asta:
http://www.rhcforum....iphone-5s-16gb/
Si-am trimis un PM in 3 minute dupa ce a fost postat anuntul. Am mai cerut o poza si apoi l-am intrebat cum mi-l trimite. Eu i-am oferit pretul cerut si transportul platit de el. Si asa am ramas in aer 4 zile, timp in care el a citit PM-ul meu dar nu mi-a raspuns. Ulterior aflu ca l-a dat altcuiva(ok, sa spunem ca cineva i-a oferit pretul cerut inaintea mea), dar putea sa-mi zica si mie "mai e rezervat pentru altcineva".
Azi dimineata aflu ca mai e cineva in situatia mea, il invit si pe el sa-si spuna experienta.
Omul nu e neaparat tepar dar nu da pe afara de seriozitate. Eu l-as evita de acum.
Pagina 1 din 1
TudorL cam neserios
Postat 06 November 2015 - 10:31 AM
Daca tu crezi ca ar trebui sa il consideram neserios din aceasta cauza, ar trebui sa punem aici mai mult de 50% din forum, de nu stiu cate ori am ramas cu ochii in soare, cu siguranta am lasat si eu la randul meu pe altii. Chiar si acum o sapt am patit acelasi lucru de la doi user foarte cunoscuti pe forum.
Vorba mea, "noi sa fim sanatosi" o sa mai fie si alte ocazii.
Vorba mea, "noi sa fim sanatosi" o sa mai fie si alte ocazii.
Why Drink and Drive,When you can Smoke and Fly?
Postat 06 November 2015 - 10:35 AM
Omul poate sa aleaga cui sa vanda si in ce conditii ... Dar intradevar ar fi putut sa spuna ca nu vrea sa ti-l dea pentru ca poate a gasit conditii mai avantajoase la alt cumparator. Ideea e ca pretul telefonului este suspect de mic ... Asta ar fi trebuit in prima faza sa va dea la toti de gandit 5s la pret de 5 uzat ... Nu zic ca ar fi teapa sau ceva, dar ar fi putut usor obtine 300 lei mai mult.
BAJA 5SC 30cc gas
Hobbytech str8 rally electric conversion
Arata acest topic
Pagina 1 din 1