Modelism - RHC Forum: rctimer 2212 problema cu piulitele - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

rctimer 2212 problema cu piulitele

#1 Useril este offline   moro696 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 163
  • Inregistrat: 01-January 15

Postat 16 October 2015 - 08:04 PM

n00b fiind in aterizarea din clip https://www.youtube....h?v=cy5YTsXgUMw ... am reusit performanta fantastica sa-mi pierd o piulita, am aterizat putin brutal si poc m-am trezit cu elicea inca in aer :)) Am cautat vreo jumatate de ora prin iarba si canci... al naibii piulita, parca a mancat-o pamantul
Stie cineva model de piulita merge la un rctimer 2212 920kv?

Banuiesc ca e un M8? Este una din piulitele negre cu strangere pe stanga, astea is asa zisele "piulite cu filet pe stanga" ?

Aceasta postare a fost editata de moro696: 16 October 2015 - 08:08 PM

0

#2 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 16 October 2015 - 08:24 PM

Am pierdut deja doua, noroc ca pereche ... asa ca am trecut pe elici cu filet incorporat
... cu picioarele pe pamant ...
0

#3 Useril este offline   Parfenov 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 737
  • Inregistrat: 25-July 13
  • Interests:Aeromodelism

Postat 16 October 2015 - 09:33 PM

mai scade putin din valori ca iti este greu sa il controlezi la inceput , miscariile sunt prea bruste si misca mai fin din stickuri , am auzit prin celalalt video al tau cum dai drumul la stick dintr-o data. Bft

Aceasta postare a fost editata de Parfenov: 16 October 2015 - 09:35 PM

Parfenov Razvan
0

#4 Useril este offline   moro696 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 16 October 2015 - 11:36 PM

Mda, din pacate nu m-am obisnuit foarte tare cu stick-urile, cand o vad ca isi ia avant mai tare tind sa scad prea tare din trothlee...
Ce-i drept la gain/pids n-am umblat, ala era un setup cu naze, a fost primul zbor de proba...
Mai e si chestia ca nu-s obisnuit si imi este putin greu sa ma orientez, iar la chestii acrobatice incerc sa ma abtin

Momentan caut piulitze... pana una alta am dat naze-ul , si facui un upgrade la pixhawk +gps sa o pot tine fixa pe cer pana ma obisnuiesc cu ea ....

Morr ca nu pot zbura din cauza unei piulitze, sa nu mai pun ca imi luai si "bumpere" pt elici ... M-a mancat odata sa-i dau prin curte unde spatiul e mai restrans, si era s-o las pe vecina fara pisica :ph34r:

N-are careva piulite extra pt 2212? :D

Aceasta postare a fost editata de moro696: 16 October 2015 - 11:38 PM

0

#5 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 October 2015 - 08:09 AM

Maaare greseala cu... dat naze... sa tin fixa pe cer... :(

O sa vezi singur de ce... eu am facut manevra inversa acum mai mult de un an ;)
0

#6 Useril este offline   moro696 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 17 October 2015 - 04:31 PM

Ce nu mi-a placut la naze, ca nu are return to home...Chestia asta nu mi-a placut, adica daca cumva in imi iasa din raza ce fac?

Deocamdata folosesc un DJT+D8R xp la care mai am pusa antena aia de 7db frsky, si fara sa am rth nu m-am incumetat sa fac un range test...

Eu cum is maniac cu hardware/software prefer diversitatea pixhawk-ului, ce-i drept pixhawk-ul nu este atat de "plug'n play" ca naze..., pixhawk-ul l-am luat cu planuri de viitor pentru un bixler sau un skywalker ceva...

Cand o sa prind ceva mai multa experienta in manervrat quad-uri, o sa trec de la frame 450 la un 250 pentru "dirty flying" si atunci ma voi intoarce la naze :blush:

Si mie imi pare rau dupa naze, e micutz.... pare o bestie mica....

Momentan strang $$ la ciorap pentru ceva echipament fpv si un LR tx\rx... parca imi place mai mult sa stau pe sus si sa fac poze/filmez, decat sa fac flip-uri :p

Aceasta postare a fost editata de moro696: 17 October 2015 - 04:33 PM

0

#7 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 October 2015 - 09:19 PM

Cum sa nu aiba rth !
https://github.com/c...r/docs/Modes.md

range test la multicoptere faci usor... te urci undeva pe un deal/cladire, macar de 10m, si il trimiti la plimbare la mica inaltime, deoarece tu fiind sus vei avea LOS permanent chiar si la cativa km... iar un amic il urmareste cu masina, presupunand ca faci plimbarea de-a lungul unei sosele. Cand ai pierdut video il bagi in loiter si amicul sta si asteapta sa i se descarce bateria :D
0

#8 Useril este offline   Elicopter 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 565
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 17 October 2015 - 09:21 PM

Solutia asta ii ca la romani , lasa ca merge si asa .
Ceea ce cauti aceea gasesti
0

#9 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 October 2015 - 09:56 PM

La ce te referi ?
0

#10 Useril este offline   Elicopter 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 17 October 2015 - 11:08 PM

La faptul ca pe pixhawk ai rtl testat si functional, dar pe naze nu ai asa ceva , este ceva experimental , dar nu este implementat inca , si de obicei , nu imi trimit prietenii sa caute drona mea , ude s-ar duce ea .
Daca eu sunt pilot , nu am nevoie de inca cativa prieteni sa imi gaseasca drona unde pierde semnalul si intra in loiter .
0

#11 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 October 2015 - 11:21 PM

Sper sa nu ai nevoie niciodata de RTH, ai fi surprins cat de multe motive pot exista sa nu mearga... ai incredere pana pierzi prima oara un model ;)

Merge si asa este sa te aventurezi fara sa fi testat intai cum am zis eu range real, zicand ca ti-l aduce rthu inapoi...

Esperimental sau nu, oricum nu ma bazez pe el, nici nu am GPS la modelul pe care am naze.
0

#12 Useril este offline   moro696 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 18 October 2015 - 09:03 AM

Va salut,
La fel cum zice si Elicopter, softul pe pixhawk/APM este mult mai matur decat cel pe naze, dar lasand asta la o parte.
In final, ambele controlere sunt bune fiecare in felul sau, e ca si cum ai compara bentley cu un ferrari.
0

#13 Useril este offline   Elicopter 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 October 2015 - 12:16 PM

Sincer l-am incercat o data , nu ca am vrut, dar nu l-am lasat sa isi ia pozitia , si sa vezi ca se apuca stimabilul sa urce , si sa tot urce , si sa tot dus , si cand a luat-o in jos am zis vai mie ... l-am gasit in un copac , prins intre doua cleoambe , in v cred ca bulan dinasta nu mai se gaseste , si o elice rupta , si 4 bumpere de la suport duse , si 4 cabluri de la receptor si alea duse .M-am apucat sa le caut prin padure , si au venit si prietenii , si pana la urma am gasit tot in afara de un bumper .Pe log inaltimea era pe le 360m cand a luat-o la vale .Sincer nu prea ai cum sa ai incredere in chestiile astea , nu sti ce nu ii in regula si cand te poate lasa ceva .In rest RTH a functionat ireprosabil , cand ii dadeam comanda dupa 2 sec o lua catre home si se aseza nitel pe jos sa mai hodineasca . Scuze de offtopic . Sper sa gasesti ceva suruburi pentru motoarele tale , eu le strang cu cheie si le strang binisor , dar pe alea de carbon nu le strang asa de tare , existand riscul sa crepe de la solicitare .Numai bine .
0

#14 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 October 2015 - 01:17 PM

pai asta este problema, ca nu avem ce strange :)
Motoarele astea sunt pereche, pe stanga si pe dreapta...
Cele contra-normale sunt cele greu de gasit...
Am doua elici "pe dos" rupte, cu piulita din aia incorporata in butic, cred ca ma apuc sa dremeluiesc una sa ii scut piulita sa vad daca e de vreun folos
0

#15 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3951
  • Inregistrat: 19-August 12

Postat 18 October 2015 - 06:53 PM

Vezi postarearenatoa, la 18 October 2015 - 01:17 PM, a spus:

sau dremeluiesc una sa ii scut piulita

Mai simplu o bagi la cuptor sau ii dai niste ciocane in cap sa spargi plasticul sau ii dai foc :D
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro