ALLEN, la 24 March 2016 - 07:45 PM, a spus:
uite si parerea mea legat de ce ai scis:
1. NU
2. DA
3. daca eu maine fac o sponsorizare dar spun clar: de banii astia se va lua un aeromodel, cu care ARA sa participe la diverse, ce zici???
4. depinde de manuta fiecaru pilot. daca e unul bun, ce faci? ii dai un trainer, ca, deh... atata poate ARA? sau i dau un model serios, care sa arate ca ARA are ce arata?
5. DA
6. pentru? argumenteaza, te rog. asa se gasesc 3 gigei (sa ma scuze cei pe care ii cheama Gigi) care sa convoace AGA, ca asa au simtit ei in vintre...
7. pai daca se formeaza lideri zonali, ei vor avea acreditatrea celorlalti membri si vor vota in consecinta. (ca-n politica).
Wabo, sa ma scuzi, dar tu vrei sa se intample ceva, intr-un timp extrem de scurt....
Incep cu sfirsit: Nu vreau intrun timp scurt. Majoritate de propuneri le sustin de 2 ani in legatura cu ARA si de 20 de ani de cind am aterizat in Romania :)
La punctul 3: Daca vrei se sponzorisez este OK, dar nu poti ca membru cu vot la AG se votezi ca ARA din bani adunati de membri (fara dedicatie) sa obligi pe ARA se cumpere modele tie de exemplu :) Pe urma cred ca exista aceste modele si piloti deja si nu trebuie cumparate de ARA. Mai degraba asi cumpara din partea ARA materiale pentru punctul 4) Si in plus cred ca cei care au deja modele din asta dorite au o mai mare mandria se prezinta ale lor.
La punctul4 este pur si simplu vorba de munca cu tineret nu de a dat mare in parcare "ce poate ARA" Cu grupul respectiv, chiar daca iese in pierdere economic si in timp, arata ARA ca chiar este un ONG si merita stautul de non-profit.
punctul 6: este foarte simplu. Ajunge se ai un presedinte incapatinat care vrea se semneze de exemplu un acord cu AACR care ne va permite se zburam doar sub 100 metri si ai impresia ca asta nu este dorinta membriilor. Asa, aduni omeni, semnezi pentru si convoci o adunare si depui proiectul revolutionar se cotez contra comitetul de condurcere si o dai afara... Exemplu nu trebuie se fie luat real, este doar un exemplu. Ajunge ca o majorite se aiba impresia ca conducerea nu se duce unde a fost stabilit si se vrea schimbare. Normal de altfel.
Punctul 7 nu trebuie automat se conduce la procura. Aici este vobra de o mai strinsa legatura intre omeni si vointa lor, o decentralizare. Pe urma iti ramane drept de vot la centrala sau o dai cui vrei tu se voteze ca poate repreezentantul zonal nu face parte din bisericuta ta...
M-am gindit foarte mult la aceste puncte si chiar daca sint pline de greseli de limbaj si ortografice le consider un pas inainte la democratizarea ARA si la formarea unui grup de omeni egali.