Punctul 2 nu mi se pare deloc in regula si nu i-am prins sensul la vremea respectiva...
De ce trebuie sa fie majoritate ? In general majoritatea este necesara intr-un proces de votare in primul pas, si acela a fost ca nu se doreste prezenta fizica, indiferent de locatie, Brasov sau Bucuresti.
Pasul doi trebuia sa fie automat locatie virtuala fara nici o consultare. 51 pentru, 3 contra, din 160 nu inseamna ca restul de 108 sunt impotriva, ci ca pur si simplu nu au avut idee sau nu ii intereseaza.
La o votare de primar, in turul 2, iesea cel cu 51 voturi, punct !
Ceilalti 3 membri ARA din Craiova in afara de mine nu mai pot fi contactati prin nici o forma, nu raspund la nici un email, ce sa concluzionez de aici? daca extrapolez, as putea generaliza ca numai un sfert din membrii ARA urmaresc activitatea. Deci 6-7 colegi ai mei care zburam saptamanal stau pe margine si nu vor sa se bage pentru ca simt ca ARA nu ii reprezinta, iar 3 care nu ii cunoastem, dar s-au inscris in ARA nu stiu pentru ce motiv, as putea specula ca sa se simta mai... protejati, au voturi si nu le folosesc... faina democratie...
Se va vedea mai bine la prima strigare de plata a cotizatiei... :)
Si te rog sa nu ma mai suni la telefon, scriam asta chiar in acel moment :)
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 04 January 2016 - 04:27 PM
... cu picioarele pe pamant ...