Modelism - RHC Forum: Convocarea Adunării Generale - 2015 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Convocarea Adunării Generale - 2015

#91 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 19175
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 04 January 2016 - 02:43 PM

oachidori, la 04 January 2016 - 02:19 PM, a spus:

Uite eu sunt unul dintre ei! Prefer sa stau in fata unui PC pentru o astfel de intalnire decat sa merg "poate" 160 km de la Bucuresti pana la Brasov, probabil, pentru o discutie care asa cum ai zis si tu poate avea loc on line fara doar si poate!
Asta ca nu vorbim si de costuri!!

Cred ca in cazul acesta nu ai inteles natura sondajului... ma intreb ce au inteles ceilalti 5 :(
Este vorba de alegerea datei intalnirii virtuale, nu in persoana !
Link-ul zice clar: .../sondaj-convocarea-adunarii-generale-in-locatie-virtuala

As propune ca alternativ cu sondajul pe site sa mai fie trimis inca odata email la toti membrii, ca sa nu zica ca nu au stiut, email cu confirmare de primire, si sa isi exprime optiunea chiar si prin reply email.

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 04 January 2016 - 02:45 PM

... cu picioarele pe pamant ...
0

#92 Useril este offline   Travel Air 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1225
  • Inregistrat: 26-September 12
  • Interests:Zbor

Postat 04 January 2016 - 02:48 PM

renatoa, la 04 January 2016 - 02:43 PM, a spus:

Link-ul zice clar: .../sondaj-convocarea-adunarii-generale-in-locatie-virtuala

Link-ul zice dar textul explica....

Convocarea Adunării Generale - Statutară
Consiliul de conducere, respectiv directoratul în funcţie convoacă Adunarea Generală.

În urma sondajului „Sondaj Convocarea Adunării Generale în locație virtuală” mai mulți membri au venit cu propunerea ca adunarea generală să aibă loc în locație virtuală adică o conferință care are la bază diferite tipuri de platforme de live meeting. Vă informăm că în urma sondajului nu s-au întrunit numarul de voturi ca adunare generală să aibă loc aibă loc în locație virtuală. (54 voturi dintr-un total de 162 posibile din care 51 de voturi pro iar 3 voturi contra).

Adunarea va avea loc la Brașov pentru data de: 05.03.2016, 12.03.2016, 19.03.2016 sau 26.03.2016
Membrii sunt rugați să voteze pe pagina Asociației data la care vor putea participa la Adunarea Generală iar votul va fi activ până în data de 26.02.2016 inclusiv. Votul este confirmarea prezenței, de asemenea cea mai votată dată va fi cea aleasă; minoritatea se supune majorității.

Aceasta postare a fost editata de Travel Air: 04 January 2016 - 02:49 PM

Bogdan Floria

bogdan.floria@aeromodelism.ro
bogdanfloria@gmail.com
0757110983

"Norocul astepta tacut stiind viitorul"
0

#93 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07

Postat 04 January 2016 - 03:18 PM

ViP_Eol, la 04 January 2016 - 01:30 PM, a spus:

Serios vorbind, ar fi interesant de știut câți membri cu drept de vot sunt din totalul de ~160.
Sunt de părere că la o A.G. în persoană va fi o prezență mult mai mică decât la una virtuală.
În cazul acesta hotărãrile care se vor lua ... .
Voi vedea cine din cei prezenți gândește mai aproape de felul meu de a raționa și-l voi delega să voteze și în numele meu. Să nu spuneți că nu se poate. Va primi scrisoare de delegare semnată de mine și confirmată de un notar.

Buna,

162 sun cei cu drept de vot..restul sunt juniori sau membri care inca nu au platit taxa de aderare.
Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#94 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA

Postat 04 January 2016 - 03:24 PM

Revin la mesajul anterior http://www.rhcforum....post__p__835800 si scrie

Va rog cititi cu atentie textul

"Consiliul de conducere, respectiv directoratul în funcţie convoacă Adunarea Generală.

În urma sondajului „Sondaj Convocarea Adunării Generale în locație virtuală” mai mulți membri au venit cu propunerea ca adunarea generală să aibă loc în locație virtuală adică o conferință care are la bază diferite tipuri de platforme de live meeting. Vă informăm că în urma sondajului nu s-au întrunit numarul de voturi ca adunare generală să aibă loc aibă loc în locație virtuală. (54 voturi dintr-un total de 162 posibile din care 51 de voturi pro iar 3 voturi contra).

Adunarea va avea loc la Brașov pentru data de: 05.03.2016, 12.03.2016, 19.03.2016 sau 26.03.2016
Membrii sunt rugați să voteze pe pagina Asociației data la care vor putea participa la Adunarea Generală iar votul va fi activ până în data de 26.02.2016 inclusiv. Votul este confirmarea prezenței, de asemenea cea mai votată dată va fi cea aleasă; minoritatea se supune majorității.

Această adunare generală este considerată statutară și ia hotărâre cu majoritatea simplă a celor prezenți iar locația find una fizică. ( cei care vor fi prezenți și vor avea drept de vot vor decide pentru toții membri ).

Vă aducem la cunoștință faptul că prezenţa dumneavoastră la şedinţa Adunării Generale, în calitate de membri activi cu drepturi depline ai asociaţiei, este necesară, deoarece problemele expuse în Ordinea de zi cu trimitere la gestionarea propriilor resurse și a viitoarelor activități ale asociației, vă privesc în mod personal şi direct.

Conform statutului Art.20. Hotărârile Adunării Generale vor fi adoptate cu majoritate de voturi. În cazul egalității de voturi, votul Președintelui este decisiv. Pot vota doar membri activi care au împlinit 18 ani.

Până la data de 29.01.2016 vă rugăm să ne trimiteți pe info@aeromodelism.ro propunerile dumneavoastră cu ceea ce doriți să facă ARA în următorul an (propunerile vor fi prezentate pe Ordinea de zi in Adunarea Generală pentru stabilirea strategiei și obiectivelor generale ale asociației)

OBS:
1. În cazul în care doriți să participați la Adunarea Generală și a expirat termenul de votare vă rugăm să ne transmiteți intenția la adresa de e-mail info@aeromodelism.ro
2. Pentru cei care încă nu s-au autentificat pe pagina asociației (www.aeromodelism.ro) vă reamintim ca în data de 03 Septembrie 2015 ați primit un e-mail cu datele de autentificare pentru pagina asociație de la adresa "ARA - Asociația Română de Aeromodelism" . În cazul în care întâmpinați problem de autentificare vă rugăm să ne informați la adresa de e-mail info@aeromodelism.ro "
Babos Andras Sandor

info@aeromodelism.ro
0

#95 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 January 2016 - 03:51 PM

Merde... cum ati mai intors-o... nu e majoritate, deci va fi ca noi, sedintomanii... :angry:

Daca voi chiar credeti ca ce vor hotari 5 oameni la o bere la Brasov reprezinta ceva... cam la fel ca si cu comunicatele date de la palatul Elisabeta in numele a ceva ce nu mai exista.

Ma duc sa imi schimb votul, daca s-o mai putea... deci veti fi doar 5 din 12.
...
Se pare ca nu se poate, va rog sa imi anulati votul, pentru a putea vota din nou, sau sa il transformati in "NU VREAU sa particip..."

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 04 January 2016 - 03:54 PM

0

#96 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA

Postat 04 January 2016 - 04:09 PM

renatoa, la 04 January 2016 - 03:51 PM, a spus:

Merde... cum ati mai intors-o... nu e majoritate, deci va fi ca noi, sedintomanii... :angry:

Daca voi chiar credeti ca ce vor hotari 5 oameni la o bere la Brasov reprezinta ceva... cam la fel ca si cu comunicatele date de la palatul Elisabeta in numele a ceva ce nu mai exista.

Ma duc sa imi schimb votul, daca s-o mai putea... deci veti fi doar 5 din 12.
...
Se pare ca nu se poate, va rog sa imi anulati votul, pentru a putea vota din nou, sau sa il transformati in "NU VREAU sa particip..."

Buna Renato,

Nu intaleg care este priblema in acest moment.

1. Sa facut prima strigare sa se faca adunarea generala la Brasov. Unde au fost foarte putine voturi ca vor veni. Ca urmare adunarea nu sa putut tine.
2. Sa propus sa se faca adunarea generala in locatie virtuala in urma a mai multor solicitari. Acest lucru nu a fost posibil deoarece nu sau adunat un numar suficient de voturi.
3. Sa initiat inca o data sa se faca adunarea generala la Brasov (ultimul sondaj) unde data votata de mai multi membri cu drept de vot va fi data la care adunarea generala va avea loc si este statutara. ( daca nu ai votat sau ai votat , poti veni la adunarea generala fara nici o problema cu conditia sa fi membru activ)

Toate aceste proceduri sunt confrom statut asociatie.

Cand votezi presedintele tarii poti sa mai scoti votul din urna?

Toate au fost scrise clar de la bun inceput decand a inceput aceasta pricedura.

Aceasta postare a fost editata de Andrix_y: 04 January 2016 - 04:15 PM

Babos Andras Sandor

info@aeromodelism.ro
0

#97 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 January 2016 - 04:25 PM

Punctul 2 nu mi se pare deloc in regula si nu i-am prins sensul la vremea respectiva...
De ce trebuie sa fie majoritate ? In general majoritatea este necesara intr-un proces de votare in primul pas, si acela a fost ca nu se doreste prezenta fizica, indiferent de locatie, Brasov sau Bucuresti.
Pasul doi trebuia sa fie automat locatie virtuala fara nici o consultare. 51 pentru, 3 contra, din 160 nu inseamna ca restul de 108 sunt impotriva, ci ca pur si simplu nu au avut idee sau nu ii intereseaza.
La o votare de primar, in turul 2, iesea cel cu 51 voturi, punct !

Ceilalti 3 membri ARA din Craiova in afara de mine nu mai pot fi contactati prin nici o forma, nu raspund la nici un email, ce sa concluzionez de aici? daca extrapolez, as putea generaliza ca numai un sfert din membrii ARA urmaresc activitatea. Deci 6-7 colegi ai mei care zburam saptamanal stau pe margine si nu vor sa se bage pentru ca simt ca ARA nu ii reprezinta, iar 3 care nu ii cunoastem, dar s-au inscris in ARA nu stiu pentru ce motiv, as putea specula ca sa se simta mai... protejati, au voturi si nu le folosesc... faina democratie...
Se va vedea mai bine la prima strigare de plata a cotizatiei... :)

Si te rog sa nu ma mai suni la telefon, scriam asta chiar in acel moment :)

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 04 January 2016 - 04:27 PM

0

#98 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA

Postat 04 January 2016 - 04:36 PM

renatoa, la 04 January 2016 - 04:25 PM, a spus:

Punctul 2 nu mi se pare deloc in regula si nu i-am prins sensul la vremea respectiva...
De ce trebuie sa fie majoritate ? In general majoritatea este necesara intr-un proces de votare in primul pas, si acela a fost ca nu se doreste prezenta fizica, indiferent de locatie, Brasov sau Bucuresti.
Pasul doi trebuia sa fie automat locatie virtuala fara nici o consultare. 51 pentru, 3 contra, din 160 nu inseamna ca restul de 108 sunt impotriva, ci ca pur si simplu nu au avut idee sau nu ii intereseaza.
La o votare de primar, in turul 2, iesea cel cu 51 voturi, punct !

Ceilalti 3 membri ARA din Craiova in afara de mine nu mai pot fi contactati prin nici o forma, nu raspund la nici un email, ce sa concluzionez de aici? daca extrapolez, as putea generaliza ca numai un sfert din membrii ARA urmaresc activitatea. Deci 6-7 colegi ai mei care zburam saptamanal stau pe margine si nu vor sa se bage pentru ca simt ca ARA nu ii reprezinta, iar 3 care nu ii cunoastem, dar s-au inscris in ARA nu stiu pentru ce motiv, as putea specula ca sa se simta mai... protejati, au voturi si nu le folosesc... faina democratie...
Se va vedea mai bine la prima strigare de plata a cotizatiei... :)

Si te rog sa nu ma mai suni la telefon, scriam asta chiar in acel moment :)

Te rog citeste statutul.
Babos Andras Sandor

info@aeromodelism.ro
0

#99 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 January 2016 - 04:41 PM

Merci, probabil facut intentionat ca sa iasa cum trebuie...

Cine l-a facut trebuia sa studieze sistemele de votare existente.

Repet: daca veti fi doar 5, ai impresia ca ati facut adunare generala ?!
0

#100 Useril este offline   wabo1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1550
  • Inregistrat: 04-August 05

Postat 04 January 2016 - 04:59 PM

Renato, de ce am facut asociatie si dece a fost discutat si statut de a lung si de a lat? Ca se avem o unelta cu care poti lucra. Se tine acum fix la statut. De ce nu au votat mai multi cind era vorba despre intalnire online? Iti spun eu din cauza lenei.
Pe urma sigur cand ARA rateaza din cauza de neparticipare activa a membriilor, sigur cei fara activitate sau participare vor face reclamatii peste reclamatii adresatai ARA.
dnle, asa nu functioneaza. Daca am stabilit reguli, ne tinem dupa ele si nu le modificam cum se schimba vintul. AG este o chestie formala dar foarte importanta si mai repet inca un lucru care am zis si lui Andras. Daca membri nu vor nici macar se investeasca 5 minute din timpul online ca se voteze probabil ARA are doar atit membri cit au votat si restul au venit doar de euphorie.
Deci momentan ARA ara peste 160 membri inscrisi (201corect https://aeromodelism.ro/membri ), 50ceva care ar fi deacord se investeasca 5 minute de intalnire online si vreo 6 care sint dispusi sa faca un drum pana in Brasov.
Daca avem doar 6 aeromodelisti in toata tara care au inteles ca libertatea de a zbura aeromodele inca se afla intrun pericol serios, insemnea ca nu merite efortul si ARA poate fi ingropat ca probabil nici taxa anuala va fi incasata pe urma de cit de la 6. Cu atit eventual poti finanta inchidere.
Si mai mult, alea 6 persoane se pare ca sint singure din peste 160 care au pic de respect fata de eforturi depuse de Andras. Imi este jena deja cu tot ca am mai multe puncte pe liste cu care nu sunt deacord. Dar se denigrezi tot efortul depus pana acum prin ignoranta de a vota. 3 minute...

Aceasta postare a fost editata de Andrix_y: 04 January 2016 - 07:03 PM

Walter Born
rhc@born.ro
0

#101 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 January 2016 - 05:17 PM

5, draga wabo, cinci.
Unul din cei 6 am fost eu, crezand ca votez adunarea virtuala, si azi m-am trezit si m-am autorecuzat. Nici dreptul asta se pare ca nu il am... :)
Arati-mi undeva sistem de vot cu 3 tururi, si o inghit...
0

#102 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1349
  • Inregistrat: 16-February 03

Postat 04 January 2016 - 07:26 PM

renatoa, la 04 January 2016 - 05:17 PM, a spus:

5, draga wabo, cinci.
Unul din cei 6 am fost eu, crezand ca votez adunarea virtuala, si azi m-am trezit si m-am autorecuzat. Nici dreptul asta se pare ca nu il am... :)
Arati-mi undeva sistem de vot cu 3 tururi, si o inghit...

Opozitia puternica este semnul unei democratii sanatoase.
Astfel cel care incearca slabirea opozitiei, fi el chiar insasi reprezentantul opozitiei ce se retrage de buna voie din dezbateri, este in primul rand un dusman al actului democratic, dar si un tradator al cauzei pe care o sustine.

Aceasta postare a fost editata de xorg: 04 January 2016 - 07:27 PM

0

#103 Useril este offline   MADA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 987
  • Inregistrat: 09-August 04

Postat 04 January 2016 - 09:16 PM

xorg, la 04 January 2016 - 07:26 PM, a spus:

Opozitia puternica este semnul unei democratii sanatoase.
Astfel cel care incearca slabirea opozitiei, fi el chiar insasi reprezentantul opozitiei ce se retrage de buna voie din dezbateri, este in primul rand un dusman al actului democratic, dar si un tradator al cauzei pe care o sustine.

....dusman....tradator....mergeau la fix astea la un congres de partid
0

#104 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA

Postat 04 January 2016 - 10:14 PM

renatoa, la 04 January 2016 - 04:41 PM, a spus:

Merci, probabil facut intentionat ca sa iasa cum trebuie...

Cine l-a facut trebuia sa studieze sistemele de votare existente.

Repet: daca veti fi doar 5, ai impresia ca ati facut adunare generala ?!

Buna Renato,

Mai jos vei putea gasi lista cu cei care au citit fiecare linie din statutul ARA (statutul care a fost votat de fiecare aeromodelist din lista fara ca sa aiba cel putin o obiectiune).
Ce sa intaleg din mesajul tau "Merci, probabil facut intentionat ca sa iasa cum trebuie..."? aici te inseli amarnic.

Nr. Nume
1 Adrian Craciun
2 Allen Geanta
3 Babos Andras Sandor
4 Cornel Avasilachioaiei
5 Cosmin Heilea
6 Cristian Dinu
7 Cristian Handoca
8 Cristian Marin
9 Cristian Niculescu
10 Diaconescu Alexandra
11 Dinu Mihai
12 Dumitru Florin
13 Gheorghe Dragos
14 Giro Csabai Zoltan
15 Herlea Cosmin
16 Jugureanu Costin
17 Jurca Paul Bogdan
18 Kelemen Levente
19 Merlas Popa Catalin
20 Mihai Oprescu
21 Mircea Dragos
22 Nagy Geza
23 Nascov Victor
24 Nica George
25 Nicu Vagii
26 Octavian Baban
27 Ovidiu Bora
28 Panaitescu Bogdan
29 Parvu Petrisor Valentin
30 Pavel Marius Ciprian
31 Petre Andrei
32 Pohl Zoltan
33 Pojar Dorel
34 Pop Sebastian
35 Pop Vasile Petre
36 Popp Emanuel
37 Prisacariu Vasile
38 Pulbere Vasile
39 Rares Makarov
40 Sapunaru Calin
41 Sterian Gheorghe
42 Stoica Alexandru
43 Trascaveanu Marian Gabriel
44 Victor Moga
45 Walter Born
Babos Andras Sandor

info@aeromodelism.ro
0

#105 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 January 2016 - 10:49 PM

Daca au vizitat pagina, nu este o certitudine ca au si citit ...

Si probabil ca cei 45 de mai sus se regasesc masiv intre cei 51 care au votat pentru locatie virtuala, daca tot ai datele, de ce nu faci o intersectie a celor doua multimi ?

Asa ca daca doar cei care au citit statutul conteaza, eu recunosc ca NU l-am citit, de ce nu le-ai respecta vointa sa participe toti 45/51 la o adunare virtuala ?
0

#106 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA

Postat 04 January 2016 - 11:03 PM

renatoa, la 04 January 2016 - 10:49 PM, a spus:

Daca au vizitat pagina, nu este o certitudine ca au si citit ...

Si probabil ca cei 45 de mai sus se regasesc masiv intre cei 51 care au votat pentru locatie virtuala, daca tot ai datele, de ce nu faci o intersectie a celor doua multimi ?

Asa ca daca doar cei care au citit statutul conteaza, eu recunosc ca NU l-am citit, de ce nu le-ai respecta vointa sa participe toti 45/51 la o adunare virtuala ?

Cei 45 au participat fizic la prima adunare generala care a avut loc la Brasov in data de 14.03.2014 deci despre ce vorbim?
Cei 45 au decis si au votat statut Asociatiei Romana de Aeromodelism.
Dovada atasat

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de Andrix_y: 04 January 2016 - 11:06 PM

Babos Andras Sandor

info@aeromodelism.ro
0

#107 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 January 2016 - 11:14 PM

Ah, credeam ca imi dai statistici din logurile celor care au vizitat pagina de statut de pe site.

Bun, sa ii vedem si acum, la a doua adunare...
0

#108 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA

Postat 04 January 2016 - 11:32 PM

renatoa, la 04 January 2016 - 11:14 PM, a spus:

Ah, credeam ca imi dai statistici din logurile celor care au vizitat pagina de statut de pe site.

Bun, sa ii vedem si acum, la a doua adunare...

Istoria este importanta :)
Babos Andras Sandor

info@aeromodelism.ro
0

#109 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2414
  • Inregistrat: 12-April 13
  • Interests:Zbor.

Postat 05 January 2016 - 12:21 AM

Mde Ioane, mde ... .

A dracu' neuron. Mi s-a împotmolit.
Care va să zică, Nene ... 50 de "leneși" într-o discuție virtuală nu este buni, dar 6 harnici pot hotărî în deplină regulă, regulată și regularizată. Asta sună a democrație scoasă din schițele lui Caragiale. Tare proști au fost grecii că când au inventat democrația nu s-au gândit și la internet cu toate că zeii erau consultați virtual.
Adicătelea, după părerea unor stimabili, fo 180 de km nu justifică lenea, iar cheltuiala e un mizilic. Oare 1800 km justifică ? Lăsăm la o parte cele 18 ore de condus și 300 euro pentru combustibil.

"Nu știu ce să zic ", dar "n-aș pre-aș crede".

P.S. Oare cum a scris scenaristul replica ? :))
URA şi la zbor fofezelor !
0

#110 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 January 2016 - 12:35 AM

Să nu înțeleagă careva, ceva eronat. Nu este vorba despre persoana mea, dar obiectiv vorbind cu siguranță nu este în regulă o AG cu 6 membri, sau chiar cu 10 față de una cu 50.
Din câte am observat, ceea ce am considerat o întâmplare s-a întâmplat peste tot. Din cei 3 membri din Bacău, pe unul nu-l cunoaște nimeni și nu poate fi contactat sub nicio formă.
Ce deduc de aici ? Un amestec de membri reali cu simpatizanți. La calcule adunăm mere cu pere. "Nu este bine domnule chestor."
Urmărind firul afirmațiilor de până aici, logica îmi spune că, de fapt, nu ar fi decât ~ 100 membri votanți (realitatea este posibil să fie mai sumbră). În cazul acesta, cei 53 pentru virtual ... .

Aceasta postare a fost editata de ViP_Eol: 05 January 2016 - 12:36 AM

0

#111 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 January 2016 - 01:06 PM

ViP_Eol, la 05 January 2016 - 12:35 AM, a spus:

Să nu înțeleagă careva, ceva eronat. Nu este vorba despre persoana mea, dar obiectiv vorbind cu siguranță nu este în regulă o AG cu 6 membri, sau chiar cu 10 față de una cu 50.
Din câte am observat, ceea ce am considerat o întâmplare s-a întâmplat peste tot. Din cei 3 membri din Bacău, pe unul nu-l cunoaște nimeni și nu poate fi contactat sub nicio formă.
Ce deduc de aici ? Un amestec de membri reali cu simpatizanți. La calcule adunăm mere cu pere. "Nu este bine domnule chestor."
Urmărind firul afirmațiilor de până aici, logica îmi spune că, de fapt, nu ar fi decât ~ 100 membri votanți (realitatea este posibil să fie mai sumbră). În cazul acesta, cei 53 pentru virtual ... .

Ce varianta va pare mai constructiva? Cea a unei intalniri virtuale cu 50-60 de membrii neimplicati si fara dispozitia unei implicari active, sau cea a unei intalniri personale a celor10-12 membrii implicati activ care cunosc deja majoritatea subiectelor de discutie si care au citit macar statulul asociatiei, astfel cat sa nu fie nevoie ca minim 2 ore din aceasta intalnire sa fie consumata pentru ca unora sa li se citeasca din statut si mai apoi inca cateva ore sa li sa raspunde la intrebari precum de ce scrie asa in statut si nu altfel.
0

#112 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 January 2016 - 01:55 PM

50-60 de membri neimplicați. O presupunere nefondată, plus că sună a acuzație nefondată partea cu explicatul statutului. Bunul simț și logica îmi pot spune aproape cu certitudine că din cei 51, 45 sunt cei care tocmai i-a enumerat Andras mai sus și despre care s-a afirmat deja că au citit și aprobat statutul, la care mai adaug cel puțin persoana mea, deci 46 care știu statutul.
Mi se pare puțin probabil ca din cei 54 de votanți să lipsească tocmai cei 45 de implicați. De fapt aș putea afirma cu certitudine, fără frică să cad într-o gravă eroare, că cei 45 se regăsesc în totalitate în cei 54 care au votat în legătură cu AG virtual.
Pe de altă parte, am ceva experiență cu AG-uri la care participau aproximativ 150 de persoane. În 8 ani, cu AG ordinar lunar, plus 3 - 4 extraordinare anuale, a fost necesară, fără excepție, citarea statutului. De fapt fiecare propunere făcută era susținută și de articolul/articolele din statut în argumentația de prezentare.
Am fost în prezidii de AG pentru mai multe tipuri de asociații, dar cele mai dese le-am avut în lumea sindicală - incoparabil de virulente și critice.
Oricum, am luat deja o hotărâre în ceea ce mă privește. Indiferent de dată și locație voi veni personal să vă pun părul pe moațe (cine mai are păr). :)
Asta nu înseamnă că nu voi cpntinua să încerc a vă convinge că varianta virtuală este, de departe, cea mai bună alegere.
0

#113 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 January 2016 - 01:58 PM

Si pe cine reprezinta cei 10-12 ? Implicati sau interesati ?

Dumneata la origini ai fost foarte anti-ARA, din cate imi amintesc, banuiesc destul de sigur ca nu ai facut parte din adunacare constituenta de la Brasov, si deodata, ai devenit unul din cei 14-15, poza de grup... Pe cine reprezinti ?

Inca odata, atrag atentia evitarea ca pe aghiazma a conducerii actuale a ARA, de coagulare a asociatii independente in teritoriu !
Nicaieri in Europa asociatia nationala nu este o suma de membrii persoane, si de reprezentanti de cluburi, numai la noi nu se doreste asta, cu inversunare.

Pana una alta se vede clar ca nici prezenta in persoana nu rezolva mare lucru, 45 oameni in persoana la Brasov au semnat ca popa un document care duce la abuzurile de azi...

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 05 January 2016 - 02:03 PM

0

#114 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 January 2016 - 02:04 PM

In postul de mai sus ma adresez lui xorg, nu lui VIP_Eol :)
0

#115 Useril este offline   Andrei.N 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1125
  • Inregistrat: 31-October 07
  • Interests:arhitectura, aero

Postat 05 January 2016 - 04:07 PM

Cum aflu numele de utilizator ca l-am uitat, vroiam sa votez dar m-am luat cu altele. Multumesc.
0

#116 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 January 2016 - 04:33 PM

prenume.nume, cel de la inscriere.

Sau te uiti la primul email primit de la ARA.
0

#117 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA

Postat 05 January 2016 - 04:51 PM

Andrei.N, la 05 January 2016 - 04:07 PM, a spus:

Cum aflu numele de utilizator ca l-am uitat, vroiam sa votez dar m-am luat cu altele. Multumesc.

Pentru cei care încă nu s-au autentificat pe pagina asociației (www.aeromodelism.ro) vă reamintim ca în data de 03 Septembrie 2015 ați primit un e-mail cu datele de autentificare pentru pagina asociație de la adresa "ARA - Asociația Română de Aeromodelism" . În cazul în care întâmpinați problem de autentificare vă rugăm să ne informați la adresa de e-mail info@aeromodelism.ro "
Babos Andras Sandor

info@aeromodelism.ro
0

#118 Useril este offline   Andrei.N 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1125
  • Inregistrat: 31-October 07
  • Interests:arhitectura, aero

Postat 05 January 2016 - 04:53 PM

Rezolvat, multumesc.
0

#119 Useril este offline   wabo1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1550
  • Inregistrat: 04-August 05

Postat 05 January 2016 - 05:15 PM

renatoa, la 05 January 2016 - 01:58 PM, a spus:

...
Nicaieri in Europa asociatia nationala nu este o suma de membrii persoane, si de reprezentanti de cluburi, numai la noi nu se doreste asta, cu inversunare.
...

Ciudat, tocmai recent am primit invitatia personala de la DMFV pentru AG din Germania si nicun cuvint cu virtual.
Dar probabil Germania nu face parte din altceas UE de cit Romania care ar explica foarte multe, nu doar discutiile pe aici.

Procedura de AG este statuara si cunoscuta inca din 2014 si acum se aplica. Sunt convins oricum ca numarul participantiilor va fi mai mult de cit doar cei care voteaza online. Veti vedea.
Walter Born
rhc@born.ro
0

#120 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 January 2016 - 06:50 PM

ViP_Eol, la 05 January 2016 - 01:55 PM, a spus:

50-60 de membri neimplicați. O presupunere nefondată, plus că sună a acuzație nefondată partea cu explicatul statutului. Bunul simț și logica îmi pot spune aproape cu certitudine că din cei 51, 45 sunt cei care tocmai i-a enumerat Andras mai sus și despre care s-a afirmat deja că au citit și aprobat statutul, la care mai adaug cel puțin persoana mea, deci 46 care știu statutul.
Mi se pare puțin probabil ca din cei 54 de votanți să lipsească tocmai cei 45 de implicați. De fapt aș putea afirma cu certitudine, fără frică să cad într-o gravă eroare, că cei 45 se regăsesc în totalitate în cei 54 care au votat în legătură cu AG virtual.
Pe de altă parte, am ceva experiență cu AG-uri la care participau aproximativ 150 de persoane. În 8 ani, cu AG ordinar lunar, plus 3 - 4 extraordinare anuale, a fost necesară, fără excepție, citarea statutului. De fapt fiecare propunere făcută era susținută și de articolul/articolele din statut în argumentația de prezentare.
Am fost în prezidii de AG pentru mai multe tipuri de asociații, dar cele mai dese le-am avut în lumea sindicală - incoparabil de virulente și critice.
Oricum, am luat deja o hotărâre în ceea ce mă privește. Indiferent de dată și locație voi veni personal să vă pun părul pe moațe (cine mai are păr). :)
Asta nu înseamnă că nu voi cpntinua să încerc a vă convinge că varianta virtuală este, de departe, cea mai bună alegere.

Logicas mai joaca si feste uneori. Din cate stiu multi din cei 45 nu au dorit o implicare activa, au dorit sa fondeze o asociatia si au desemnat pe cei care sa le reprezinte interesele mai departe. Reamintesc totusi ca discuti a venit de la 6-7 persoane care pana acum si-au exprimat votul.
0

Arata acest topic

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis