Campionatul National Off-road Buggy electric 2wd si 4wd 9-11 Octombrie 2015 Grand Arena Bucuresti
Postat 23 September 2015 - 02:23 PM
Ca si pana acum, ziua de vineri va fi pentru antrenamente libere, iar sambata si duminica se vor trage mansele de calificari si finale.
Se va incepe cu categoria 2wd, seniori si juniori, apoi 4wd, seniori si juniori.
In scurt timp, colegul nostru Eugen va inregistra evenimentul in portalul www.myrcm.ch pentru a ne putea inscrie.
Postat 23 September 2015 - 07:51 PM
Eu in wekendul 10-11 nu pot veni, dar asca nu conteaza, doar ca imi pare rau sa nu pot ajunge.
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX5T - truggy nitro
-Mugen MBX6 - buggy nitro
-Kyosho MR03 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale
[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
Postat 24 September 2015 - 10:39 AM
Anul asta cand ma luptam cu nisipul de la Satu Mare ......am fost ironizat. A fost nevoie de 10 motoare termice sa vedem ca nebunul nu e nebun.Si atunci lumea s-a limitat in a se amuza.....
Acum ca doi nu pot....e deranj....anul trecut cand Relu nu a putut ajunge tot pe o schimbare de data.....a durut fix in cur.....ma bucur ca s-a schimbat data.
Se pare ca scapa cine poate.
Postat 24 September 2015 - 10:53 AM
Acum de ce s-ar preciza Cristake motivul?
Care este deosebirea intre anul asta si cel precedent?
Aceasta postare a fost editata de aiurica: 24 September 2015 - 10:54 AM
Postat 24 September 2015 - 01:25 PM
Invata-ti copilul sa iubeasca masinile si nu va avea bani de droguri.
Postat 24 September 2015 - 10:17 PM
Adica dupa ce ca suntem o mana de oameni mai si inghesuim concursurile.
Sa mai aduc un argument :
Acum 3 ani abia astepta lumea sa mearga la FX la Mures , intrucat s-a jucat ping/pong cu datele din calendar s-a ales praful.
Eu zic ca oameni doritori tot apar dar daca ne jucam cu nervii lor ... haules baules o sa ramana.
Aceasta postare a fost editata de rama: 24 September 2015 - 10:20 PM
Team Losi 22SCT
Team Durango DEX210 v2
Mini Z MR03
Postat 25 September 2015 - 08:14 AM
Vrem sa evoluam dar boicotam Campionate Nationale.
A nu se intelege ca sunt de acord cu astfel de masuri. Vezi anul trecut....insa sa nu mai mergem la CN din diverse motive , personal cred ca este gresit si pe termen lung va dauna grav automodelismului. Spun asta pt ca am mai auzit asta in ultimele zile si la fel ca si atunci, cred ca nu este ok acest lucru.
Postat 25 September 2015 - 06:01 PM
Avand in vedere prevederile Regulamentului, pentru ca la acesta ora in competitie este inscris oficial un singur club, etapa nu se desfasoara sau se reprogrameaza la o data pe care o stabilim de comun acord.
In acest sens va rog sa faceti propuneri.
Cristian Necula
Postat 25 September 2015 - 08:28 PM
S-a tinut cont de campionatul Balkan off-road, de CN 1/18, 1/28 si de termenul minim de 30 de zile.
Recomand ca toate cluburile ce doresc sa participe sa trimita inscrisuri oficiale in acest sens presedintelui de comisie de automodele, Necula Cristian.
Postat 26 September 2015 - 11:00 AM
"Datele de desfăşurare a etapelor finale la clasele de automodele captive şi radiocomandate pot suferi modificări numai dacă acestea au fost solicitate de către clubul organizator cu cel puţin 30 de zile înainte de desfăşurarea competiţiei respective şi solicitarea a fost aprobata de către Comisia Federala de Automodelism."
Avand in vedere ca cele de mai sus nu s-au intamplat va rog sa asteptati pana la inchiderea oficiala a inscrierilor iar daca nu se vor strange 3 echipe etapa se va anula.
Conform art 3.2.:
"Daca inscirerea nu s-a facut conform prevederilor actuale, cu cel putin o saptamana inainte de data concurslui, inscrierea se face la organizator, prin fişa de înscriere, personal sau prin corespondenţă, cu cel puţin 1 oră înaintea briefingului (vineri ora 18, sau joi ora 18, in cazul in care etapa se desfasoara in 4 zile) si doar dupa achitarea taxei de concurs majorata datorita nerespectarii termenuui limita prevazut. Nu se vor mai accepta înscrieri după acest timp limită."
PS: Va rugam sa precizati care este singurul club inscris ca sa vedem si noi cine este serios.
Postat 26 September 2015 - 02:34 PM
Solocitarea de schimbare a datei de desfasurare nu a fost facuta de FRMd. ci apartine cluburilor CSM Arad si FX Modells, care v-au adresat o rugaminte, nu au impus acest lucru. Foarte adevarat este faptul ca numai organizatorul poate solicita schimbarea datei de desfasurare a unei competitii cu cel putin 30 de zile inainte de data desfasurarii.In cazul in care eu am confirmarea participarii dvs. la etapa programata inca din luna noiembrie 2014, etapa se va desfasura la data programata.
Cristian Necula
Postat 26 September 2015 - 04:03 PM
Sigur se va inscrie si MRT. De altfel CSTA si MRT au avut aprox. 90% din inscrierile (si taxele platite) anul acesta la CN!
Speram sa ni se alature si ceilalti avand in vedere ca data a fost anuntata cu mult timp inainte!
Altfel se va intampla ca la concursurile FX...
Postat 26 September 2015 - 10:26 PM
Ar fi extrem de util un raspuns clar si ferm.
Multumesc
Aceasta postare a fost editata de aiurica: 26 September 2015 - 10:27 PM
Postat 28 September 2015 - 06:19 AM
La etapa vor fi prezente, minim 3 cluburi, numarul sportivilor participanti, justifica organizarea etapei.
Data de desfasurare este 2-4 octombrie, asa cum a fost programata in calendar (organizatorul nu a facut nici o solicitare de modificare a datei}.
Va multumesc pentru intelegere si va invit sa fiti alaturi de noi la data programata.
)Cristian Necula
Postat 28 September 2015 - 07:46 AM
Postat 28 September 2015 - 09:35 AM
Sper sa ma revansez cu urmatoarea ocazie!
-Yokomo BD7
Club
C.S.T.A. Bucuresti
M.D.T. - Militari Durango Team