vgeorge, la 09 May 2016 - 02:28 PM, a spus:
Nu pot sa iau varianta ieftina. Nu am statie.
@Ciprian97
Am aruncat un ochi pe Hk EU si am si citit topicul. O varianta ar fi
Frame ZMR250 - nu am gasit pe HK EU
Motoare Multistar Elite 2204-60$ toate 4
Naze32 Rev6 - 25$
Afroflight (sunt 3-4 modele la Afroflight de 20a) - sub 50$ toate 4.
Fara camera+trnsmitator video, quad-ul se duce in 160$. Mai adaugam camera+tx video sare de 200$. Asta inseamna ca am moca:packul lipo/geanta/statia.
Deocamdata eu zic ca e ok. Hai sa vedem cum ne descurcam cu el si apoi facem si un ZMR cum trebuie.
Legat de ochelari,
Quanum V2 Pro, isi merita banii?
Alta varianta ieftina nu ai pentru ochelari ....
Cu ochelarii e mult mai complicat ... trebuie sa ajungi undeva unde sunt mai multi colegi si sa ii rogi sa te lasa
sa ii probezi .... eu asa am facut si inca tot nu ma pot decide.
Cu ochelari cu display ( gen Quanum ) poti avea senzatia ca trebuie sa iti fuga ochii in cap ca titirezul dintr-un colt al altuia al display-ului cautand sa te orientezi ...
Fa un test simplu ... pune camera de la telefon sa vada ceva si priveste pe ecran dar cu el apropiat de fata .. 8-10 cm .... Daca nu ti se inoada ochii e bine ... iti poti cumpara ... Mai este lentila aia Fresnel in Quanum care ajuta putin dar pentru mine nu suficient ... Tot ca in fata televizorului cu fruntea lipita de ecran ma simt.
Ailalti ochelari gen Fatshark sunt de acolo ... Zici ca esti in drona .... Cu aia mai ieftini , in drona da cu ochii legati cu un fular si privesti printre tesatura , cu aia de 600 Euroi mult mai bine .... e fularul mai rar ... dar este . Full HD nu se poate ... poate inte-un viitor ...
Si pentru Quanum exista un up-grade de lentile care imbunatatesc imaginea ..... era unul la vanzare ... Poti inlocuivsi lentilele din kit cu un Fresnel adevarat .... si d'asta era la vanzare .
Ps
Daca iei Eachine asta mai nou , poate nici nu mai ai nevoie de frame ZMR ... poti pune direct pe ea eventualele motoare si esc-uri noi
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !