D.andrei daca ai vreo propunere, da-mi un MI.
Momentan nu am completat masina cu combo, intrucat ma fu.. o "lene acuta"... si asta doar din cauza ca trebuie sa lipesc eu cauciucurile. Dar o voi face. Am motorul
asta pe masina, iar esc-ul este
asta, dar se poate sa il inlocuiesc cu un sxx.
Revenind la masina, am niste plusuri, dar am si niste minusuri.
Odata ar fi ca plasticul ce tine diferentialele in sine, bulkheadurile parca, sunt dintr-un plastic mai dur, fapt pentru care daca infiletezi/desfiletezi de 3 sau mai multe ori suruburile de prindere, ai sanse sa fu.. aaa strici filetul. Eu am reusit, intrucat pe acolo ies diff-urile foarte repede (un mare plus) dar am inlocuit suruburile din kit,cele cu pas mic, cu unele cu pas mare,de plastic. (Poza 2)
Kitul, asa cum cred ca stiti deja, vine cu jante dar nu vine cu cauciucuri si inserturi, ceea ce este in regula pe deoparte, dar barele stabilizatoare, care sunt elementare, sunt optionale. Problema nu este ca trebuiesc achizitionate ci ca odata achizitionate sunt foarte dificil de montat. Adica, in partea de jos, la prinderea in bascula inferioara, trebuie bagat un surub prin balljoint-ul sustinerii barei stabilizatoare (balljoint care de altfel are filet) si odata inceputa procedura de infiletare asurubului poate tine forever.... intrucat balljointul se invarte in plasticul dedicat si este foarte complicat sa tii contra balljointului sa nu se invarta in gol. (Poza 1)
Intradevar, ca la orice kit de competitie, trebuiesc facute mici ajustari. Odata facute sunt sanse (in functie si de electronica folosita si de pilot) ca performanta sa fie maxima.
Singurul minus (care ramane ca minus si momentan nu poate fi rezolvat) sunt rotile... cu hex de 15. In rest, am mai gasit niste mici jocuri (end play-uri) la kitul nou nout deabia construit, chestie care mie nu-mi place, dar se rezolva relativ usor.
Masina in schimb, este extrem de bine echilibrata, si deci, daca pe pista se comporta bine, cred ca va sterge cu buretele micile (mele) neajunsuri.
Na, c-am ziso'...
Diseara pun poze cu produsul finit, care arata bine de tot.
Aceasta postare a fost editata de Diesel: 20 May 2011 - 08:36 AM