As vrea sa-mi cumpar una din urmatoarele sisteme RC:
- T3DP(se pare ca este facuta de Hitec, desi nu apare pe site-ul lor).
http://www.rhc.ro/produse.php?cPath=36_98&...roducts_id=1001
Pachetul include:Emitator
Receptor
Servomecanism (1buc)
Intrerupator
Suport baterii/acumulatori
Frecventa 27Mhz
Pret 136,50 RON
sau
- ATTACK ER 2/2/2 40MHz Futaba
Pachetul include: Emitator Attack T2 ER
Receptor R122 JE
Suport accu receptie
Pereche de cristale
Intrerupator cu mufe
Pret 99 RON
Pe care ma sfatuiti sa o cumpar pentru un navomodel ? Care are bataia mai lunga la sol ? Alte Sugestii ?
Pagina 1 din 1
Futaba versus T3DP Am nevoie de un sfat
Postat 16 January 2006 - 10:04 AM
Salut
despre T3DP nu stiu ce sa spun, dar Attack T2 ER am avut si am fost multumit de ea. Pe scurt pot spune: simpla si buna. De folosit, am folosit-o pe lacul din parcul IOR, ce pot spune este ca la cca 150m aveam comanda, mai mult de atat n-am probat-o (nu prea mai vedeam barca).
Bafta
despre T3DP nu stiu ce sa spun, dar Attack T2 ER am avut si am fost multumit de ea. Pe scurt pot spune: simpla si buna. De folosit, am folosit-o pe lacul din parcul IOR, ce pot spune este ca la cca 150m aveam comanda, mai mult de atat n-am probat-o (nu prea mai vedeam barca).
Bafta
Postat 16 February 2006 - 02:11 PM
Paan la urma toate cele mentionate provin din altceas oala. Nici unul este facut in europa ci doar sint importate din asia...
Unele au eticheta mai scump pe ele si altele mai ieftin. Este ca si la anomite aeromodele care le poti cumpara ori de la Robbe/Graupner sau direct de la chinezi din HongKong daca vrei. Mai ales la clasa asta de radiocomanda asi cumpara cea mai ieftina, ca oricum nu o vei folosi mult timp...pana iti cumperi ceva adevarat.
Unele au eticheta mai scump pe ele si altele mai ieftin. Este ca si la anomite aeromodele care le poti cumpara ori de la Robbe/Graupner sau direct de la chinezi din HongKong daca vrei. Mai ales la clasa asta de radiocomanda asi cumpara cea mai ieftina, ca oricum nu o vei folosi mult timp...pana iti cumperi ceva adevarat.
Postat 16 February 2006 - 08:11 PM
D3xt3r_Jr. Scris la 16 Feb 2006, 18:33
Ce e ala "putermic"? http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif
@paulp, ia-ti Hitecul ca ai si un servo in pretul ala, pe cind la Futaba, n-ai. In plus, daca dai un telefon, aranjezi sa te duci la depozit (e prin zona Garii de Nord ) si nu mai platesti expedierea ramburs (alt avantaj, poate).
Citeaza
scuzati de off topic
ce e ala filum iara vine vorba de planoru ala cu 32 de poze wink.gif
si ai uitat sa spui ca se rosteste cu ditamai cheia fixa in mana si cu putermic accent rusesc tongue.gif
ce e ala filum iara vine vorba de planoru ala cu 32 de poze wink.gif
si ai uitat sa spui ca se rosteste cu ditamai cheia fixa in mana si cu putermic accent rusesc tongue.gif
Ce e ala "putermic"? http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif
@paulp, ia-ti Hitecul ca ai si un servo in pretul ala, pe cind la Futaba, n-ai. In plus, daca dai un telefon, aranjezi sa te duci la depozit (e prin zona Garii de Nord ) si nu mai platesti expedierea ramburs (alt avantaj, poate).
Aceasta postare a fost editata de navigator: 16 February 2006 - 09:23 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1