djandrey, la 20 November 2015 - 11:52 PM, a spus:
Felicitari si spor la construit. Eu inca nu am cumparat upgrade-uri ,astept sa dau comanda de combo si urmeaza si upgrade.
Eu l-am comandat la Tower, am luat pana la urma Mamba Monster WP, m-a ros varful degetului si nu m-am oprit la Sidewinder :) Am mai luat diverse pentru a depasi limita de 265$, la care aveam discount de 55$. Deci m-a costat 213$ combo-ul, cardul de prgramare, niste arcuri mai tari pentru spate (cele scurte sunt complet comprimate in repaus :angry: ) si inca niste rahatele
Vestea buna ar fi ca am reusit sa-l iau iarasi in rate, cu discount de international costumer si livrare in US. Cum? Ei, acu' vine partea interesanta. V-am povestit ca am mai incercat sa mai cumpar in aceasta varianta si nu a mai mers, treaba de IP-uri sau puii mei de ce. M-am prins ca e ceva ciudat atunci cand m-am logat pe site-ul lor de pe Mozila si am vazut ca in cos aveam tot felul de balarii si nu ce aveam de gand sa cumpar in momentul respectiv. De unde am dedus ca cosul nu mi-l stie site-ul lor, ci browserul meu. Well, poate pentru voi asta este yesterday news, dar pe mine m-a mirat destul de mult. Asa ca am sters datele cardului meu din Chrome (pe site-ul lor nu am bifat optiunea de a le tine minte), dar tot nu a mers, imi tot aparea seria si in concluzie nu-mi aparea optiunea de EasyPay. Long f***** live Google cu al sau Chrome. Drept pentru care am facut comanda cu ajutorul Mozila si a mers totul ca uns. Daca este nevoie, voi dezinstala si reinstala Mozila de cate ori este nevoie sa fac o comanda mai serioasa la Tower pentru a-si pierde datele introduse :)