Pagina 1 din 1
Gorch Fock sora geamana a Bricului Mircea
Postat 28 November 2005 - 11:14 PM
Am primit un prospect de la un magazin online de scule si printre altele era si macheta navei scoala a marinei germane Gorch Fock.Nava Gorch Fock si Bricul Mircea au iesit cred in acelasi an de pe rampa si desi au citeva reparatii capitale nu se deosebesc de loc una de alta poate la ceva elemente de supra structura dar la vele si catarge cred ca sint identice.Poate intereseaza pe careva in construirea Bricului.Lungimea machetei e de 74cm inaltimea de 60cm.
A dracului dom-le cum se extinde si poluarea asta.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Postat 29 November 2005 - 09:24 AM
De interesat cred ca intereseaza pe multa lume construirea barcului. Eu chiar am deschis un subiect pe tema asta, dar la un moment nu se mai stia despre ce se vorbea (bricul Mircea/barcul Mircea).
Problema este pretul. Altfel, ce sa zic eu personal asi vrea sa construiesc barcul Mircea dar nu am decat planurile din Modelism si planurile de la Shipmodeling ale lui Gorch Fock.
Problema este pretul. Altfel, ce sa zic eu personal asi vrea sa construiesc barcul Mircea dar nu am decat planurile din Modelism si planurile de la Shipmodeling ale lui Gorch Fock.
Realitatea e chiar in fata...dar adevarul este dincolo de noi!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1