Modelism - RHC Forum: VELIER CLASA M (1270 mm) - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

VELIER CLASA M (1270 mm) caut planurile velierului din poza

#1 Useril este offline   nasa 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 387
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 28 November 2005 - 10:44 PM

Poate recunoaste cineva velierul si ma ajuta cu planurile lui, eu unul nu reusesc sa dau de ele.
Please, Please, Please, help me!
Stima,
Sorin :D :wub:

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-4-1133210677.jpg

0

#2 Useril este offline   Dan 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1065
  • Inregistrat: 02-May 03
  • Interests:navomodelism ,airsoft ,etc.

Postat 29 November 2005 - 07:27 AM

eu am modelul acesta,din pacate planurile nu le mai gasesc dar daca mai ai putina rabdare am sa-i fac matrita si i-ti trimit unul nou nout din fibra.sau intreaba pe cei mai batrini pentru ca se construia prin anii 80 pe la cluburi .bafta.
Lucrurile nu sunt greu de facut. Greu este sa te pui in pozitia de a le face."- C.Brancusi
user vechi:stamy
0

#3 Useril este offline   nasa 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 29 November 2005 - 11:24 AM

Se face domnule, asta care il am eu e destul de vechi, si nu am timp sa ii refac corpul, plus ca trebuie intarit cu coaste.
Pe el scrie "flamingo" asta sa fie?
Daca as avea pe cine sa intreb intrebam de mult, da sunt singurel in oras, si ma descurc cum pot, noroc cu netu asta.:wub:)))
Este inserata si caseta derivorului, sau macar pozitia acestuia la velierul tau?
Care e pretul??? :D
Multumesc!
Sorin
:D
0

#4 Useril este offline   Dan 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 November 2005 - 07:37 PM

nu scrie nimic pe al meu,doar un indicativ de concurs,modelul asta se folosea la liber lansate,al meu este construit cu osatura si este acoperit cu baghete de tei dar este identic cu al tau.de pret,nu te costa decit fibra , rasina si transportul.oricum ,prin ianuarie am sa-l dau la matritat.mai vorbim,eventual i-mi trimiti un mi cu un nr de tel..bafta
Lucrurile nu sunt greu de facut. Greu este sa te pui in pozitia de a le face."- C.Brancusi
0

#5 Useril este offline   rallyman 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 440

Postat 29 November 2005 - 10:18 PM

Modelul e al unui italian aparut prin 1984 folosit initial la F5M (naviga )dar adaptat si la liber lansate
Dupa poze pare a fi facut la Tg Mures sau la Reghin ( Mos Polen avea boala rozului ala din gelcoat )
De initiere modelul e bun dar daca vrei un sfat nu investii mult in el ,este clar depasit ( modelele actuale au cuplul maestru [latimea maxima] undeva la 200 mm astazi )
Toate accesoriile ( caseta derivor suport statie suport tub cirma ) plus intariturile se ezecuta numai din fibra si nestrapol nu ai nevoie de coaste . daca ai nevoie de sfaturi da-mi un mail sau un tel . 0740106388

Bafta si minuni ( am licenta pt asta )
L'ennui dans ce monde, c'est que les idiots sont sûrs d'eux et les gens censés pleins de doutes
Les bons bateaux ne donnent aucune intelligence à leur propriétaire, et seul le talent permet d'être devant.
0

#6 Useril este offline   nasa 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 29 November 2005 - 10:21 PM

Adevarul e ca eu am mai facut veliere din astea , iar de investit in unul de asta nu prea vreau sa investesc mult, imi trebuie pentru amuzament, nu vreau sa merg la concursuri. am primit coca de la cineva si ma gandeam sa il fac, doar ca nu am timp sa stau dupa planurile lui.
Daca as gasi repejor o coca faina, la un pret bun as lua-o si as face modelul ala, deocamdata pe asta il am.
STAMY- matritarea asta e cam scumpa, stiu ce inseamna sa faci matrite pentru fibra, e prea mare deranju, oricum modelul e depasit, incerc sa gasesc o coca draguta, chiar pentru model de 1m, ar fi ideala, daca stiti ceva sa imi ziceti? Sa imi trimiti numarul tau de telefon pe mesagerie, ca sa te pot suna.
Stima,
Sorin

Aceasta postare a fost editata de nasa: 29 November 2005 - 10:30 PM

0

#7 Useril este offline   Dan 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 November 2005 - 07:35 AM

http://www.veliere.rc.go.ro
vezi aici planuri si tot ce te intereseaza despre veliere.velierul de 1.27 m pe care-l am este tot pt fun,este prea greu pentru vre-o competitie actuala dar la balta merge.bafta
0

#8 Useril este offline   nasa 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 30 November 2005 - 10:24 PM

Cunosc acest site de mai bine d edoi ani, e foarte bun si felicitari domnului Gyula.
Pai unu care merge la balta vreau si eu, nu ceva super spectaculos.
STITI UNDEVA O COCA DRAGUTA LA UN PRET REZONABIL?

Stima,
Sorin
0

#9 Useril este offline   Gyula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 391
  • Inregistrat: 04-June 02

Postat 14 December 2005 - 03:42 PM

Daca stii site-ul meu, un mail de ce nu mi-ai trimis?
Oricum, coca imi pare cunoscuta, cred ca avem unul la noi in club. Daca vrei, iau niste masuratori.
Dar, dupa poza, coca ta se pare cam slaba. Nu sunt sigur daca merita efortul. Mai ales daca are si pori...
Daca e numai pentru amuzament, fa mai bine unul de un metru. E mai usor de transportat.
Poate stii modelul Triple Crown, un design recent si foarte bun, si stiu pe cineva care si-a facut matrita pentru coca. Nu cred sa ceara enorm pe o coca.

Gyula
Sailing is not a contact sport. Let's race with the rules

The pessimist complains about the wind, the optimist expects it to change, and the realist adjusts the sails
0

#10 Useril este offline   nasa 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 14 December 2005 - 11:22 PM

Gyula, stiam site-ul tau de ani de zile, de scris nu am scris deoarece nu ma consideram demn de calibrul tau, esti un meserias, dar daca sti coca de la Triplu Crown poate ma ajuti si pe mine cu ea.
Si ceva DACRON ai?, ma intereseaza doar daca exista si corpul.
La coca din fotografie am renuntat, am alte proiecte mult mai importante de facut.
Multumesc!!!
Sorin
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro