renatoa, la 07 September 2015 - 07:32 AM, a spus:
Asta poate fi o problema... decat sa zburati, mai mult asteptati sa iasa ultima versiune si va pierdeti timpul si rupeti modelele facand testare gratis pentru ei... din punctul asta e vedere "nazistii" sunt baietii pragmatici :)
N-ss trece la o versiune mai departe decat dupa ce se racesc discutiile pe forumuri si se poate trege o concluzie, si numai daca mi-ar aduce ceva care intr-adevar sa fie util, nu doar asa ca sa vad ce mai e nou.
topicul asta de asta exista, daca cineva a incercat si vrea sa imparta o opinie...aici poate sa o faca. asta corespunde cu partea a doua din msg-ul tau.
cat despre prima parte..zboara toata lumea cat si cum poate, si mai ales ce vrea; la mine cand am pus intrebarea, nu era cazul de un update, si de prima instalare, alegerea softului, deci vezi..nu e bine sa privesti din astfel de unghiuri, superioare: "numa` eu zbor, restu` copii". dar avand in vedere ca esti o persoana activa pe-aici pe forum..ramane un zambet. :)
oamenii nu vor neaparat sa faca update, dar au probleme si se asteapta la rezolvari. de exemplu pe versiunea 3.1.5, si vorbim strict de APM2.5 ca asa este si topicul, nu o sa poti activa never sonarul. si asta pentru ca exista o incompatibilitate intre fw si soft pc.
eu sunt multumit de fw 3.2.1, mai putin de RTL si partea cu sonarul. sonarul merge, dar am motive ptr care nu sunt foarte multumit. pe fw 3.1.5, pe undeva se manifesta ca si KK2.x; prea multe turbulente de ..personal nu-mi place mai mult decat 3.2.1, cu toate ca in general se spune ca e mai stabil. pe quadul meu nu se descurca la fel..cred.
Aceasta postare a fost editata de mellbo: 07 September 2015 - 08:11 PM