salut!
De curand am achizitionat o coca din fibra,si as dorii sa stiu cu ce pot lipi partile componente (batiu motor,suport servo,ax carma etc)!!
multumesc !
Pagina 1 din 1
adeziv
Postat 21 July 2015 - 12:16 PM
Cele mai bune rezultate le-am obtinut cu rasina epoxidica. In functie de nevoie am combinat cu "microballons" sau cu straturi de fibra de sticla.
Cum am facut doar doua barcute...cred ca mai bine vezi ce au de spus cei cu experienta...
Cum am facut doar doua barcute...cred ca mai bine vezi ce au de spus cei cu experienta...
Postat 21 July 2015 - 02:29 PM
eellaa, la 21 July 2015 - 12:16 PM, a spus:
Cele mai bune rezultate le-am obtinut cu rasina epoxidica. In functie de nevoie am combinat cu "microballons" sau cu straturi de fibra de sticla.
Eu pe langa fibra si rasina mai folosesc:chit auto si bicomponent Bizon
Postat 21 July 2015 - 06:30 PM
Chit cu fibra si intaritor de la piese auto,e usor de gasit si lucrat cu el si lipeste foarte bine
Tel 0728777780
Postat 21 July 2015 - 06:46 PM
Eu folosesc pentru fixare servouri Body Fiber-chit cu fibra de sticla(de la auto cutie mica) ,merge si la fixare cirma ,acum pe caldura asta timp uscare 6-7 ore ,pentru fixare suport motor,ax port elice Mamout care ramine elastic si preia vibratiile,timp uscare 12 ore ,pentru fixare bucsi ,leduri epoxi bicomponent 5 min.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
Tel. 0744915775
Arata acest topic
Pagina 1 din 1