Salutare. Am avut un eveniment neplacut acum doua zile soldat cu defectarea gimbalului de la Zenmuse 3D H3....nu stiu ce sa-i fac...se poate face o resetare sau calibrare de giroscop?
https://www.youtube....h?v=8Vx20urK564
Pagina 1 din 1
Probleme gimbal Zenmuse Ajutor!!!
Postat 20 July 2015 - 05:32 PM
problema este ca nu imi vede gimbalul de loc...sa fie de la banda?
Fisiere atasate
-
gimbal zenmuse.JPG (32.99K)
Number of downloads: 25
Aceasta postare a fost editata de SpW: 20 July 2015 - 05:32 PM
Postat 17 October 2015 - 09:16 AM
1. ,cablul de la gimbal la gcu e in regula, nu are fire rupte, etc?
2. Ai demontat cumva motoarele? Pare ca pe tilt in capatul din sus se da pe spate, ceea ce nu e normal.
3.verifica partea vizibila a panglicii care merge de la motorul de sus pana la ultimul, sa nu fie ciupita.
4. Ledul din suportul de la gopro(imu) e aprins? Ce culoare?
5. Exista metoda de reset pe youtuvr. How to reset h3-3d gimbal.
2. Ai demontat cumva motoarele? Pare ca pe tilt in capatul din sus se da pe spate, ceea ce nu e normal.
3.verifica partea vizibila a panglicii care merge de la motorul de sus pana la ultimul, sa nu fie ciupita.
4. Ledul din suportul de la gopro(imu) e aprins? Ce culoare?
5. Exista metoda de reset pe youtuvr. How to reset h3-3d gimbal.
Postat 17 October 2015 - 01:18 PM
bun...cablul de la gimbal la GCU este ok, fara fire rupte. l-am desfacut bucati si am masurat toate cablurile, totul este in regula. intradevar era mult praf si mizerie. am imagine de la camera, am incarcare. ledul de la IMO este aprins (nu mai stiu exact ce culoare dar verific)dar dupa ce am resetat IMO cu penseta, gimabalul a ramas fleasca. resetez si raman ambele culori la led aprinse. am tot incercat sa-i fac update dar nici un efect. dau la GCU update, gaseste update, il instaleaza si dupa ce scot power de la drona si conectez inapoi...arata la fel. am sa fac cateva filmulete.
Postat 18 October 2015 - 09:40 AM
SpW, la 17 October 2015 - 01:18 PM, a spus:
bun...cablul de la gimbal la GCU este ok, fara fire rupte. l-am desfacut bucati si am masurat toate cablurile, totul este in regula. intradevar era mult praf si mizerie. am imagine de la camera, am incarcare. ledul de la IMO este aprins (nu mai stiu exact ce culoare dar verific)dar dupa ce am resetat IMO cu penseta, gimabalul a ramas fleasca. resetez si raman ambele culori la led aprinse. am tot incercat sa-i fac update dar nici un efect. dau la GCU update, gaseste update, il instaleaza si dupa ce scot power de la drona si conectez inapoi...arata la fel. am sa fac cateva filmulete.
am reusit sa fac o filmare pt mai multe detalii. http://youtu.be/AinDKqNTAnE
Postat 19 October 2015 - 05:24 PM
Pai tie nu iti comunica gcu cu assistantul, nu ti-s ledurile aprinse in soft. intra pe dji, descarca ultimul assistant si driverul aferent...trebuie sa iti vada gcu chiar daca nu e gimbalul legat la el.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1