Salutare tuturor. Dupa multa teorie, majoritatea din acest forum, am cumparat un AXN Floater-Jet de la hobbyking si am facut primul zbor. De emotie nici nu mi-am mai pus ochelarii pentru distanta pe ochi :). Va rog sa ignorati comentariile din fundal ale amicului meu si filmarea facuta cu telefonul. Multumesc pentru sfaturi.
https://youtu.be/UDuM4zEympQ
Pagina 1 din 1
Primul zbor AXN
Postat 14 June 2015 - 06:51 AM
:good: Felicitari.
Pentru un prim zbor este impecabil. Incet, incet vor disparea emotiile si va fi din ce in ce mai bine.
Keep on flying!
Pentru un prim zbor este impecabil. Incet, incet vor disparea emotiile si va fi din ce in ce mai bine.
Keep on flying!
Extra 330, Izicraft, Le Shark, No Brainer Glider, Flytrap Wing, Cessna 182, Easy Star 2, Spitfire Marine
Turnigy 9x -Er9x
Turnigy 9x -Er9x
Postat 15 June 2015 - 09:43 AM
Multumesc de suport. Este primul meu zbor cu un avion. Mai am un elicopter mic, un V911 pentru interior, in rest doar simulator. Mai am multe baterii de mancat :). Inca nu pot aprecia viteza avionului. Aterizarea s-a produs la 50m de locul estimat. Chiar fara motor avea inca viteza iar la inaltime mica nu am vrut sa virez pentru a nu cadea pe aripa. Am avut si noroc de o zi fara vant. Data viitoare am sa-mi pun ochelarii pe ochi inainte de decolare. Am folosit expo de 35 pe toate suprafetele de comanda. Orice sfat este bine primit cu multumiri anticipate.
Postat 15 June 2015 - 01:46 PM
Bolerofm, la 15 June 2015 - 09:43 AM, a spus:
Chiar fara motor avea inca viteza iar la inaltime mica nu am vrut sa virez pentru a nu cadea pe aripa.
Poti vira si la inaltime mica dar din directie, nu din eleroane (sa nu dai cu aripa in pamant...) :good:
E un zbor frumos si bun pt. primul zbor.
Felicitari si la cat mai multe zboruri
Cer senin
Bafta :drinks:
Arata acest topic
Pagina 1 din 1