Modelism - RHC Forum: Parrot Bebop Multicopter - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 46 Pagini +
  • « Prima
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Parrot Bebop Multicopter Cu un ghimbal sa spunem, Pionier?

#961 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3950
  • Inregistrat: 19-August 12

Postat 16 August 2017 - 09:12 PM

Hai sa smulg si eu din penele papagalului 2, dupa ce am spart si eu prea multi bani pe o jucarie care se vrea profi. O sa o compar la tot pasul cu un phantom 3 care poate fi luat acum in aceiasi bani.

Range cu SK2: de tot rasul. La 600m peste camp a picat si nici ca n-a revenit decat la 400m. Pozitionarea lor pe picioarele din fata e o catastrofa, n-ai decat firele de la motoare si motoarele in sine sa-ti strice planurile... Phantom 3 m-a dus in aceiasi zona mult, mult mai departe.

Timp de zbor: 17min daca o fi si alea. 20+fara inregistrare. Fantoma duce 20+ cu inregistrare.

Imagine live: meh. Prin SK2 e cat de cat placuta atata timp cat nu te misti. Cum prinzi ceva viteza, cum se sacadeaza si nu mai intelegi nimic. Fara SK2 peste 200m n-are rost, nu mai intelegi nimic din ce vezi. Prin casca VR lor Cockpitglasses experienta e medie/proasta. FOV urias(peste 60 grade ?). Colturile sunt imposibil de vazut si dupa 10 minute te doare capul. Un fov asa mare duce la un ppi prost chiar si la downlink 1080p cu ecran tot 1080. Degeaba ati avea telefon 2/4k ca downlinkul tot ala e.
Fantoma e ok. Mult mai solid linkul dar doar 720p. Fara VR, desi nu e un dezavantaj. Casca aia uriasa nu o sa o tarai dupa mine toata ziua.

Imagine inregistrata: N-are rost sa zic cat de varza e imaginea din papagal, blur la colturi, sharpness zero. Se vede ca e postprocesata in draci. Parametri imagini foarte putini(expunerea).
Phantom 3 ii da clasa fara doar si poate. Stabilizarea e similara... asta pana la unghiuri mai mari, unde papagalul baga colturi negre si alte minunatii.

Poze: vezi mai sus.

Detalii: elicile se prind foarte aiurea pe papagal. Iti trebuie o chestie de montat/demontat dupa tine. Fantoma se prinde fara. Papagalu' e mai usor de carat dar nu cu mult.

Concluzie: bebop2 e... ceva ce nu face mai mult de 200eur, parerea mea, poate cu un runcam 2 pus pe ea sa faci treaba mai buna. Camera ei e buna doar pentru cine nu stie ce se poate scoate cu senzor de 2mp.

Poate va intrebati de ce am mai dat 380eur pe ea daca se cam stia tot ce am scris eu mai sus... pentru FPV FHD, dar e false advertising la greu. Pe 720 e mai e cum mai e, insa 720 prin VR e ca fpv analog cu muulte glitchuri.

Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 16 August 2017 - 09:15 PM

0

#962 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 16 August 2017 - 09:28 PM

Cine a pretins ca astea doua ar fi profi ? :unsure:

Ce downlink video ai la p3 in bani de bebop ? Si camera cu gimbal ?

Pozitionarea cui pe picioarele din fata? a antenelor ? Mai buna nu vad cum ar putea fi... la P3 unde sunt ?

Chestia de demontat elici la bebop se cheama doua unghii lasate sa creasca special in scopul asta :D

Cu imaginea sunt de acord ca nu e o placere, evident ca e procesatamai mult ca la o camera normala, creadeam ca ai studiat cum se formeaza imaginea la bebop... daca nu, documenteaza-te un pic si o sa fii uimit ca iese chiar si asa...

Despre carat... nu are rost sa mai comparam, se vede ca esti chitit pe demolat, daca poti compara platforma de 500g/6" cu 1.3kg/10" si zici ca e la fel de usor de carat... pana la urma daca intra in portbagaj orice este usor de carat, dupa logica asta.

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 16 August 2017 - 09:30 PM

... cu picioarele pe pamant ...
0

#963 Useril este offline   drdream 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 614
  • Inregistrat: 29-October 13
  • Interests:Tot ce zboara

Postat 16 August 2017 - 09:29 PM

Ciprian97, la 16 August 2017 - 09:12 PM, a spus:

Hai sa smulg si eu din penele papagalului 2, dupa ce am spart si eu prea multi bani pe o jucarie care se vrea profi. O sa o compar la tot pasul cu un phantom 3 care poate fi luat acum in aceiasi bani.

Range cu SK2: de tot rasul. La 600m peste camp a picat si nici ca n-a revenit decat la 400m. Pozitionarea lor pe picioarele din fata e o catastrofa, n-ai decat firele de la motoare si motoarele in sine sa-ti strice planurile... Phantom 3 m-a dus in aceiasi zona mult, mult mai departe.

Timp de zbor: 17min daca o fi si alea. 20+fara inregistrare. Fantoma duce 20+ cu inregistrare.

Imagine live: meh. Prin SK2 e cat de cat placuta atata timp cat nu te misti. Cum prinzi ceva viteza, cum se sacadeaza si nu mai intelegi nimic. Fara SK2 peste 200m n-are rost, nu mai intelegi nimic din ce vezi. Prin casca VR lor Cockpitglasses experienta e medie/proasta. FOV urias(peste 60 grade ?). Colturile sunt imposibil de vazut si dupa 10 minute te doare capul. Un fov asa mare duce la un ppi prost chiar si la downlink 1080p cu ecran tot 1080. Degeaba ati avea telefon 2/4k ca downlinkul tot ala e.
Fantoma e ok. Mult mai solid linkul dar doar 720p. Fara VR, desi nu e un dezavantaj. Casca aia uriasa nu o sa o tarai dupa mine toata ziua.

Imagine inregistrata: N-are rost sa zic cat de varza e imaginea din papagal, blur la colturi, sharpness zero. Se vede ca e postprocesata in draci. Parametri imagini foarte putini(expunerea).
Phantom 3 ii da clasa fara doar si poate. Stabilizarea e similara... asta pana la unghiuri mai mari, unde papagalul baga colturi negre si alte minunatii.

Poze: vezi mai sus.

Detalii: elicile se prind foarte aiurea pe papagal. Iti trebuie o chestie de montat/demontat dupa tine. Fantoma se prinde fara. Papagalu' e mai usor de carat dar nu cu mult.

Concluzie: bebop2 e... ceva ce nu face mai mult de 200eur, parerea mea, poate cu un runcam 2 pus pe ea sa faci treaba mai buna. Camera ei e buna doar pentru cine nu stie ce se poate scoate cu senzor de 2mp.
in locul tau as fi luat un parrot disco :)

Poate va intrebati de ce am mai dat 380eur pe ea daca se cam stia tot ce am scris eu mai sus... pentru FPV FHD, dar e false advertising la greu. Pe 720 e mai e cum mai e, insa 720 prin VR e ca fpv analog cu muulte glitchuri.

0

#964 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 August 2017 - 09:34 PM

Unde ai vazut tu reclama ca ai face FPV FHD cu Bebop ? Se stia clar pana de curand ca downlink-ul este 360/480... de abia la firmware recente au bagat 720... degeaba :)
0

#965 Useril este offline   victoras_h 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1102
  • Inregistrat: 11-December 05

Postat 16 August 2017 - 10:12 PM

Ciprian97, la 16 August 2017 - 09:12 PM, a spus:

Poate ai nimerit una cu bateria stricata. Eu cu inregistrare cu tot pot sa stau in aer 24-25 min cu bateria originala.
0

#966 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 August 2017 - 10:26 PM

De pe pagina: https://www.parrot.c...ve-into-the-sky

FILM AND TAKE PHOTOGRAPHS LIKE A PRO !!

e... faci tu ca pro-ul, nu face ea...
Phantom 3 e la aceiasi bani cu bp2. Downlink la fantoma e simply better. La aceiasi rezolutie, mai putine intreruperi si range mai mare. Dupa 2 packuri cu ochelari la bp2 mi s-a taiat total de fpv-uit cu el. N
Nu se vede nicio diferenta intre inregistrarea live si aia de pe memorie la sharpness. De aici trag ca ori face un upscale de la 720p la filmarea de pe card, ori chiar da downlink fhd...

Baterii am 2 originale. Incarcate pe charger normal iau fiecare in jur de 2200.

Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 16 August 2017 - 10:28 PM

0

#967 Useril este offline   AlbertoBebop 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 135
  • Inregistrat: 12-October 16

Postat 16 August 2017 - 10:27 PM

Eu nu pot intelege o pozitie net critica pe un forum destinat impartasirii experientelor! Daca deschid Youtube vad ca si Sparkul o ia in balarii, mai cade cate un Mavic, chiar si un Inspire devine greu de strunit.
Nu-mi place o jucarie o vand si imi iau ce cred eu ca e bun.
Incep sa-i dau dreptate lui dROmania care testeaza tot ce pofteste si nu se limiteaza in a critica limitele fiecarui model. Daca a pierdut doua B2 nu cred ca le-a pierdut ca erau asa de praf!
0

#968 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 August 2017 - 10:54 PM

Ca sa testezi,trebuie sute de euro.
Sa citesti review fara perdea, costa cel mult 5 minute. Daca e nevoie de dovada video cu imaginea praf pulbere fina... facem si d'astea. O sa pun un runcam 2 pe bp2 sa fie o comparatie onesta.

Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 16 August 2017 - 10:56 PM

0

#969 Useril este offline   dROmania 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 257
  • Inregistrat: 19-March 17

Postat 17 August 2017 - 09:04 AM

Range-ul la Bebop difera de la o locatie la alta (valabil si la alte drone)... pe camp am avut 1.5Km cu SK2 iar in oras sau alte zone aglomerate nu am scos mai mult de 800m.
Imaginea pe telefon, din app, este foarte ok... trebuie doar sa gasesti telefonul potrivit... la Phantom 4 am avut probleme cu telefoanele Samsung, de. exemplu - am fost nevoit sa folosesc un Xiaomi pentru a nu mai rupe/intrerupe imaginea (vorbesc de probleme cu app-ul, nu cu pierderea imaginii la extra range)

Filmarile cu B1/B2 sunt foarte ok atata timp cat ai soarele in spate sau lumina suficienta pe timp urat (la lumina slaba se vede intr-adevar mai nasol)... se poate regla si expunerea pentru obtinerea unei imagini cat mai bune.
Se compara doua drone total diferite... B2 nu este o drona pentru filmari la nunti si botezuri - cu B2 te relaxezi in weekend sau filmezi momente frumoase din concedii (portabilitatea conteaza).
O baterie buna de B2 tine minim 20 min cu inregistrare de 10-15 minute non-stop... eu am scos o medie de 22-23 min cu aprox. 10 minute de inregistrare.

Aceasta postare a fost editata de dROmania: 17 August 2017 - 09:07 AM

ABRA > 25$ in CPRX! - La 15$ depozit in cripto mentinut o luna. Link functional doar pe mobil sau introduceti cod: RCGWEGFDL la inscriere https://abra.onelink..._sub1=RCGWEGFDL
CRYPTO.COM > 25$ in CRO! - La depozit 350€ in CRO blocat 6 luni si comandare card rosu (metal, gratuit, fara costuri lunare) https://platinum.cry...om/r/zyvkrxnbtc
CELSIUS > 50$ in BTC! - La 400$ depozit in cripto mentinut o luna. Instalare web app plus cod: 168389be57 https://celsiusnetwo...link/168389be57
LUNO > 15€ in BTC! - La depozit de 250€ via SEPA sau card VISA (fara taxe) si primul schimb in aplicatie https://www.luno.com/invite/AG35TN
BITSTAMP > 20$ CASH! - La depozit 100$ plus un trade cu toata suma intr-o singura tranzactie https://bitstamp.net...Qw84XbZPVJV2m20
NEXO > 25$ in BTC! - La 100$ depozit sau 100$ echivalent in cripto mentinut minim o luna in Nexo https://nexo.io/ref/blbfzylwps
Toate invitatiile mele sunt aici: https://invitation.codes/@BankingFree
0

#970 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 August 2017 - 09:17 AM

Recunosc ca nu mai sunt la curent cu preturile, si am ramas un pic uimit sa vad ca P3 stas este la 500$ acum, cu camera si gimbal...
Asta ar insemna ca pot gasi unul second si la 300, ceeace mi-ar deschide pofta de bricolat un phavic... nu suport camera balanganicioasa si tren de aterizare inalt... :unsure: ptiu 'race...

P3 are blocajele gen NFZ si Geo care ma tin departe de dji ?
0

#971 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 August 2017 - 09:27 AM

Telefonul nu face nicio diferenta, imaginea vine pe cablu de la sk2. Am folosit samsung galaxy s7 si huawei p10.
FF4 merge la fel pe ambele.
Ideea e ca avantajul portabilitatii in fata P3/4 e facut praf de imaginea finala, aia care-ti ramane dupa ce ai plecat din concediu.

Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 17 August 2017 - 09:27 AM

0

#972 Useril este offline   petruman 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 132
  • Inregistrat: 23-June 17

Postat 17 August 2017 - 01:36 PM

@ciprian 97, desi nu am inca B2 totusi cu ajutorul unui amic am experimentat primul meu zbor cu ea pt a fi edificat pe deplin ca merita cumparata.Si da merita.Super ok.
Am reusit duminica cu ajutorul unui amic din Cluj sa testez un B2.Se vedea bine pe o tableta Asus memo pad hd 7, zbor de 19 minute cu filmare 10-12 min aprox.La sfarsit baterie cu 6%.Filmare foarte ok, chiar sharp(si asta ti o spune unul care este obisnuit cu editari in Premiere si Photoshop si care in timpul liber lucreaza ca si colaborator la un post de...).Eu cred ca ti place sa arunci cu vb doar asa...?Nu i nevoie sa mi raspunzi, chiar nu ma intereseaza doar fi mai moderat in spiritu ti de fronda.E mai ok pt tine si mai cuminte.
P.S. Eu cred ca nu ai vazut filmarile facute de @dROmania.Sa inteleg ca el a avut drone mai bune, poate el merita.....
Si cred ca ai avut drone care au vrut sa ti traga tepe, si au reusit.
O sa vb cu amicul sa vad daca nu a sters filmarea facuta sa mi o trimita sa o postez.

Aceasta postare a fost editata de petruman: 17 August 2017 - 01:37 PM

0

#973 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 August 2017 - 01:40 PM

Premiere si Photoshop alea sunt cu licenta ? :)
0

#974 Useril este offline   petruman 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 17 August 2017 - 01:45 PM

Da sunt.

Aceasta postare a fost editata de petruman: 17 August 2017 - 01:46 PM

0

#975 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 August 2017 - 04:47 PM

Nu va plac vorbe, arunc poze. Ghiciti care-i din papagal si care-i din runcam 2. Ambele sunt vlc snapshot din inregistrari FHD. Aceiasi altitudine si cam acelasi moment al zilei.

https://s12.postimg.org/eog869hsb/image.png

https://s30.postimg.org/gqmez604f/image.jpg

Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 17 August 2017 - 04:49 PM

0

#976 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 August 2017 - 05:06 PM

Acelasi dar nu toate... perspective diferite, plus ca aveai tilt prea mult in jos, avand in vedere ca orizontul e afara din imagine, asa ca mi se pare normala blurarea colturilor de sus.

De acord ca Runcam are imagine mai buna, hai sa vedem cum facem o drona chiar mai mare ca Bebop, putem merge pana la marimea Mavic, cu gimbal simplificat, macar pe tilt, cu downlink, cu de toate...
Putem avea ca model VR Snap, care mi se pare un concept realmente reusit, nu neaparat cu magneti si elici in cusca, ma refer la fuselaj si camera.
0

#977 Useril este offline   monaco 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 119
  • Inregistrat: 27-December 11

Postat 17 August 2017 - 05:41 PM

- asta e buna?
https://postimg.org/image/qc7etmmbd/

Aceasta postare a fost editata de monaco: 17 August 2017 - 05:42 PM

0

#978 Useril este offline   monaco 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 17 August 2017 - 06:08 PM

- sau asta:
https://postimg.org/image/ho4gasqin/

cam asa scoate fara prelucrare... la amiaza, mavic-ul.

Aceasta postare a fost editata de monaco: 17 August 2017 - 06:09 PM

0

#979 Useril este offline   victoras_h 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1102
  • Inregistrat: 11-December 05

Postat 17 August 2017 - 07:01 PM

Arata bine dar comparatia cu Mavic nu prea isi are locul aici. E clar ca face poze mai frumoase (plus ca cele de mai sus de pe Bebop erau screen grab-uri din filmari), dar si costa de 3 ori mai mult.

Comparam cu un lampadar DJI mai vechi care ar costa tot pe acolo, dar nici aici nu sunt portocale cu portocale. Fantoama e mult mai mare si are ditai gimbal, pe langa ca nu e maxim de portabila, si atrage atentia oriunde o scoti. Pe cand cu un Bebop, mai trece lumea cu vederea ca pare o jucarie mica.

Aceasta postare a fost editata de victoras_h: 17 August 2017 - 07:02 PM

0

#980 Useril este offline   monaco 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 17 August 2017 - 07:21 PM

victoras_h, la 17 August 2017 - 07:01 PM, a spus:

Arata bine dar comparatia cu Mavic nu prea isi are locul aici. E clar ca face poze mai frumoase (plus ca cele de mai sus de pe Bebop erau screen grab-uri din filmari), dar si costa de 3 ori mai mult.

Comparam cu un lampadar DJI mai vechi care ar costa tot pe acolo, dar nici aici nu sunt portocale cu portocale. Fantoama e mult mai mare si are ditai gimbal, pe langa ca nu e maxim de portabila, si atrage atentia oriunde o scoti. Pe cand cu un Bebop, mai trece lumea cu vederea ca pare o jucarie mica.

- nu comparam :) , normal ca la bani mai multi ar trebui sa fie si mai bun si degeaba se vrea super calitate la pret mic, asta o stim dinainte - hai sa zburam cat de mult si sa ne bucuram de ce avem :) - problema apare cand producatorul promite si nu gasim aia cand cumparam.
- apropos - nici mie nu-mi place deloc gimbal-ul ala ce se balangane la mavic!

Aceasta postare a fost editata de monaco: 17 August 2017 - 07:23 PM

0

#981 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 August 2017 - 07:24 PM

Mavic e 3* pretul bp2 si subiectiv... e greu sa zici de cate ori mai bun, pen' ca 3*0 = 0 http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/blum.gif
Shoturile din filmare sunt fix ce am vrut sa fie, nu poze stand-alone(nu am poze cu runcam2 ca sa iasa diferenta onesta).
Atentia e asa si asa. Fantoame s-au vazut, sunt populare, stie lumea ce e, te scuteste de setul de intrebari enervante gen cat zboara. Iar faptul ca e mare e si el subiectiv, exista rucsac in care incape. Oricum nu pleci in vacanta pe bicicleta, spatiu se poate gasi pentru ambele.

Astept acum sa scada pretul la mavic si sa hackuiasca NFZ-urile...
0

#982 Useril este offline   monaco 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 17 August 2017 - 07:32 PM

Ciprian97, la 17 August 2017 - 07:24 PM, a spus:

Shoturile din filmare ...

Astept acum sa scada pretul la mavic si sa hackuiasca NFZ-urile...

- din filmare, nu poza facuta cu mavic-ul: https://postimg.org/image/rqnj0fw0t/
- cica sunt deja hackuite :) iar pentru pret.... mai dureaza.
0

#983 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 August 2017 - 08:16 PM

Ciprian, nu stii ce se poate scoate dintr-un raw de bebop, asa ca te scuz...credeam ca imaginile alea sunt jpeg-uri de Bebop, dar daca sunt extrase din film, pai ai trisat fara jena...

Singura comparatie care se poate face ca fiind in aceasi zona ca pret si dimensiune este cu Spark, in rest compari Lastun cu Logan.
0

#984 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 August 2017 - 08:37 PM

Extras din film e si de la runcam. Am vrut sa subliniez ca in 2mpx se poate scoate mult mai mult decat scoate bp2.http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 17 August 2017 - 08:37 PM

0

#985 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 August 2017 - 07:35 PM

Asta ar fi ceeace se cheama un papagal cu co...ie :)

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 19 August 2017 - 07:36 PM

0

#986 Useril este offline   petruman 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 21 August 2017 - 11:22 AM

Din ce vad pe net a aparut un nou update...s ar putea ca el sa nu fie chiar atat de nou...eu acum am aflat de el care permite bebopului 2 sa mearga pana la 3,5km.Stiti ceva de el? este cel cu nr 4.2.0
0

#987 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 August 2017 - 11:41 AM

Pai era pana acum limitat in distanta cumva ? :unsure:
Disco are 2 km limita, la Bebop nu stiu de vreuna...
0

#988 Useril este offline   petruman 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 21 August 2017 - 12:54 PM

si ca o completare, cica acest update ar avea un bug: pierderea conexiunii drona-controller.Mai stiu eu ce sa zic...cam pe miercuri sau cel tarziu joi daca totul merge bine imi ajunge drona.Pot eu sa nu i fac update?, pot eu sa o verific cumva sa vad daca pierde sau nu conexiunea dar fara a o pierde.Drona este noua.
0

#989 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 August 2017 - 01:44 PM

La pierderea conexiuni ar trebui sa faca rth... daca nu are si acolo un bug :)
La orice drona noua testeaza intai ca face RTH ca lumea.
Asta presupune ca nu o decolezi pana nu ai GPS fix, accentuez detaliul asta pentru ca Bebop permite acest lucru, si daca ai plecat fara GPS... aleluia, nu mai stie unde este home si nu mai ai RTH... am o vaga banuiala ca dRomania pe prima asa a pierdut-o, nu avusese GPS fix la decolare.
Alt amanunt aparent minor, dar important... schimba tipul locatiei Home (Home Type), de la defaultul First Fix, la Takeoff Position.
0

#990 Useril este offline   petruman 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 21 August 2017 - 01:47 PM

Merci mult @renatoa, cu scuzele de rigoare dar va voi solicita ajutorul cand vine drona.sunt un nestiutor.astae .Sper sa nu o pierd.
0

Arata acest topic

• 46 Pagini +
  • « Prima
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic