Range cu SK2: de tot rasul. La 600m peste camp a picat si nici ca n-a revenit decat la 400m. Pozitionarea lor pe picioarele din fata e o catastrofa, n-ai decat firele de la motoare si motoarele in sine sa-ti strice planurile... Phantom 3 m-a dus in aceiasi zona mult, mult mai departe.
Timp de zbor: 17min daca o fi si alea. 20+fara inregistrare. Fantoma duce 20+ cu inregistrare.
Imagine live: meh. Prin SK2 e cat de cat placuta atata timp cat nu te misti. Cum prinzi ceva viteza, cum se sacadeaza si nu mai intelegi nimic. Fara SK2 peste 200m n-are rost, nu mai intelegi nimic din ce vezi. Prin casca VR lor Cockpitglasses experienta e medie/proasta. FOV urias(peste 60 grade ?). Colturile sunt imposibil de vazut si dupa 10 minute te doare capul. Un fov asa mare duce la un ppi prost chiar si la downlink 1080p cu ecran tot 1080. Degeaba ati avea telefon 2/4k ca downlinkul tot ala e.
Fantoma e ok. Mult mai solid linkul dar doar 720p. Fara VR, desi nu e un dezavantaj. Casca aia uriasa nu o sa o tarai dupa mine toata ziua.
Imagine inregistrata: N-are rost sa zic cat de varza e imaginea din papagal, blur la colturi, sharpness zero. Se vede ca e postprocesata in draci. Parametri imagini foarte putini(expunerea).
Phantom 3 ii da clasa fara doar si poate. Stabilizarea e similara... asta pana la unghiuri mai mari, unde papagalul baga colturi negre si alte minunatii.
Poze: vezi mai sus.
Detalii: elicile se prind foarte aiurea pe papagal. Iti trebuie o chestie de montat/demontat dupa tine. Fantoma se prinde fara. Papagalu' e mai usor de carat dar nu cu mult.
Concluzie: bebop2 e... ceva ce nu face mai mult de 200eur, parerea mea, poate cu un runcam 2 pus pe ea sa faci treaba mai buna. Camera ei e buna doar pentru cine nu stie ce se poate scoate cu senzor de 2mp.
Poate va intrebati de ce am mai dat 380eur pe ea daca se cam stia tot ce am scris eu mai sus... pentru FPV FHD, dar e false advertising la greu. Pe 720 e mai e cum mai e, insa 720 prin VR e ca fpv analog cu muulte glitchuri.
Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 16 August 2017 - 09:15 PM