AlbertoBebop, la 06 April 2018 - 10:21 PM, a spus:
Petruman, chiar nu-i corect sa-i raspunzi asa lui Renato.
Iti recomand sa citesti postarile sale anterioare, din care te asigur ca nu vei intelege nici 30%.
Faptul ca ai Mavic Air nu inseamna ca detii un monopol sau ca e facut pe comanda!
Eu propun sa scriem fiecare in sectiunea jucariei sale.
Daca dau 5 pagini mai in spate, cereai sfaturi si pareri cand erai la nivelul Bebopului.
Te rog respectuos sa-ti moderezi atitudinea cu Renato!
S-auzim si sa scriem (si) de bine!!
Am spsu o clar, nu ma intereseaza partea tehnica a dronelor, deci n am nevoie sa inteleg lipituri, masuratori...,eu doar le zbor si atat...
Din postarea lui @renato am dedus,,ca gandesc cu partea posterioara,,..si necunoscandu ma, nu i corect.
Si consider ca am fost civilizat, nu l am jignit.Dar nici nu ma las jignit de nimeni.Indiferent cat de respectat o fi.
Iar pt mine toate cunostintele unui om, palesc daca acel om isi arata superioritatea intelectuala zeflemisind pe cineva care nu are acele cunostinte, pt ca pur si simplu nu l intereseaza.
Iar atitudinea mea fata de @renato este una de colegialitate, fara flame si spirit de fronda.Nu stiu de unde ai dedus ca nu ar fi asa.
Iar la fel cum aici toti iubiti papagalul , asa si eu imi spun parerea vizavi de dronele pe care le am avut.Si au fost cateva.Dar desi mi am promis ca nu mai calc aici si am facut o, va las cu papagalul si cu SANATATE
Aceasta postare a fost editata de petruman: 07 April 2018 - 10:32 AM