Modelism - RHC Forum: Problema cuplaj Navo HED Trident - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Problema cuplaj Navo HED Trident

#1 Useril este offline   diesel1.4 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 661
  • Inregistrat: 13-March 08

Postat 15 May 2015 - 03:59 PM

Buna tuturor.

La prima iesire cu barcuta de anul asta, tatalui meu i-a ramas HED-ul in mijlocul baltii :). Elicea se invarte usor cu mana, motorul se aude ca functioneaza, iar in urma discutiei telefonice cu cel care construieste barcile HED am inteles ca s-ar putea sa fie o problema la cuplajul dintre motor si elice. Din ce am inteles de la el, cam acesta ar fi cuplajul (poza atasata), iar cei de la importatorul Robbe nu il au pe stoc si nici el nu are nici unul disponibil. De asemenea, tot de la el am inteles ca de fapt e necesara garnitura de cauciuc, deoarece cuplajul este modificat pe alte dimensiuni ale axului. Ma poate ajuta cineva cu un sfaat privind achizitionarea unei alte garnituri, sau a unui cuplaj cu totul, de la care sa iau garnitura?

Multumesc

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de diesel1.4: 15 May 2015 - 04:00 PM

MOTOSPORT RACING TEAM
XRAY XT8, GRP .28 truggy Mario Rossi tuned, Hitec HV servos, Panther Gator tires, Spektrum DX3R, Jammin Big Bores
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
0

#2 Useril este offline   stelian 

• NAVOMODELE CNX
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2400
  • Inregistrat: 01-December 08

Postat 17 May 2015 - 02:00 PM

Daca mai ai garnitura din cauciuc o poti face , trage 3,4 tuburi termocontractibile peste ea si gata !
facebook
https://www.facebook...3/photos_stream

https://www.facebook...le.7/photos_all

Alte barcute construite , poze de pe alte meleaguri !
http://forum.rcdesig...read274739.html

0721 241 744 VODAFONE
0762 028 013 COSMOTE

[Mail stelianionascu@yahoo.com [/size]
0

#3 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3555
  • Inregistrat: 25-May 08
  • Interests:Navo

Postat 17 May 2015 - 03:32 PM

Vezi postareadiesel1.4, la 15 May 2015 - 03:59 PM, a spus:

Buna tuturor.

La prima iesire cu barcuta de anul asta, tatalui meu i-a ramas HED-ul in mijlocul baltii :). Elicea se invarte usor cu mana, motorul se aude ca functioneaza, iar in urma discutiei telefonice cu cel care construieste barcile HED am inteles ca s-ar putea sa fie o problema la cuplajul dintre motor si elice. Din ce am inteles de la el, cam acesta ar fi cuplajul (poza atasata), iar cei de la importatorul Robbe nu il au pe stoc si nici el nu are nici unul disponibil. De asemenea, tot de la el am inteles ca de fapt e necesara garnitura de cauciuc, deoarece cuplajul este modificat pe alte dimensiuni ale axului. Ma poate ajuta cineva cu un sfaat privind achizitionarea unei alte garnituri, sau a unui cuplaj cu totul, de la care sa iau garnitura?

Multumesc

Incearca la mcsportrc ,s-ar putea sa mai fie in stoc sau un cuplaj fix tip penseta din inox sa pur si simplu un furtun de benzina pinzat cu coliere.
Intermediarul din cauciuc imbatrineste in timp si devine sfarimicios.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#4 Useril este offline   diesel1.4 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 661
  • Inregistrat: 13-March 08

Postat 18 May 2015 - 09:29 AM

Am gasit cuplajul la mcsportrc. Sa vedem daca ma descurc sa il pun in momentul cand vine :). Multumesc mult de raspunsuri.
MOTOSPORT RACING TEAM
XRAY XT8, GRP .28 truggy Mario Rossi tuned, Hitec HV servos, Panther Gator tires, Spektrum DX3R, Jammin Big Bores
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
0

#5 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3555
  • Inregistrat: 25-May 08
  • Interests:Navo

Postat 18 May 2015 - 10:57 AM

Chiar asa greu nu e ,trebuie sa ai niste imbusuri bune,slabest inelul de siguranta si tragi de axul propiuzis ,daca ai loc pina in cirma,extragi cauciucul vechi si il bagi pe cel nou,cred ca se potriveste si cam asta vezi sa fixezi bine inelul de siguranta in asa fel incit sa nu ai joc intre cele 2 piese.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro