Modelism - RHC Forum: Sanwa M11x probleme semnal radio - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Sanwa M11x probleme semnal radio

#1 Useril este offline   Uncle 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 450
  • Inregistrat: 02-April 05

Postat 05 May 2015 - 02:05 PM

Salutare

Mi-am cumparat in urma cu un an acest sistem radio si se pare ca am o problema de emisie/receptie. Distanta maxima de lucru este undeva la 400 metri. La mine se reduce la 70-80 de metri si dupa 50-60 metrii intarzie foarte mult semnalul si iti este greu sa mai controlezi modelul. Am incercat toate variantele: baterii noi, expunerea totala a antenei de receptie, rebind.....nu vrea mai mult.
Poate ati avut astefel de probele si ma puteti ajuta cu un sfat. Daca gasesc pe cineva in bucuresti cu un receptor compatibil as face cateva probe sa mai eliminam din suspiciuni.

toate cele bune
ORIGINAL SERIES
0

#2 Useril este offline   Octavian_B 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 733
  • Inregistrat: 01-October 14
  • Interests:Automodelism, aeromodelism, cilism montan.

Postat 30 July 2015 - 08:55 AM

Propun cateva chestiuni. Mai intai vezi daca nu cumva ai in meniu posibilitatea sa setezi raza scurta de emisie. Sunt radiocomenzi care folosesc aceasta setare pentru cand faci reglajele cu masinuta pe stand, ca sa nu te radieze inutil, apoi comuti pe raza lunga de emisie cand mergi cu masinuta pe teren.
Daca nu este aceasta obtiune in meniul radiocomenzii, atunci as vrea sa stiu daca nu cumva ai scurtat tu antena receptorului prin taierea acelui fir. Un prieten asa a facut tot la o radiocomanda Sanwa si functiona, dar nu pana prea departe.
Dac nici asta nu este, ar fi bine sa te gandesti sa o duci ingarantie, daca ai asa ceva la ea.
Daca nici garantie nu ai la statie, atunci desfa emitatorul si vezi daca nu a fost lovita, sau daca ceva este desprins la modului de emisie, ma refer in special sa nu fie desprinsa antena de emisie de pe modul.
Daca nici asta nu este, atunci ... habar nu am ce sa-ti mai sugerez fara sa o vad!
Tekno SCT410.3
Team Associated SC5M
Losi Rock Rey
HB-HPI D216
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

Raspuns rapid

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro