Modelism - RHC Forum: Aeropower High-Fly 2015 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Aeropower High-Fly 2015

#121 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 29 June 2015 - 02:53 PM

Nu-i loc mai frumos ,Copaceni fermecat
Sa zbori si sa bei sigur nu e pacat
De vin nu avem ,benzina turnam
Motoare la maxim turam :yahoo:

Refren:
Sa ciocnim matusico paharul
Cu suflet deschis ca o mare cismea
AdyC azi ridica paharul
Bea pentru cei care-s prea lenesi sa bea
Bea pentru cei care-s prea lenesi sa bea :drinks:

Suntem zburatori de ae ro model
Cu vinul in sange traim pentru el
La zbor am plecat,iubita in pat
Noi astazi uitam c-am uitat :rolleyes:

Refren:
Sa ciocnim matusico paharul
Cu suflet deschis ca o mare cismea
AdyC azi ridica paharul
Bea pentru cei care-s prea lenesi sa bea
Bea pentru cei care-s prea lenesi sa bea :drinks:

Text cenzurat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iubito te las ca n-am chef de nimic
Ce-mi pasa de atazi te frigen-lindic
Mi-e lene s-o bag,desi imi e drag.
De zbor ,singur o sa mi-o trag

SDi acelasi refren
Bine ca zboara si....insectele !
0

#122 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 764
  • Inregistrat: 02-November 08

Postat 29 June 2015 - 03:22 PM

Asa Flypol ca bine zici...s-a baut la greu...70litri de bere , 7 litri vin de Tohani si 14 l pelin, 320 doze de red bullsi un sfert de bax de apa de la zizin....palinca n-a fost contorizata... basca ce si-a mai cumparat fiecare
0

#123 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07

Postat 29 June 2015 - 04:30 PM

Stiti cum e senzatia cand faci dragoste cu persoana pe care o iubesti mult...dupa care nu te mai vezi cu ea cateva zile... si iti vin acele imagini in minte in fiecare moment...si mai vrei inca o data, si inca o data....
A fost o intalnire aeromodelistica foarte reusita, cu totii am fost ca o familie unita.
Asteptam anul viitor urmatoare editie cu mult drag.
In numele meu si in numele ARA multumesc tuturora care au facut posibil aceasta intalnire reusita.
Viitorul aeromodelismului este in mainele noastre.

Aceasta postare a fost editata de Andrix_y: 29 June 2015 - 04:33 PM

Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#124 Useril este offline   stelian 

• NAVOMODELE CNX
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2400
  • Inregistrat: 01-December 08

Postat 29 June 2015 - 04:56 PM

[quote name='adyc' timestamp='1435584148' post='812646']
Asa Flypol ca bine zici...s-a baut la greu...70litri de bere , 7 litri vin de Tohani si 14 l pelin, 320 doze de red bullsi un sfert de bax de apa de la zizin....palinca n-a fost contorizata... basca ce si-a mai cumparat fiecare
[/quote

Data viitoare berea sa fie un pic mai calduta ca nici acum nu pot vorbi .....
facebook
https://www.facebook...3/photos_stream

https://www.facebook...le.7/photos_all

Alte barcute construite , poze de pe alte meleaguri !
http://forum.rcdesig...read274739.html

0721 241 744 VODAFONE
0762 028 013 COSMOTE

[Mail stelianionascu@yahoo.com [/size]
0

#125 Useril este offline   eellaa 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 323
  • Inregistrat: 10-November 11
  • Interests:Elicoptere, Avioane & Planoare

Postat 29 June 2015 - 05:30 PM

Sigur. De la bere vorbiti sexy, nu lanterna ( :pardon: microfonul). Eu spun sa va antrenati pentru 2016. :yahoo:
0

#126 Useril este offline   mihaiagu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1357
  • Inregistrat: 07-December 09
  • Interests:Cessna 182<br />Batranul Farnkestein

Postat 29 June 2015 - 06:06 PM

Prieteni nu mai oftati....din contra.... bucurati-va. Urmeaza imediat intalnirea de la Brasov. Nu prea aveti mult timp liber. Sunt convins ca dl Dorin si comapnia ne va delecta cu un show identic cu.cel ce tocmai.s-a incheiat.
Bafta si sa ne vedem.cu toti pe.iarba verdebde pe Sampetru.
AERO

Edge V2 XL - RcFacory 1.1m electric - functional
Yak 54 -PheonixModel - 1.4m/7.5cm metanol - in lucru
SBACH 2.2m - PilotRC/DLE55RA - functional
Sbach 2.2m - PilotRC,Kit - neechipat +DLE55RA - in lucru
EDGE 1.85m - Pilot RC + DLE30, +servouri SAVOX 1272SG - noi in cutie, urmeaza echipare, cand, nu stiu...
BREEZE PRO - indoor - in lucru
Lazy BEE - 1.5cc - de facut RK
Aeromodel Ehawk-1500,Kit - de facut RK

RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
0

#127 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 30 June 2015 - 07:13 AM

Vezi postareaadyc, la 28 June 2015 - 10:35 PM, a spus:

O editie jos palaria cu participare de exceptie si sponsori de calitate (Red Bull, Zizin, A.R.A, Flypol Aerogrup, etc.) , multumesc tuturor membrilor DreamTeam ca m-au suportat sa le fiu alaturi la acest regal aeromodelistic si nu in ultimul rand vreau sa multumesc tuturor celor care au fost prezenti. Inca nu m-am dezmeticit dar concluzia e urmatoarea: Iar am pus-o!

Ba..merci.
DT
0

#128 Useril este offline   misumat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 717
  • Inregistrat: 19-November 08

Postat 30 June 2015 - 08:32 AM

Ma bucur si eu pentru voi ca ati avut o intalnire foarte reusita, desi nu am reusit sa zbor deloc nici sambata, nici duminica. Exista o solutie si pentru cei care nu pot sta 3 zile si 3 nopti la aceste intalniri sa apuce macar un zbor ? Concret, sambata am venit pe la pranz si am stat vreo 3 ore, atat cat imi permitea programul. Dupa ce am numarat cele 16 avioane puse la coada pentru zbor si vazand ca fiecare zboara vreo 15 minute (ma intreb ce se va intampla daca se vor gasi solutii tehnice sa poti zbura cu orele fara realimentare), am socotit ca mi-ar fi venit randul cand eu trebuia sa fiu deja la serviciu. Asta e. Am incercat apoi duminica, sperand ca lumea va fi pe picior de plecare si apuc si eu macar un zbor. Erau doar vreo 5-6 avioane la coada, asa ca mi-am incarcat un avion si l-am pus in rand. Dupa care am inceput sa-mi amintesc procedurile din anii trecuti, adica vine in fata randului un avion mare, cu un pilot care nu mai zburase acel avion, cineva i l-a inaltat ca apoi sa-l poata zbura. Bun, stiam asta deja, gazdele au prioritate la Adunati. La un moment dat au terminat acel zbor. Dupa care nimeni nu a mai venit sa zboare avioanele din coada timp de vreo 15 minute. Am avut un impuls sa "ma bag in fata" dar am renuntat. Sigur cei 5 posesori ocupati cu alte treburi ar fi sarit ca arsi. Asadar am plecat din nou intrebandu-ma ce o fi fost in capul meu sa vin acolo stiind cum stau lucrurile. Dar, repet, ma bucur pentru voi ca ati avut o intalnire pe care o considerati in unanimitate reusita.
ALIGN Trex 600N (in fuselaj de Bell Jet Ranger), OS 50SX-H, Futaba T10C 2,4 Ghz, GY-520/S9254, GV-1 Governor, 3xS3152
CMPro YAK-54 (1,3m) fiberglass, 100 g/dm2, OS 91 FX, 5xS3003, MA 14x8
CMPro Transall C-160 (1,85m) fiberglass, 118 g/dm2, 2 x OS 35 AX, 6xS3003, 2xAPC 10x6 cu 4 pale
CMPro Cessna 182 Skylane (1,65m) fiberglass, 109 g/dm2, OS 55 AX, 7xS3003, MA 13x6
Canadair CL-415 (2,05m) fiberglass, 2 x OS 55 AX, 9xS3003, 2 x MA 13x6
0

#129 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 June 2015 - 09:13 AM

Vezi postareamisumat, la 30 June 2015 - 08:32 AM, a spus:

Ma bucur si eu pentru voi ca ati avut o intalnire foarte reusita, desi nu am reusit sa zbor deloc nici sambata, nici duminica. Exista o solutie si pentru cei care nu pot sta 3 zile si 3 nopti la aceste intalniri sa apuce macar un zbor ? Concret, sambata am venit pe la pranz si am stat vreo 3 ore, atat cat imi permitea programul. Dupa ce am numarat cele 16 avioane puse la coada pentru zbor si vazand ca fiecare zboara vreo 15 minute (ma intreb ce se va intampla daca se vor gasi solutii tehnice sa poti zbura cu orele fara realimentare), am socotit ca mi-ar fi venit randul cand eu trebuia sa fiu deja la serviciu. Asta e. Am incercat apoi duminica, sperand ca lumea va fi pe picior de plecare si apuc si eu macar un zbor. Erau doar vreo 5-6 avioane la coada, asa ca mi-am incarcat un avion si l-am pus in rand. Dupa care am inceput sa-mi amintesc procedurile din anii trecuti, adica vine in fata randului un avion mare, cu un pilot care nu mai zburase acel avion, cineva i l-a inaltat ca apoi sa-l poata zbura. Bun, stiam asta deja, gazdele au prioritate la Adunati. La un moment dat au terminat acel zbor. Dupa care nimeni nu a mai venit sa zboare avioanele din coada timp de vreo 15 minute. Am avut un impuls sa "ma bag in fata" dar am renuntat. Sigur cei 5 posesori ocupati cu alte treburi ar fi sarit ca arsi. Asadar am plecat din nou intrebandu-ma ce o fi fost in capul meu sa vin acolo stiind cum stau lucrurile. Dar, repet, ma bucur pentru voi ca ati avut o intalnire pe care o considerati in unanimitate reusita.

Asta e, nu poti sa multumesti pe toata lumea... cu toate ca daca veneai sa spui te puteam ajuta. Probabil ca ai ramas acolo , nefacand nimic ca sa poti sa te plangi aici. Esti din politie ? Ca asa fac politistii... asteapta sa gresesti ca sa te arda... asa ai facut si tu .

Da, au fost multe avioane, da unii dintre noi nu au zburat.. nici eu nici DMC nu am mai zburat cand am vazut ca s-a umplut coada tocmai ca sa lasam musafirii sa zboare. Acum ca tu nu ai observat ca florin de ex a dat doar zborurile demo pt sponsori si tv sau ca avioanele mele erau trase de langa coada sau ca AdyC si MLGore nu au zburat. Dragos Marinescu a dat un singur zbor cu YAK-ul mare , Allen a renuntat si a dat YAK-ul lui lui stefan (pustiul de 11 ani) ... Ella nu a zburat tocmai ca sa lase oamenii care vin in vizita sa zboare .... Hash a zburat cu AdiGva mai mereu sa nu ocupe doua locuri...

Imi pare rau ca ai fost nemultumit si ca n-ai avut timp..dar problema timpului , comunicarii cu organizatorii nu pot sa o rezolv eu. Trebuie sa o rezolvi tu.

Ce pot sa zic... cea mai buna pista din bucuresti , mancare gratis, bautura gratis , muzica si voie buna... se mai gasesc oameni nemultumiti.

Aceasta postare a fost editata de ZOD: 30 June 2015 - 09:14 AM

DT
0

#130 Useril este offline   eellaa 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 323
  • Inregistrat: 10-November 11
  • Interests:Elicoptere, Avioane & Planoare

Postat 30 June 2015 - 09:22 AM

Salut. Nu stiu daca ne-am cunoscut (nu reusesc sa fac legatura intre nick si persoana)dar poate ne faci o vizita la urmatoarea intalnire si avem atunci ocazia.
Imi pare rau ca ai plecat cu aceasta impresie de la cea mai frumoasa intalnire la care am fost eu prezent pana in acest moment. Ai dreptate, numarul de participanti a fost unul foarte mare si coada la zbor la fel de mare. S-au facut eforturi sa fie cat mai bine:

1. Daca pilotii se inteleg (sunt buni, nu se supara daca isi rup unul altuia modelele si respecta 100% regulile impuse pentru siguranta participantilor) pot zbura si simultan. Aici trebuie vorbit cu organizatorii pentru aprobare, nu face fiecare cum il taie capu :).
2. S-a tuns aproape tot terenul, special pentru a creea mai multe "piste". A fost o zona unde s-au distrat cei cu heli mici, una pentru polistirene (aici si eu am zburat in acelasi timp cu 2 colegi) si pista mare unde s-a stat la coada ca asa e frumos si sigur.
3. O parte din noi nu am mai scos/adus benzinarul special ca participantii sa beneficieze cat mai mult de pista/timpul de zbor.

In final nu pot sa iti spun ca iti multumim pentru vizita/participare si data viitoare cand sunt nemultumiri, incearca sa iei legatura cu unul din organizatori. Sunt convins ca vei observa ca sunt niste oameni cu un suflet mare care vor incerca sa ajute/rezolve orice problema atat timp cat le respecti "casa".

Edit: Zod a fost mai rapid. :)

Aceasta postare a fost editata de eellaa: 30 June 2015 - 09:23 AM

0

#131 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 30 June 2015 - 09:23 AM

daca tot ai zis ca s-a bagat un model mare in fata, recunosc, eu am facut asta, cerand voie celor din coada.

Tocaci a renuntat sa zboare si mi-a permis sa folosim modelul lui pt un mic demo, sa zicem. cel care a zburat este unul din sponsori, iar intamplarea mi-o asum in intregime.

multumesc inca odata pe aceasta cale celor care mi-au permis "sa ma bag in fata".

si ca sa nu uit, dragilor, constat de la an la an un nivel tot mai inalt al acestor intalniri. fara voi, nimic nu se intampla. va multumesc ca ati participat si v-ati simtit bine.

_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#132 Useril este offline   bogdantocaci 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 231
  • Inregistrat: 21-March 13

Postat 30 June 2015 - 09:34 AM

Acum știm ce trebui sa indreptam pentru la anul.
A....și era sa uit, în trei zile de intalnire nu am reușit sa alimentez modelul decât de doua ori. Și am postit un model cate 3, asta ca sa fie bine ptr ceilalti
0

#133 Useril este offline   oachidori 

• F22 Raptor Fan
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2391
  • Inregistrat: 05-August 09
  • Interests:Aeromodele, Modelare 3D

Postat 30 June 2015 - 09:56 AM

Vezi postareamisumat, la 30 June 2015 - 08:32 AM, a spus:

Mihai,
asta cred ca datorita lipsei comunicarii.Sorin (Typer) fiind in aceeasi situatie ca tine sambata, s-a "bagat" in fata fara nici o problema cu acordul celorlalti, dar a cerut si i s-a dat!! Era exact aceeasi situatie (fiind cu fetita) si-a alimentat avionul, s-a pus la coada, etc,etc.. trebuie doar sa vrei si sa comunici. :drinks:
Olivian Diaconescu

Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
0

#134 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 June 2015 - 02:38 PM

Imi cer scuze pentru faptul ca nu ai putut sa zbori. In compensare iti acordam o zi gratis la alegere in care sa zbori fara sa stai ore in sir la coada.
0

#135 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 June 2015 - 02:52 PM

Vezi postareaadyc, la 30 June 2015 - 02:38 PM, a spus:

Imi cer scuze pentru faptul ca nu ai putut sa zbori. In compensare iti acordam o zi gratis la alegere in care sa zbori fara sa stai ore in sir la coada.

Si io ce primesc?
DT
0

#136 Useril este offline   oachidori 

• F22 Raptor Fan
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2391
  • Inregistrat: 05-August 09
  • Interests:Aeromodele, Modelare 3D

Postat 30 June 2015 - 03:06 PM

Vezi postareaZOD, la 30 June 2015 - 02:52 PM, a spus:

Si io ce primesc?

Tu nu primesti nimic ca tu n-ai vrut sa zbori!! :p :p :pardon:
Olivian Diaconescu

Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
0

#137 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 30 June 2015 - 03:08 PM

Vezi postareaZOD, la 30 June 2015 - 02:52 PM, a spus:

Si io ce primesc?

Tu ai zburat Telink, nu primesti nimic!
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#138 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 June 2015 - 03:08 PM

Zod, primesti multumirile mele ptr. intelegere. Daca nu te satisfac multumirile mele, parca mai era un cuvant in argentiniana cu j...
0

#139 Useril este offline   Flightaddicted 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 12-May 04

Postat 30 June 2015 - 03:36 PM

Vezi postareaMLGore, la 30 June 2015 - 03:08 PM, a spus:

Pe care l-am reparat eu :clapping:
0

#140 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 June 2015 - 04:03 PM

Vezi postareaMLGore, la 30 June 2015 - 03:08 PM, a spus:

Nu se pune. Spumele au zburat incontinuu avand doua zone dedicate la teren...
DT
0

#141 Useril este offline   Mihai_supy 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5156
  • Inregistrat: 16-December 10

Postat 30 June 2015 - 04:03 PM

...a mai fost un model lăsat în faţă!...Su-ul lui ăla micu a lui Ionaşcu...dar cu toţii am fost de acord. Trebuia doar cerut puţin sprijin. Cred că eram de acord să vedem cum zboară un Herculles cu două OS-uri 55Ax.

Nu cred că există vreo întâlnire unde să nu fie nemulţumiţi...mai ales unde sunt modele mari prezente.
Eu am venit de la Buzău, şi am dat un zbor cu un electric mic şi unul cu 30cc. Mă bucur din suflet că a fost coadă...aşa am putut socializa...De zburat - zburăm destul pe acasa....până la urmă care e menirea întâlnirilor RC?

Să ne vedem cu bine la anul...

PS - chestia cu cele două quaduri master şi slave - bestială. Numai bună de pus în ramă!...
0

#142 Useril este offline   Flightaddicted 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 12-May 04

Postat 30 June 2015 - 04:17 PM

Vezi postareaMihai_supy, la 30 June 2015 - 04:03 PM, a spus:

Mă bucur din suflet că a fost coadă...aşa am putut socializa...De zburat - zburăm destul pe acasa....până la urmă care e menirea întâlnirilor RC?

:good:
0

#143 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 June 2015 - 04:24 PM

Mă bucur din suflet că a fost coadă...aşa am putut socializa...De zburat - zburăm destul pe acasa....până la urmă care e menirea întâlnirilor RC?

PS - chestia cu cele două quaduri master şi slave - bestială. Numai bună de pus în ramă!...

BIG Like !

Care chestie cu doua quad-uri ? despre ce vorbesti ?
DT
0

#144 Useril este offline   Mihai_supy 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5156
  • Inregistrat: 16-December 10

Postat 30 June 2015 - 04:32 PM

Vezi postareaZOD, la 30 June 2015 - 04:24 PM, a spus:

Care chestie cu doua quad-uri ? despre ce vorbesti ?

Posesorul modelului cu FPV (cel care a dat Su-ul lui ăla micu a lui Ionaşcu...) - din păcate, spre ruşinea mea nu îi ştiu numele, dar e membru la voi, are toate detaliile.
0

#145 Useril este offline   RedDevil 

• Pfiu Drace, zboara!!!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 2111
  • Inregistrat: 16-March 13
  • Interests:Aero, 3D

Postat 30 June 2015 - 04:47 PM

Vezi postareaMihai_supy, la 30 June 2015 - 04:32 PM, a spus:

Posesorul modelului cu FPV (cel care a dat Su-ul lui ăla micu a lui Ionaşcu...) - din păcate, spre ruşinea mea nu îi ştiu numele, dar e membru la voi, are toate detaliile.

E vorba de domn profesor.
Fly it, like you stole it!
0

#146 Useril este offline   bogdantocaci 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 231
  • Inregistrat: 21-March 13

Postat 30 June 2015 - 04:49 PM

Sa ne trăiești Mihai.....

Aceasta postare a fost editata de bogdantocaci: 30 June 2015 - 04:52 PM

0

#147 Useril este offline   Rower 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 394
  • Inregistrat: 13-February 11

Postat 30 June 2015 - 06:41 PM

Sau impunerea unui timp mai scurt de zbor atunci când e înghesuială mare? E o idee... Fiecare max 5 min la o "tura".
MXS-R 1,92m AGM-30cc >>> CMPro Marathon 1,80m AGM-30cc >>> Pitts Special 1,45m NGH 35cc >>> Thunder Tigre Piper J3 Cub 2,10m OS Max 91 Fx >>> Canary 40 Phoenix Models 1,6m ASP .46 7,5cc >>> Pitts Special 1,40m OS 91 FX Max 15cc >>> Cessna 182 1,6m NITROPLANE FIBERGLASS ASP.52 8,5cc >>> Sbach 342 Phoenix Models 1,42m ASP.52 8,5cc >>> Great Planes Slinger Flying Wing 1,2m >>> Extra 260 EP Jamara 1,4m AXI 2826/12 >>> Sukhoi 26M EP Jamara 1,25m AXI 2826/10 >>> Robbe Cardinal 1,5m >>> Yak 54 Extreme Flight 1,2m >>> Robbe Arcus 1,8m >>> Sebart Pitts Challenger S >>> Parkzone Stinson Reliant SR-10 1,26m >>> Thunder Tiger Yak-54 1,15m, EP Kyosho >>> Nitroplanes P-47 Thunderbolt 1,40m, ASP .52, 8,5cc >>> Phoenix Models Edge 540 1,41m, Magnum .61, 10cc >>> Graupner Extra 300 1,50m OS 91 FX Max >>> Dululutu Sukhoi 26M EP 1000mm >>> Dululutu Yak 55 EP 1,15m >>> Hitec Aurora 9 2,4GHz >>> Spektrum DX6i 2.4GHz Mode 2
0

#148 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 June 2015 - 06:58 PM

Eu am venit de la Buzău, şi am dat un zbor cu un electric mic şi unul cu 30cc. Mă bucur din suflet că a fost coadă...aşa am putut socializa...De zburat - zburăm destul pe acasa....până la urmă care e menirea întâlnirilor RC?

Să ne vedem cu bine la anul...

:clapping::drinks:
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
0

#149 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 June 2015 - 08:24 PM

La orice exista solutii... cred ca eu am gasit una pentru intalnirea urmatoare astfel incat sa nu mai existe nemultumiti.
0

#150 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 June 2015 - 09:31 PM

asta e spiritul intalnirilor. sa fim o gasca, sa fim uniti, sa ne simtim bine.

cu Sandu si cu Nicu m-am racait ceva vrema. si?

cine m-a ajutat sa pornesc motorul? Imagine atasata: 11693035_846337962118962_1333073612_n.jpg

cine mi-a pus in mana mansa de captiv? Imagine atasata: 11696761_846361518783273_1047925021_n.jpg

promit ca la anul v-a fi mai bine.

0

Arata acest topic

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

19 useri citesc topicul
0 membri, 19 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro