Cum am scris şi mai sus, ieri am fost la zbor, cu juniorii. În principal am plecat pe ideea ca Iulian să facă primele zboruri cu proaspăta achiziţie - Miss Wind de Sebart, model cumpărat de la Camil.
Nu am avut timp să-i fac toate setările cum ar fi trebuit (vorbesc de eleroane care ar fi trebuit să fie pe canale diferite), dar e de avut în vedere în viitor.
Modelul zboară superb. Singura problemă ar fi că motorul mi se pare puţin cam slab pentru el, în rest, pe ce parte îl pui aşa zboară.
Primul zbor, pentru centraj/trimaj l-am făcut eu, după care a trecut Iulian la comenzi.
De data asta am făcut o verificare a staţiei la sol - cu receptorul montat pe model, la nivelul solului, l-am trimis pe Iulian cu staţia să vedem la ce distanţă iese din rază - 450 m pe kilometrajul maşinii. Mai mult decât speram.
Iulian s-a descurcat binişor, numai că trebuie să fie foarte atent la concentrare. Şi-o cam pierde repede şi se lasă "bruiat" de comentariile din jur.
Cosmin a tras nişte zboruri cu Q8-ul lui. Se mai antrenează pentru etapa de pe 29 de la Sânpetru. Am furat şi eu două starturi cu modelul lui.
Am tras şi eu un zbor cu "eSOpt".
Poze şi filmări am făcut eu şi domnul Rusu, dar de afişat aici, numai eu. Nu ştiu dacă domnul Rusu, sau Iulian şi-au făcut cont aici să descarce imagini, sau să scrie impresii.
Poze :
După ce am încheiat noi cu zborul, a decolat şi ULM-ul.
Şi filmarea :
http://youtu.be/eCqtC4qruyQ
Aceasta postare a fost editata de ViP_Eol: 24 August 2015 - 10:21 PM