Pagina 1 din 1
slefuire fibra de sticla
Postat 17 April 2015 - 12:07 PM
sunt in posesia unei ambarcatiuni de tip catamaran, la care doresc sa-i slefuiesc puntea, fiind realizata din placi de fibra de sticla tip fagure peste care s-a turnat 2 straturi de panza de fibra. suprafata nu e atat de neteda, iar eu doresc a o slefui. cu ce as putea sa fac aceasta operatiune? precizez ca am un slefuitor de la makita, insa il folosesc la slefuirea lemnului cu ajutorul smirghelului. in cazul fibrei de sticla care ar fi inlocuitorul smirghelului?
Postat 17 April 2015 - 01:37 PM
rulafiba, la 17 April 2015 - 12:07 PM, a spus:
sunt in posesia unei ambarcatiuni de tip catamaran, la care doresc sa-i slefuiesc puntea, fiind realizata din placi de fibra de sticla tip fagure peste care s-a turnat 2 straturi de panza de fibra. suprafata nu e atat de neteda, iar eu doresc a o slefui. cu ce as putea sa fac aceasta operatiune? precizez ca am un slefuitor de la makita, insa il folosesc la slefuirea lemnului cu ajutorul smirghelului. in cazul fibrei de sticla care ar fi inlocuitorul smirghelului?
Tot cu smirghel se lucreaza dar eu nu as incerca sa folosesc aparate,este mai recomandat sa faci cu mana.
Postat 18 April 2015 - 05:10 AM
Vezi ce primesti daca nu dai detalii.se poate cu scula pe care o ai dar nu trebuie sa apesi tare pe ea granulatie mica la smirghel ca sa nu faci gauri si obligatoriu ochelari si masca de praf cit mai performante caci praful e foarte nociv
ce planuri am ofer gratis
pasiunea mea regulile mele navele mele
pasiunea mea regulile mele navele mele
Postat 18 April 2015 - 10:02 AM
...smirghel cu granulatie mare la prima slefuire apoi in functie de gradul de finete pe care il doresti, este de preferat un flex pneumatic deoarece iti permite folosirea apei la slefuit, astfel vei evita praful si vei controla mai bine suprafata pe care lucrezi !!!
...tabula crasa, mortua est!
Postat 18 April 2015 - 05:49 PM
rulafiba, la 17 April 2015 - 12:07 PM, a spus:
pune o poza sa vedem despre ce e vorba.
exista masina de slefuit orbitala
Arata acest topic
Pagina 1 din 1