Pagina 1 din 1
Cupa Romaniei Grigore Bastan - Suceava DLG - Planoare RC - Captive F2B
Postat 15 April 2015 - 08:59 PM
Aeroclubul Teritorial Suceava - Grigore Bastan, organizeaza la inceputul lui septembrie cupa Sucevei, care se va desfasura pe aerodromul Salcea.
Intalnirea va fi si un bun prilej de a incerca sa se promoveze o noua categorie de planoare F3K care prezinta interes insa nu s-a reusit a se contura nimic pana acum.
Speram ca prin aceasta initiativa sa atragem cativa entuziasti acestei clase si pe viitor sa se organizeze si o competitie oficiala recunoscuta de FrMD.
Intalnirea va fi si un bun prilej de a incerca sa se promoveze o noua categorie de planoare F3K care prezinta interes insa nu s-a reusit a se contura nimic pana acum.
Speram ca prin aceasta initiativa sa atragem cativa entuziasti acestei clase si pe viitor sa se organizeze si o competitie oficiala recunoscuta de FrMD.
Postat 15 April 2015 - 09:46 PM
Asta e motivul perfect pentru construit cateva Evolution woodie-uri de-ale lui Traian :yahoo:
Multa, multa bafta cu organizarea intalnirii :clapping:
Multa, multa bafta cu organizarea intalnirii :clapping:
Bogdan Floria
bogdan.floria@aeromodelism.ro
bogdanfloria@gmail.com
0757110983
"Norocul astepta tacut stiind viitorul"
bogdan.floria@aeromodelism.ro
bogdanfloria@gmail.com
0757110983
"Norocul astepta tacut stiind viitorul"
Postat 21 August 2015 - 03:30 PM
Salut.
Eu am primit azi invitatie de la secretarul general al FRMd si posibil sa venim si noi, daca facem rost de bani de la sponsori.
Pentru ca de catva ani nu suntem finantati sa ne deplasam si sa concuram la concursurile organizate de FRMd, pentru ca noi suntem profesori la MECS si nu sunt competiitii lor care le finanteaza.
Dar cu ajutorul sponsorilor mai ne putem misca.
Atasez ce am primit in e-mail:
Stimati Colegi,
In perioada 5-6 septembrie 2015, Aeroclubul Romaniei „Grigore Bastan” Suceava va invita la :
1. Cupa Romaniei la aeromodele captive, F2B, F2D
2. Concursul interjudetean de aeromodele „Optimist”, organizat de Aeroclubul Romaniei „Grigore Bastan” Suceava.
3. Primul concurs open de F3K organizat in mod oficial in Romania.
In acest sens, pentru a putea participa la aceste competitii, va rog sa trimiteti înscrierile pe adresa de e-mail katanasorin@gmail.com, cel tarziu pana pe data de 1 septembrie 2015.
Cu respect,
Sorin Catana,
Antrenor Aeroclubul Romaniei „Grigore Bastan” Suceava
Eu am primit azi invitatie de la secretarul general al FRMd si posibil sa venim si noi, daca facem rost de bani de la sponsori.
Pentru ca de catva ani nu suntem finantati sa ne deplasam si sa concuram la concursurile organizate de FRMd, pentru ca noi suntem profesori la MECS si nu sunt competiitii lor care le finanteaza.
Dar cu ajutorul sponsorilor mai ne putem misca.
Atasez ce am primit in e-mail:
Stimati Colegi,
In perioada 5-6 septembrie 2015, Aeroclubul Romaniei „Grigore Bastan” Suceava va invita la :
1. Cupa Romaniei la aeromodele captive, F2B, F2D
2. Concursul interjudetean de aeromodele „Optimist”, organizat de Aeroclubul Romaniei „Grigore Bastan” Suceava.
3. Primul concurs open de F3K organizat in mod oficial in Romania.
In acest sens, pentru a putea participa la aceste competitii, va rog sa trimiteti înscrierile pe adresa de e-mail katanasorin@gmail.com, cel tarziu pana pe data de 1 septembrie 2015.
Cu respect,
Sorin Catana,
Antrenor Aeroclubul Romaniei „Grigore Bastan” Suceava
Postat 22 August 2015 - 07:49 PM
Va salut, Multumesc Nicu, ai fost mai rapid, astazi am primit si eu invitatia pe email si urma sa o atasez.
Am inteles ca va veni si un campion la F3K din afara, nu am retinut numele, si va face un mic intro la cum trebuie organizata o astfel de competitie, arbitraj, etc...
Va rog sa confirmati participarea pe email-ul lui Dl.Catana Sorin, pentru a sti numarul sportivilor si a rezerva locurile de cazare la Aeroclub ( numarul de locuri este limitat , astfel prioritate vor avea membrii aerocluburilor teritoriale.)
Locul de desfasurare Aeroclubul Salcea (Aeroportul Salcea ) - Suceava.
Am inteles ca va veni si un campion la F3K din afara, nu am retinut numele, si va face un mic intro la cum trebuie organizata o astfel de competitie, arbitraj, etc...
Va rog sa confirmati participarea pe email-ul lui Dl.Catana Sorin, pentru a sti numarul sportivilor si a rezerva locurile de cazare la Aeroclub ( numarul de locuri este limitat , astfel prioritate vor avea membrii aerocluburilor teritoriale.)
Locul de desfasurare Aeroclubul Salcea (Aeroportul Salcea ) - Suceava.
Postat 06 September 2015 - 10:28 AM
Va salut, s-a incheiat primul open de F3K organizat intr-un mod foarte profesionist si la nivel competitional de catre Per Findalh si FrMD.
Cu toate ca am fost doar 7 concurenti, toti ne-am descurcat foarte bine si s-a simptit entuziasmul celor prezenti.
Avem toata sustinerea si promisiunea ca anul viitor vor fi organizate doua cupe si un Campionat National oficial unde speram sa fim mai multi pasionati acestei clase.
Din cauza ca nu am avut timp sa fotografiez din afara careului de concurs, postez doar cateva imagini furate in pauze....
Cu toate ca am fost doar 7 concurenti, toti ne-am descurcat foarte bine si s-a simptit entuziasmul celor prezenti.
Avem toata sustinerea si promisiunea ca anul viitor vor fi organizate doua cupe si un Campionat National oficial unde speram sa fim mai multi pasionati acestei clase.
Din cauza ca nu am avut timp sa fotografiez din afara careului de concurs, postez doar cateva imagini furate in pauze....
Postat 06 September 2015 - 08:49 PM
În sfârşit am ajuns acasă,
Un concurs foarte frumos din toate punctele de vedere, gazde primitoare, organizatori profesionişti şi consultant de mare clasă.
Mulţumiri A.T. Suceava, Sportul Studenţesc, dar nu în ultimul rând FRMd., pentru acest eveniment
Cu stimă: POP Vasile-Petre
Un concurs foarte frumos din toate punctele de vedere, gazde primitoare, organizatori profesionişti şi consultant de mare clasă.
Mulţumiri A.T. Suceava, Sportul Studenţesc, dar nu în ultimul rând FRMd., pentru acest eveniment
Cu stimă: POP Vasile-Petre
NU POT nu există în vocabularul aeromodelistului.....
Postat 07 September 2015 - 07:58 AM
Din pacate nu am fost (ca spectator caci DLG-ul este peste abilitatile mele).
Sunt curios cine sunt cei sapte concurenti, cum a decurs concursul (regulament), cum s-au descurcat concurentii, etc.
Ce a facut/zis Per Findalh (pare un meserias), chestii din astea, nu fiti zgarciti cu vorbele.
Sunt curios cine sunt cei sapte concurenti, cum a decurs concursul (regulament), cum s-au descurcat concurentii, etc.
Ce a facut/zis Per Findalh (pare un meserias), chestii din astea, nu fiti zgarciti cu vorbele.
planoarele mele http://www.rhcforum....lanoarele-mele/
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 24 September 2015 - 12:17 PM
Au apărut rezultatele pe site-ul FRMd.
AICI sunt rezultatele de la C.R. et. III-a F2B; AICI sunt cele de la C.R. et. III-a F2D; AICI cele de la OPTIMIST RC;
iar AICI sunt rezultatele de la primul concurs din România la clasa F3K.
Cu drag: POP Vasile-Petre
AICI sunt rezultatele de la C.R. et. III-a F2B; AICI sunt cele de la C.R. et. III-a F2D; AICI cele de la OPTIMIST RC;
iar AICI sunt rezultatele de la primul concurs din România la clasa F3K.
Cu drag: POP Vasile-Petre
NU POT nu există în vocabularul aeromodelistului.....
Arata acest topic
Pagina 1 din 1