Se vinde:
- Tail boom Align - 15 lei
- Tail boom din fibra de carbon - 15 lei
- 4 buc. main shaft - 10 lei/2 buc.
- 3 servo SG90 - 10 lei/buc. cine le ia pe toate 3 ii dau si Hextronicul (5 lei)
- Servo Robbe FS 61 BB Carbon Digital - 70 lei (Functioneaza bine,eu il foloseam pe coada, il vand pentru ca mi-am luat alt servo pentru coada)
- Motor Align 430x 3550kv - 140 lei (Functioneaza bine, eu l-am zburat de 3 ori, il vand ca nu-l folosesc)
- Gyro Assan GA410 pro - 80 lei (Gyro are un colt ciobit si nu mai prindea surubul si i-am pus putin Poxipol, in rest functioneaza bine, l-am avut pe elicopter, il vand pentru ca am trecut la flybarless)
- Tail drive gear pentru 450 pro (versiunea pe curea) - 10 lei
Preturile de mai sus nu au transport inclus.
Tot ce este electronic filmez si-i trimit celui interesat pentru a arata ca functioneaza.
http://s3.postimg.org/7xq0b3k7j/20150327_155130.jpg
Pagina 1 din 1
Diverse pentru elicopter clasa 450 Tail boom, servo, main shaft, tail drive gear, gyro
Postat 31 March 2015 - 07:43 AM
Au mai ramas:
- Servo Robbe FS 61 BB Carbon Digital - 70 lei (Functioneaza bine,eu il foloseam pe coada, il vand pentru ca mi-am luat alt servo pentru coada)
- Motor Align 430x 3550kv - 140 lei (Functioneaza bine, eu l-am zburat de 3 ori, il vand ca nu-l folosesc)
- Gyro Assan GA410 pro - 80 lei (Gyro are un colt ciobit si nu mai prindea surubul si i-am pus putin Poxipol, in rest functioneaza bine, l-am avut pe elicopter, il vand pentru ca am trecut la flybarless)
Preturile sunt negociabile.
Preturile sunt negociabile.
Postat 19 April 2015 - 03:31 PM
Se mai adauga un incarcator Accucel 6 cu toate accesoriile, are folia pe ecranul LCD si functioneaza foarte bine.
150 lei negociabil (Il vand pentru ca vreau sa-mi iau alt incarcator). Cine este interesat ii pot furniza poze.
Restul raman la fel.
150 lei negociabil (Il vand pentru ca vreau sa-mi iau alt incarcator). Cine este interesat ii pot furniza poze.
Restul raman la fel.
Postat 28 April 2015 - 11:30 PM
Raman la vanzare doar servo- 50 lei, motorul 90 lei si gyro 60 lei.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1