pantelimon 2
Postat 17 June 2007 - 04:18 PM
Pe terenul ala l-am prospectat io acu' fo cinci-shase ani, cu un HLG veeechi (ala roshu). Terenul e(rea?) plin de bolovani, sarme de fier-beton ce ieseau din pamant si gunoaie.
In schimb, are o "faleza" inspre partea cu lacul, pe care am patrulat (oarecum), pana ce am scapat banda de ascendentza si am amerizat. Am uscat aparatura si a fost recuperabila...
Terenul are potential, dar tre munca patriotica considerabila...
In schimb, are o "faleza" inspre partea cu lacul, pe care am patrulat (oarecum), pana ce am scapat banda de ascendentza si am amerizat. Am uscat aparatura si a fost recuperabila...
Terenul are potential, dar tre munca patriotica considerabila...
Orice pas inainte e un shut in fund!
Postat 04 December 2007 - 10:38 PM
Loulis este o fabrica de faina !! Ce treaba are Tuborg care este de la Rosu mai sus cu Loulis care e in Cernica ???
Pentru Yahu foloseste www.meebo.com
Pentru Yahu foloseste www.meebo.com
Postat 05 December 2007 - 06:16 PM
Omule, de la Cora treci podul, intri in comuna Pantelimon, urci curba aia lunga la dreapta si in deal sunt 2 drumuri: inainte te duci la Selgros Pantelimon iar in dreapta intrii in Cernica !! Mergi prin Cernica cam 1.5 Km si pe stanga este o cladire mare de scrie pe ea LOULIS. Pana in acea cladire , pe dreapta se face un drum betonat care se termina in fata unei mari case.
Postat 12 December 2007 - 12:57 PM
logic ..... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/cool.gif
ADOR VITEZA!!!