vasipop, la 16 April 2015 - 06:46 PM, a spus:
POP Vasile-Petre
Domnu Profesor, sper ca nu va referiti la mine , daca da , am sa o iau personal ca pe o insulta.
In februarie cand am discutat am spus ca pot sa aduc laptop cu programul "Glider Score 6" pentru a usura munca cu calculul scorului, am spus ca pot sa fac inregistrari cu numaratoare inversa, in limba Romana daca este nevoie, si cu semnale audio, totul facut dntr-o bucata ca sa poata fi redata simplu de pe un CD-player sau laptop, sa nu stea cineva cu cronometrul in mana si sa strige pe camp, de asemenea Roby a fost de acord sa se foloseasca sistemul lui de sunet la care exista si microfon, NIMENI nu a cerut un leu sau vre-o favoare pentru aceste lucruri, NIMENI nu a vrut sa vanda vre-un produs, nu cred ca cineva s-a gandit la acest concurs ca la o oportunitate de a face bani.
Am considerat ca aceste lucruri trebuie facute pentru noi, pentru a avea un concurs cat mai aproape de conditiile si standardele din alte tari.
In momentul cand am discutat mi-ati spus ca totul este rezolvat si ca nu trebuie sa ne facem noi griji, si am considerat ca nu este cazul sa insist.
Intr-adevar am vandut tot echipamentul pe care l-am cumparat pentru acest concurs pentru ca am considerat ca nu merita o investitie de 1500 de euro pentru un concurs care nu este F5J - FAI, este ALES categorie pentru care nu exista reglementare FAI si nu exista in Europa. Si stau si ma intreb oare de ce fotbalul , tenisul , boxul.... au aceleasi reguli in toata lumea ...... ce fraieri ar putea sa isi faca fiecare regulile cum vor.
Lasand la o parte toate acestea apreciez foarte mult faptul ca cineva are initiativa si promoveaza aceasta categorie... ALES aproape F5 un fel de F3J motorizat, sincer o asteptam de ceva timp ...dar in alt format, si mi-as fi dorit ca in cativa ani acest concurs sa intre in Euro Tour ca F5J, nu stiu daca initiativa unui singur om este de ajuns sau va fi nevoie de muca in echipa ..... ( a nu se lua in considerare ca pupat in c.r)
Consider ca acesta divergenta a ajuns cam departe din cauza unor orgolii copilaresti, daca am incerca sa ne intelegem unii pe altii si sa mai lasam de la noi (ca nu e nimeni buricul pamantului) poate am ajunge la un consens, ca tare imi place sa vad Cessna lui Dorin si figurile YAK-ului lui Andrei de ZolyJet nu mai zic.... altfel ne dezbinam facem grupulete si nu cred ca o sa realizam ceva, pacat de locatie si de investitiile care sa fac, niciodata nu vor avea valoarea adevarata si nu ne vom bucura pe deplin de ele daca nu ramenem uniti si prieteni.
Pe unii va cunosc de 10 ani pe altii de mai putin si stiu ca toti o faceti din pasiune si depuneti suflet, niciodata nu o sa fim toti de acord sau multumiti dar ar trebui gasita calea de mijloc in care toata lumea castiga cate ceva si nimeni nu ia tot.
Cu respect
Vlad