Postat 02 December 2005 - 10:52 AM
mai vin si alte poze dupa-amiaza.
Concluzii? Daca la inceput a facut ceva figuri din cauza ca era vant prea puternic pentru greutatea lui, odata lestat, Filius s-a comportat minunat, chiar si dupa ce profesionistii mi-au predat statia si aeromodelul. Inca incepator fiind, nu am intampinat totusi nici o dificultate in a-l aduce in siguranta la sol, chiar daca nu a aterizat fix acolo unde am vrut eu :D
Prima data l-am preluat in zbor, dar apoi am reusit fara probleme urcari cu sandoul si aterizari pe vant puternic. Odata a inceput sa faca figuri din cauza unei manevre ciudate pe care am facut-o eu, dar l-am redresat. sau ma rog, cred ca mai mult s-a redresat singur. :D
Deci modelul este foarte docil, si, in ciuda aparentelor, deosebit de rezistent la vant si la....ce credeti?...looping! Da, a facut si loopinguri! Nu cand eram eu la comenzi, dar dl. Serban l-a dresat sa faca si looping si ranversare.
Mihai Corsarul s-a botezat si el in ale pilotajului, facand cu Filiusul prima lui aterizare, dupa un zbor reusit, chiar daca lui nu i-a placut (cica nu a avut nu mai stiu ce senzatii...fiecare cu fanteziile lui). BRAVOOO!!!
Ia mai zburati maaaaaai!!!
Laser frate!