noiembrie 2005
Postat 23 November 2005 - 08:17 PM
salutari sorry pentru intarzieri la mesaje dar nu a mers net-ul in regie in ultima vreme....apropo am zburat ieri la Politehnica cu Ez-ul la 6:40 am...m-am sculat cu noaptea-n cap l-am luat si pe omul meu de incredere si hai la zbor.....aburul de la centrala era ca o coloana pana la mari altitudini...semn ca nu adia nici macr vantul.....dar din pacate nu am facut fotografii..... se zboara chiar frumos dimineata devreme ...chestia este ca-ti ingheata degetele pe comenzi......apoi de la zbor direct la cursuri:)
Postat 24 November 2005 - 08:49 PM
probabil ca poza aceasta nu e bine pusa aici, dar am postat-o pentru cei care vor sa vina in politehnica la zbor cu EZ-ul....dupa cum se observa...am marit suprafata directiei,....si observa si o grava busitura....asta ca eram incepator :huh: dar de ceva timp n-am mai dat cu el de pamant.....
salutari si succese
salutari si succese
Imagini atasate
Postat 26 November 2005 - 05:08 PM
din pacate cu un crash mic la sfarsit din cauza acestui ...nici nu stiu cum sa-l numesc!! ( http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif )
Imagini atasate
flying is my life...
Postat 26 November 2005 - 06:27 PM
o zi superba pentru zbor....apropo silviu ce camp este acesta unde ati zburat astazi?.....si eu am fost astazi la zbor cu scorpio, amandoi cu Ez-urile in politehnica, cred ca mergem si maine daca e frumos.....el are lipo si a zburat super fata de mine, pacat ca a avut un crash puternic la ultimul zbor