Rapa Rosie 2003 - "procesul etapei"
Postat 16 July 2003 - 11:39 AM
Postat 17 July 2003 - 06:13 PM
big
Postat 11 January 2004 - 09:02 AM
Exemplu poate fi Cupa Bistrita la care chiar cu ploaia atarnand deasupra, multi au plecat pentru doua zile pina acolo. Din pacate din motive tehnice nu am putut fi acolo dar vai de voi ca promit ca voi participa de-acum in colo la toate evenimentele de acest gen..... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/ic_04.gif
Postat 11 January 2004 - 05:52 PM
Sunt curios cati modelisti vor fi anul asta la RR. Vreau sa vad acollo cel putin cei care sunt prezent aici cu mesaje cele mai multe. Cu alte cuvinte de la "membru de onore" si "mega-membru" in sus ar trebui sa fie participarea obligatoriu ;-)
Daca vom avea la Cupa Bistrita anul asta tot atita premii depinde nu in ultimul rind si de sponzori. Va rog sa va aliniati in timp ;-))
Si inca o data mai asteptam sa intre si zona cel mai populata cu modelsiti sa mai organizeze ceva din genul.
Walter Born
Postat 12 January 2004 - 10:48 AM
Nu stiu daca ar fi sau nu interesant dar am mai auzit si pe la automodelisti cred, se vorbea despre un calendar al intilnirilor deci nu numai al competitiilor. Credeti ca ar exista posibilitatea aceasta?
Este clar si fara indoieli ca de acum inainte in ziua de 1 Mai ( si zilele dinainte sau dupa ) este rezervat pentru intilnirea anuala RR!
Poate cine stie...se va mai tine si o editie de sfirsit de sezon... Tocmai de aceea ar fi interesant daca ar exista un calendar la care sa poate subscrie un voluntar organizator intr-o perioada cind tocmai nu e nimic la orizont.
Wabo! cind va fi Cupa Bistrita 2004?
Poate mai intra si RHC cu o intilnire, poate mai facem si noi una in zona de vest ( Bihor, Arad, Timisoara si toti cei interesati )!
Nu cred ca neaparat ar fi vorba doar de premii ca daca fiecare ar primi macar o diploma de participare oficiala cred ca ar fi mindru de acesta realizare. Daca sunt premii...atit mai bine!
zozo
Postat 12 January 2004 - 11:23 AM
Cand putem, vom face cupa Bistritei nu e clar. Probabail stabilim la RR.
Ceva mai in vest era si asta o idea buna ! Sunt pregatit deja ;-)
Walter Born
Postat 12 January 2004 - 12:24 PM
Men, la 12 Jan 2004, 12:38, a spus:
Eu va propun (in conditiile de afara) o intilnire in Africa, unde e cald si bine (si termici) http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif
Serios vorbind, cred ca am mai discutat, in zona asta, desi avem campuri destule, va fi o mare problema sa asiguri cazarea oamenilor in conditii decente... ori ne mutam cu totii un weekend la Calugareni, unde pasc (si se caca) vacile :D da' peste noapte, ca la noi in regat, riscam sa ne manince verishorii D-rei Amigdala...
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 12 January 2004 - 12:44 PM
In plus, am scris "mai in sud". Asta nu presupune, NEAPARAT, Bucuresti. Mai sunt orase p'aici care au campuri si, totodata, posibilitati de cazare decente calitativ si ca pret.
La faza cu temperatura, asa e. Deocamdata e frig (stim noi doi si alti cativa nebuni cat de frig). dar asta trece...
Ma gandesc pentru vremuri mail calde, oricum.
Stima si consideratia
Men
Postat 12 January 2004 - 01:47 PM
Nu stiu cati modelisti vor opta pentru Mariott, Intercontinental sau Hilton. Din clasa asta sunt o gramada si apar ca ciupercile. Ceea ce ne trebuie noua sunt fie pensiuni private sau hoteluri de tip Azzurro. Astea nu sunt reprezentate in Bucuresti.
Oricum o solutie vom gasi, de fapt mai multe solutii cu diverse clase de calitate / pret: cort pe camp, eventual cazare la particular in satele adiacente, hotel/motel de * sau ** si, evident pentru cine vrea si *****.
Distantele de la cazare la camp sunt si ele o problema. Eu, de exemplu am nevoie, in medie de 45min pana la Clinceni si ca. 60min pana la Calugareni (evident, cel mai lung timp este alocat iesirii din oras)
Stima si consideratia
Men
PS: Am impresia ca lungim discutia asta inutil. Voi reveni cu detalii foarte concrete
Postat 12 January 2004 - 02:11 PM
Cu alte cuvinte mai este o afacere in bucuresti neatins !
Nu aveti blocuri pentru studenti in vacante universitare goale acollo ? Ok, ma abtin. Ca la Ripa Rosie nu este neaparat nevoie de cazare daca este campie...si bunvointa de localnici ;-)
Adica contam pe MEN se sa gandeasca unde, cand si sa trimite invitatie... sintem pe drum drum deja ! Venim ! Am numai construit modele in ultimele 2 saptemani si trebuie scos la zbor...
Aceasta postare a fost editata de wabo: 12 January 2004 - 02:13 PM
Walter Born
Postat 12 January 2004 - 02:51 PM
wabo, la 12 Jan 2004, 11:23, a spus:
Imi cer scuze dar m-ai inteles gresit Wabo! Spuneam ca am auzit de acel calendar al intilnirilor pe la ei dar nu am spus ca sunt automodelist!