Postat 06 May 2003 - 12:43 AM
Ups!!!
Ia uite...am ajuns acasa? Si nici nu mi-am dat seama, pana nu am deskis computatoru, ca stiam eu ca nu l-am luat cu mine la Rapa:) Daaaa, a fost super de super!!!!
Nu mi-a parut rau ca am batut juma de tara singur in masina, noroc cu militzienii din judetzu valcea ca mi-au mai alungat monotonia si plictiseala cu o amenda radar, hihihihi. Treaba lor, dak stiau ei unde merg,.. prostii naibii! Bah, nu de asta am intrat sa va vorbesc. Cu exceptia soarelui care ma batea in cap mai rau decat venisem eu de la natura, si de nenea ala de la pensiune care m-a furat ca un megherush, am avut parte de o vacantza super, care ma face sa mi-o doresc reeditata. Si trebuie sa-i multumesc Biguletzuilui, ca si-a facut pana la urma timp cateva minute si de mine, asa doar cat sa imi bage drogul in vena. Nici o suparare Bigule, si eu si tu promisesem mai mult pt intalnirea asta, dar sunt multumit si asa. Vor mai fi ocazii, ca acu n-oi mai scapa eu de virusake, da nici tu de mine. Vorba aia: buna ziua mi-ai dat belea ti-ai capatat:)
Salutari imbratisari si pupaturi(prietenesti) celor pe care i-am cunoscut, vecinilor mei de cort, si vecinilor din cartierul de corturi vecin:) Alexella si pretinu lui(mai zi-mi) te rog cum il cheama, Marinarasul ticalos si Valteras , Emilare care mi-a pierdut poza cu mine tarait de parapanta pe pajiste, etc etc etc....tuturor va spun ca im pare bine ca ne-am cunoscut, si tare mi-e dor sa ne vedem data viitoare.
Ca bine zicea cine zicea: atmosfera de hipie, Woodstock nene. Nici nu am ajuns bine si vad ca toti am avut aceeasi senzatie: parca ne cunosteam de o viatza.Chiar, data viitoare sa avem mai multa muzica, desi, muzica facuta de motoare pare ca a fost de ajuns. Dak nu, o sa stati pe muzica mea(marinaru si valterasi alaturi de alexella&co stiu acum melodia de desteptare, "DIMINEATZA PE RACOAAREEEE..." Mulztumiri din plin gazdelor nostre, care ne-au tratat ca pe niste prieteni adevarati, asa cum stiu sa o faca ardelenii.
Alexella se plangea ca nu au fost modeliste. Eu zic ca atata timp cat nu au aparut manifestari dubioase(cel putin la vedere, treaba voastra ce facurati prin corturi), totul o fost super. Si pe bune, asta mai lipsea, sa trebuiasca sa suport cine stie ce mofturica, " ca nu mai suporta la cort, ca vrea acasa, ca eprea frig, ca e prea cald, ca nu are dush, ca hai al culcare, ca i s-a rupt o unghie, ca a ciupit-o o goanga, bla bla bla..." mai bine ne-am descarcat energia in alte feluri, fiecare cum a reusit. Marinarule, nu ranjii fasolea, manacatzash conserva cu carnaciori:)
Referitor la poze, intr-adevar, eu care sunt pe film ca digitala nu s-a inventat, as mai fi avut nevoie de fo 3-4 role de Kodaci din aia, da asta e , stiu cum sa vin data-viatoare. Maine le scot de la developat si le voi pune usor usor pe site icisa, sau videm noi cum facem. Sper sa fi iesit ceva ceva, ca dak nu va trebui sa o luam de la cap sa facem iar poze. Vom selecta si noi ce e mai reusit, normal ca nu vom pune toate accidentatele de poze sa nu intelegem care cine unde se afla.
Maaama cat am scris, nici nu stiam ca pot sa insir atatea litere:)
Cu cei din Bucuresti sper sa ma intalnesc din ce in ce mai des, mai ales ca mi- a zis marinarelu la remarca mea ca am inhalat virusu si nu stiu cum sa ma fac mai repede cu un model sa am cu ce m azbura data viitoare: "mai da-te-n.......timona mea ca esti din vucuresti si poti sa vi la noi la club"
Sal'tare taica si noroc!!!!
Ia mai zburati maaaaaai!!!
Laser frate!