Modelism - RHC Forum: Fun to Fly 2015 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »

Fun to Fly 2015 Ripa Rosie

#91 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 31 March 2015 - 07:27 PM

Notezi cateva telefoane si te ghidam, sau .... rezolvam cumva.
... cu picioarele pe pamant ...
0

#92 Useril este offline   Champ 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 221
  • Inregistrat: 08-June 05

Postat 31 March 2015 - 07:44 PM

Vezi postareaoptyqus, la 31 March 2015 - 06:48 PM, a spus:

Pe cat se pare e o mica aventura in a gasi locatia. Daca fac 5 ore de la Iasi la Brasov n-as vrea sa mai fac inca 3 pana nimeresc locul :)

Nici vorba,e foarte simplu,mai ales ca,de regula,organizatorii pun indicatoare pentru cei care n-au mai fost la RR (felicitari!)...Dar,ce treaba ai cu Brasov,ca Rapa Rosie e la Sebes.De la Iasi la Sebes faci minim 7 ore.Drumul cel mai scurt e prin Piatra Neamt-Medias-Alba Iulia (431km)...Te invidiez pentru Cheile Bicazului.La Brasov e Sanpetru.

Aceasta postare a fost editata de Champ: 31 March 2015 - 07:46 PM

0

#93 Useril este offline   Champ 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 221
  • Inregistrat: 08-June 05

Postat 31 March 2015 - 07:54 PM

Nu mai pot sa editez:scuze,scoatem Medias din traseu.Traseul e prin Sovata-Tarnaveni-Blaj-Alba Iulia-Sebes.
0

#94 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 April 2015 - 10:27 AM

Pentru organizatori:
Ma gandesc, impreuna cu alti "investitori" :) sa punem de o comanda babana la depozitul EU HK, cu livrare la RR. Evident, adaosuri zero !

Cum vi se pare? Am afecta celelalte magazine prezente traditional la RR ? Riscam sa se supere si sa nu mai sponsorizeze?
Evident ca gama va fi mult mai redusa iar volumul cel mult jumatate de portbagaj, in nici un caz nu concuram cu o rulota cu sute de repere... doar la pretz ;)
Nu gandim in special la Lipo, si apoi accesorii uzuale care se dau sigur, servo, etc...
Daca doreste cineva ceva anume cu dedicatie, pe email, nu PM, ca este plin.

Repet, intrebarea este pentru organizatori si raspunsul poate fi PM :)
Nu comentati initiativa aici in topic, va rog. Cererile pe email, lasati PM-ul liber.
0

#95 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 01 April 2015 - 11:45 AM

Noutati de la Sanpetru.
S-a asfaltat si ultima groapa de 2,5 cm diametru de la intrarea in aerodrom.Au fost transferati toti cainii in azilul de la Brasov Triaj ,pana luni; Am testat fasolea ,fierbe usor....organizatorii pun la dispozitia zburatorilor 15 lit.benzina OMW100 1/32 cu ulei Bixxol 2TS sintetic.Gratis,numai sa o consume zburand.A sosit vinul rosu cabernet de Recas;e bun,pacat sa-l fierbem.
Sunt gata tepusele pentru fript slanina 35 buc.Se inmaneaza personal sambata ora 18 la foc de tabara, impreuna cu 150ml.vin fiert, 100 gr.slana de Poiana Marului crestata,0,02mp. de paine cu cartofi ,4 rondele de ceapa rosie de Coseni.
S-au tipartit diplome serioase si....neserioase.
S-a comandat soare pentru sambata si duminica pana la ora 17.....livrarea prin FanCurier vineri 3 aprilie 2015.
S-au impartit fliere prin barurile si cluburile de noapte din Brasov....s-au gasit cateva parashute interesate.
Bine ca zboara si....insectele !
0

#96 Useril este offline   optyqus 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 336
  • Inregistrat: 01-February 09

Postat 01 April 2015 - 03:15 PM

Vezi postareaChamp, la 31 March 2015 - 07:44 PM, a spus:

Nici vorba,e foarte simplu,mai ales ca,de regula,organizatorii pun indicatoare pentru cei care n-au mai fost la RR (felicitari!)...Dar,ce treaba ai cu Brasov,ca Rapa Rosie e la Sebes.De la Iasi la Sebes faci minim 7 ore.Drumul cel mai scurt e prin Piatra Neamt-Medias-Alba Iulia (431km)...Te invidiez pentru Cheile Bicazului.La Brasov e Sanpetru.

:) Urmarind in doua tab-uri si topicul asta si cel cu RR am postat gresit. Daca RR e intr-adevar cam departe pana la Brasov e o distanta mai rezonabila.
SAB Goblin Kraken 700 | Scorpion 4530 540KV Limited Edition | Hobbywing 160 Platinum V4 |
Align DS820M | Scorpion Backup Guard | VBAR Neo Pro Rescue | T-Rex 600N Pro | Spirit GT | TT 53 Redline
||| || | Spektrum iX
12 | || ||| Radiomaster TX16S MAX
0

#97 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 April 2015 - 03:22 PM

Depinde cat/cum vrei sa te distrezi... sa zbori 5 min si sa aplauzi 3 zile sau...
0

#98 Useril este offline   narkotiq 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 13
  • Inregistrat: 24-February 13
  • Interests:Zbor

Postat 02 April 2015 - 12:40 PM

Dragilor, daca ajungeti in Sebes, si daca aveti navigatie, dati ca si destinatie Daia Romana, daca nu, cereti informatia cetatenilor amabili din Sebes ;).
Asa ajungeti la podul autostrazii, PE SUB care treceti si faceti imediat stanga pe langa autostrada.
De acolo de la pod o sa va ghidam cu indicatoare cu RR2015. O sa alegem anul asta o culoare care sa fie remarcata mai bine.

Cine vine DIN directia Daia Romana si a trecut pe sub podul sus mentionat, deja e prea departe ;)
Semnatura in procedura de incarcare! Va rugam asteptati...
0

#99 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 April 2015 - 02:04 PM

La Brasov ne-am adunat deja 11 ...ne uitam la cer....am hotarat ca e momentul sa venim si la Rapa Rosie.Unii dintre noi n-au fost niciodata si am constatat ca habar n-au ce frumos poate fi
Am decis sa facem in sambata intalnirii o ora de zbor (probabil 5-6 modele) cu acrobatie FreeStyle.Modelele vor fi din clasa 2,2m/55cmc; 2,7m/110cmc ;3,2m/140cmc.Impreuna cu organizatorii intentionam sa asezam evenimentul in asa fel incat sa nu stanjenim ceilalti zburatori.Dupa....ceaunul cu tocanitza de capritza pentru cei ce n-au fost niciodata la Sanpetru.
0

#100 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 April 2015 - 02:04 PM

De unde sa vii din teritoriu ca sa ajungi dinspre Daia Romana ? Pare drum inchis... :unsure:
0

#101 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07

Postat 02 April 2015 - 02:39 PM

Pentru cei care doresc să ajute viitorii aeromodeliști să construiească un planor de zbor liber sunt rugați să vizualizeze urmatorul filmulet.

https://www.aeromode...aeromodelismul/
Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#102 Useril este offline   Fly4Alba 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 71
  • Inregistrat: 26-January 13

Postat 02 April 2015 - 08:06 PM

Vezi postareaflypol, la 02 April 2015 - 02:04 PM, a spus:

La Brasov ne-am adunat deja 11 ...ne uitam la cer....am hotarat ca e momentul sa venim si la Rapa Rosie.Unii dintre noi n-au fost niciodata si am constatat ca habar n-au ce frumos poate fi
Am decis sa facem in sambata intalnirii o ora de zbor (probabil 5-6 modele) cu acrobatie FreeStyle.Modelele vor fi din clasa 2,2m/55cmc; 2,7m/110cmc ;3,2m/140cmc.Impreuna cu organizatorii intentionam sa asezam evenimentul in asa fel incat sa nu stanjenim ceilalti zburatori.Dupa....ceaunul cu tocanitza de capritza pentru cei ce n-au fost niciodata la Sanpetru.

Va așteptam deagilor :)
0

#103 Useril este offline   Fly4Alba 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 02 April 2015 - 08:08 PM

Daca aveți nevoie de ajutor cum sa ajungeți la RR postez numărul meu de telefon 0742.673.212
Eu garantez ca nu aveți cum sa va încurcați , fel ca in anii anteriori vor indicatoare pana la RR!
Indicatoarele vor începe de la reprezentata Mercedes care se afla pe strada Călărași dupa unitatea militară !
0

#104 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2862
  • Inregistrat: 30-May 09
  • Interests:aero

Postat 03 April 2015 - 04:46 AM

Vezi postareaFly4Alba, la 02 April 2015 - 08:08 PM, a spus:

Daca aveți nevoie de ajutor cum sa ajungeți la RR postez numărul meu de telefon 0742.673.212
Eu garantez ca nu aveți cum sa va încurcați , fel ca in anii anteriori vor indicatoare pana la RR!
Indicatoarele vor începe de la reprezentata Mercedes care se afla pe strada Călărași dupa unitatea militară !

..sau salvarea vine de la Huffy..se suie el pe motor pune goproul pe casca si face un traseu live..sa vedeti ce bine o sa nimerim...bafta
0

#105 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 April 2015 - 08:04 PM

Prieteni "rapari" bagati mare cu evenimentul ca.....".floriceii" au facut-o memorabia la Sanpetru! Dementa! Dementa freefly.....potoale de vis, zboruri la gramada dar curate.....fara pic de greseala ! Venim!
0

#106 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 April 2015 - 09:40 AM

A mai ramas destula cenusa de la gratare ?
Ca nu am vazut nicaieri ceva referitor la capitolul asta... dupa faza cu prima editie de Florii, nu as mai indrazni sa calc la RR fara o spovedanie serioasa intai... coroana de spini, tot tacamul :)

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 06 April 2015 - 09:42 AM

0

#107 Useril este offline   Fly4Alba 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 06 April 2015 - 09:01 PM

La RR va așteptam pe toți sa fim in număr cat mai mare ! Numai e mult ! :)
0

#108 Useril este offline   Mihai_supy 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5157
  • Inregistrat: 16-December 10

Postat 06 April 2015 - 11:24 PM

MĂ...să mor dacă eu înţeleg ce vrei....
nu e destulă toată valea aia să zboare toată lumea?..

Dacă nu era aşa departe de mine, puneam în maşină motocoasa si-ţi tundeam o pistă pentru EaszStar...!..ca presimt că iarăşi vor fi vreo 20....dar aşa e frumos...multe în aer...!!!

Eu vin clar. Maratonul s-a fracturat niţel, şi probabil nu va zbura la RR...e prea mare haos pentru modele mari...dar vedem. Vine Andrei cu Yak-ul...nea Dorin cu Extra, şi e destul..
0

#109 Useril este offline   Fly4Alba 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 07 April 2015 - 05:38 AM

Vezi postareaLelutu22, la 06 April 2015 - 10:56 PM, a spus:

Hai sa lasam o portita celor care vin dupa noi si sai aplaudam cum se cuvine dupa fiecare aterizare, OK Aeromodelistilor?

O sa fie loc pentru toată lumea ! Nu cred ca am oprit pe cineva sa nu zboare ! Mai mult in acest an organizam si un atelier unde copii vor putea construi aeromodele si la final vor fi premiați ! Noi susținem si urmașii noștri !
0

#110 Useril este offline   Mihai_supy 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 April 2015 - 10:31 PM

Vezi postareaMihai_supy, la 06 April 2015 - 11:24 PM, a spus:

MĂ...să mor dacă eu înţeleg ce vrei....
nu e destulă toată valea aia să zboare toată lumea?..

ALO...moderatorii dacă ştergeţi posturi ştergeţi-le pe toate!!!! cele care au legătură...

Ideea lui Ioan a fost următoarea...

Să avem răbdare să zboare clasa mică, şi noi să îi admirăm şi să îi aplaudăm. Am făcut-o toţi când a zburat ăla micu a lui Andu...de ce nu am face-o şi la Râpă?..

Deci avem o propunere....

Sâmbătă, între ora 13.00 şi 15.00 nici o persoană cu vârsta peste 18 ani nu are voie să zboare pe pistă. Vor zbura doar cei mici, iar noi, le vom da note. Poate sponsorii (eu mă alături lor, cu ce pot...vorbim) vor să premieze pe câştigători....

La Braşov Andraş a făcut ceva fruumos cu ARA. Sper din tot sufletul să o facă şi la RR. Dacă aţi fi putut vedea feţele unor copii ale căror planoraşe au zburat....

Vezi postareaFly4Alba, la 07 April 2015 - 05:38 AM, a spus:

O sa fie loc pentru toată lumea ! Nu cred ca am oprit pe cineva sa nu zboare ! Mai mult in acest an organizam si un atelier unde copii vor putea construi aeromodele si la final vor fi premiați ! Noi susținem si urmașii noștri !

dacă aveţi nevoie de ajutor...ştiţi cum să daţi de mine!....că vin de vineri...!
0

#111 Useril este offline   Lelutu22 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 136
  • Inregistrat: 11-December 12
  • Interests:Aviatia........

Postat 09 April 2015 - 07:14 AM

Cum le oferiti si o portita de zbor?
Pentru mine albu e alb si negru e negru, eu zbor si linga autostrada daca nu am loc dar la copii a mai venit si Mihai cu o propunere, dupa atelier ii lasam sa zboare si ei un pic?

Daca deranjez stergeti si ........ :good:
0

#112 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Postari: 8326
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 09 April 2015 - 09:57 AM

Forumul nu este mess. Cand ai ceva de spus faci o singura postare. Si inainte sa o postezi ai un buton de preview.

Il apesi si citesti cum o sa apara. Mai corectezi, te mai gandesti. Si numai dupa aceea apesi butonul add reply.

Si dupa aceea citesti din nou ce ai scris. Si mai ai inca o sansa sa corectezi eventualele tampenii in urmatoarele 5 minute.

Dupa aia numai moderatorii mai pot face ceva, ceea ce am si facut, am sters din balarii. Nu am sters replicile caci au fost scrise cu cap si coada.

Aceasta postare a fost editata de stiganas: 09 April 2015 - 09:58 AM

0

#113 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3950
  • Inregistrat: 19-August 12

Postat 09 April 2015 - 10:18 AM

Intrebare pentru zburatorii de elicoptere: unde ne putem face si noi de cap fara sa deranjam zburatorii de modele cu aripa fixa ?
Stiu ca e al naibii de enervant pentru cei care doresc sa mai si aterizeze/decoleze in timp ce tu iti faci de cap la 1m de pista(cu heli nici nu prea te duci sa te plimbi la 200m de tine).Se mai poate zbura in acea zona imprejmuita de gard mai spre nordul pistei principale ?
0

#114 Useril este offline   Mihai_supy 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 April 2015 - 03:45 PM

ete na...tocmai ziceam de spaţiu. Găsim un loc numai pentru hely, în aşa fel încât să nu deranjăm...E loc destul pentru toţi...

PS - poate reuşesc să găsesc pe cineva să-şi dea cu părerea dacă e ok cum l-am setat pe al meu....
0

#115 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07

Postat 11 April 2015 - 10:14 PM

La Braşov Andraş a făcut ceva fruumos cu ARA. Sper din tot sufletul să o facă şi la RR. Dacă aţi fi putut vedea feţele unor copii ale căror planoraşe au zburat....

https://www.aeromode...aeromodelismul/

La RR vor fi aprox 100 copii care vor face planorase din balsa ca la Brasov. Asteptam ajutorul aeromodelistilor.

In link-ul de mai sus veti putea gasi un filmulet cum se monteaza planorul.
Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#116 Useril este offline   optyqus 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 336
  • Inregistrat: 01-February 09

Postat 12 April 2015 - 07:25 PM

Ca veni vorba de copii, acum doi ani am asistat la o intalnire aero undeva in Italia si am remarcat un moment super: batalie aeriana "intre" copii. Erau copii intre 7-12 ani, aveau aeromodele usoare, cu banderola la coada, iar misiunea era sa se ciocneasca unii in altii pana la ultimul, castigatorii fiind premiati. Vreau sa zic ca m-a impresionat momentul, sa vezi cerul plin cu 25-30 de modele fugarindu-se care pe care, ca sa nu mai zic ca micii piloti erau foarte indemanatici si dezinteresati de soarta modelului.
SAB Goblin Kraken 700 | Scorpion 4530 540KV Limited Edition | Hobbywing 160 Platinum V4 |
Align DS820M | Scorpion Backup Guard | VBAR Neo Pro Rescue | T-Rex 600N Pro | Spirit GT | TT 53 Redline
||| || | Spektrum iX
12 | || ||| Radiomaster TX16S MAX
0

#117 Useril este offline   narkotiq 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 13
  • Inregistrat: 24-February 13
  • Interests:Zbor

Postat 16 April 2015 - 09:50 AM

Au mai ramas 2 saptamani... Pregatiti zburatoarele! :yahoo:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: RapaRosie2015.jpg

Semnatura in procedura de incarcare! Va rugam asteptati...
0

#118 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 April 2015 - 12:09 PM

Prieteni,am o veste trista pentru voi.
Vin la Rapa Rosie cu ceva mare si rosu

Solicit audienta la Renatoa!
0

#119 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3950
  • Inregistrat: 19-August 12

Postat 16 April 2015 - 12:22 PM

Daca nu-i un cos plin de oua rosii si cozonac... e degeaba http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif.
0

#120 Useril este offline   Mihai_supy 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 April 2015 - 12:43 PM

Hehhe...o să bâzâie Mintoru ala peste Rapa!!!
Abia aștept.
0

Arata acest topic

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »

17 useri citesc topicul