OK, am terminat si eu
EasyGlider-ul insa am cateva intrebari (e al doilea avion care-l asamblez asa ca mai am inca de invatat unele lucruri cred).
Aripile se imbina si se dezbina destul de greu.. e in regula sa se intample asa? Ma gandeam sa folosesc niste magneti (am demontat un harddisk, astia au niste magneti foarte puternici) insa e cam aproape de firele de la servomecanisme.. voi cum v-ati descurcat?
La partea electronica folosesc asa:
2XHS-81
2XHS-55
1XGraupner Power V60 ESC with Brake (overkill stiu, insa nu am altceva in afara de un rondo ESC montat pe alt motor si vreau sa trec la brushless mai degraba decat sa iau alt controller pentru motoare brushed)
1XHitec 555 Reciver
Motor si elice stoc.
Baterie: 1X (7 cell) NiMH 1000mAh (mai am 2 care nu le-am folosit niciodata insa aparent nu le pot incarca si nu stiu de ce).
Statie: Hitec Prism 7 (sper sa o mai folosec putin pana trec la ceva cu 9 canale - Futaba 9C sau RoyalEvo 9, nu stiu).
Am conectat toate astea asta seara asa de test si desigur, vraiste. Servourile s-au dat peste cap (le pusesem cu bratele la 90 grade frumos, suprafetele de comanda in pozitie neutra, etc). Probabil se compenseaza din software inca nu am apucat sa intru in detaliile astea, probabil o sa-mi ia ceva timp.
Ce ma ingrijoreaza insa: un servo "tremura" ciudat, unori se potoleste insa nu-mi place. Nu stiu daca e de la interferente (sunt multe fire pe-acolo totusi) sau e din cauza ca se dau peste cap servo-urile..
M-am tot uitat pe thread-urile de pe rcgroups si la un moment dat am dat peste un grup de avionisti pe la cota 2000 in Sinaia. :D
Silviu66, tu erai Sylvester66? ;)
Frumoase poze!
Aceasta postare a fost editata de Machspeed: 31 July 2007 - 08:44 PM