robotica fight to the finish +regulamente
Postat 04 September 2006 - 09:23 AM
Dupa cum au spus si antevorbitorii mei intalnirea a avut succesul scontat!
Acest lucru s-a datorat in primul rand prezentei voastre.
Intorcandu-ma la concursul de roboti pot sa spun un singur lucru, este coooooool!!!
Sper ca la urmatoarea etapa sa se prezinte mai multi concurenti.
Dupa cum s-a stabilit ieri, concursul se va desfasura undeva in luna aprilie 2007 tot in Bucuresti, asa ca aveti timp berechet sa va pregatiti.
Vom avea mai multe probe si un regulament nou, regulament ce va fi postat cat de curand!
Ce spuneti, se mai baga cineva la acest tip de concurs?
Pentru cei interesati le stau la dispozitie cu orice informatie in legatura cu proiectarea - procurarea componentelor necesare!
Succes!
Aceasta postare a fost editata de Buggy-man: 04 September 2006 - 10:25 AM
Postat 04 September 2006 - 10:10 AM
desi sunt constient ca inca abia imi permit sa-mi ingrijesc masinuta...
dar sunt tanar si am tot timpul
mai ales ca cunosc pe cineva care s-ar pricepe de minune la partea electrica si electronica
Postat 04 September 2006 - 10:35 AM
Citeaza
Asta spuneam si eu!
Vom avea doua probe distincte: prima se refera la indemanare/mobilitate si a doua la lupta propriuzisa!
La proba de indemanare vom avea mai multe obstacole, ex.: perete caramizi; apa; nisip si in final marele seif :D
Fiecare obstacol se puncteaza individual astfel incat pana la sfarsitul probei robotul trebuie sa acumuleze cat mai multe puncte.
In proba finala (lupta dintre roboti) vor intra robotii care au acumulat cele mai multe puncte din prima proba.
Daca dupa prima proba s-au calificat mai mult de 2 roboti, cei calificati vor intra TOTI ODATA in ringul de lupta :)
E , ce ziceti?
Sa vezi atunci batalie!
Postat 04 September 2006 - 04:22 PM
caci noi am doar ce s-a filmat cu mobilu'.
Postat 04 September 2006 - 05:32 PM
http://rapidshare.de...10/HPIM2668.MPG
se intelege destul de bine ce e pe acolo :rolleyes:
Fight to the FINISH!!!!
Postat 04 September 2006 - 08:16 PM
asa ca scuze pentru calitate, mai bine de-atit n-a iesit. nu stiu de unde au iesit 3 min si 4 sec, la mine pe film sint 1m26sec si am avut doar vreo 2 sau 3 pauze de maxim 5 secunde, cind ma plimbam pe podium sa-l scot pe miez din fata draciilor :rolleyes:
enjoy.
http://www.youtube.c...h?v=bcjPUl5spqg
Aceasta postare a fost editata de jaffar: 04 September 2006 - 08:25 PM
Postat 04 September 2006 - 10:01 PM
poate mai pun si ceilalti care au mai fost.
eu mai am de encodat niste filme cu masinutele cu 4 roti.
Imagini atasate
Postat 06 September 2006 - 08:45 AM
Postat 15 September 2006 - 03:43 PM
unul mi-a zis ca "ba boule, de ce site-ul asta ma intreaba daca am peste 18 ani" (ma rog, in engleza dar cam asta era ideea). altul mi-a zis ca "very bad" (un turc)
multumesc celor care au dat rating :)
Postat 20 October 2006 - 08:21 AM
http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?act=...t=ST&f=8&t=9645
ma intereseaza ceva mult mai mic decat am vazut pe aici (este esential pt cand va trebui sa ocoleasca obstacole), dar principiile presupun ca raman aceleasi...
Violets are #0000FF
All my base
Are belong to you