@Alin32
Ce importanta are?
Mie mi se pare ca omul nu e deloc pe dinafara si atata timp cat realizezi riscurile la care te expui restul e cancan.Daca eu as avea 10000E de spart in modele...nu vad care ar fi problema,il trantesc,imi iau altul,iar il trantesc si tot asa pana invat PE BANI MEI.Cu cat esti mai informat si urmezi pasi corecti reduci riscul de a tranti modelele,dar si varianta cu buzunarul plin e perfect valabila(stiu 2 cazuri reale plus una povestita)
Imi aduc aminte de un prieten care desi nu stia sa zboare a dat acum 10 ani 100 mil(o suta) pe un heli termic SH care facea cam 20 mil maxim echipat complet RTF,la dus acasa si bineinteles ca a incercat sa il zboare in curte fara nici cea mai mica urma de cunostinte legata de heli,bineinteles ca la facut muci si i la dus la reparat celui care la vandut...cost...20 mil(pale,axe si gearuri,curea,boom) dupa care si-a mai luat inca 2 heli identice cu 40 mil de pe e-bay ca sa aibe de schimb...
Bineinteles ca ajutat de inca 1000E in piese a invatat sa zboare direct cu termicul si putin ajutat de mine(m-am cunoscut cu omu cand deja facuse investitiile si avea 1 bidon de gaz consumat)
Ps.Faza cu cei 100 mil a fost mai tare,va fac un rezumat scurt ca sa nu incarcam cu prosti topicul.
In timp ce se plimba prietenul asta al meu cu un ATV pe camp da peste niste indivizi care zburau acel heli.Curios se duce la ei si le adreseaza binecunoscuta intrebare..."nene cat costa un elicopter dinasta" la care raspunsul a venit scurt..."Nu ai tu bani sa cumperi asa ceva"
Aici trebue sa fac o precizare obligatorie.Prietenul meu e slabut,maxim 165cm inaltime si nici fata nu la ajutat in momentele alea.
Nervos sa dus prietenul meu acasa,a luat bani,sa intors inapoi si ia intrebat dinou..."ma baeti,cat ati zis ca face elicopteru asta al vostru...ca vreau sa il cumpar" la care raspunsul ironic a fost"daca ne dai 80 mil ti-l dam"
A scos prietenul meu 100 mil din geanta si le-a zis"Luati 100 ca sa fie suma rotunda"
Aceasta postare a fost editata de furios: 25 February 2015 - 01:02 PM