SAVAGE XL OCTANE topic al detinatorilor si impresii
Postat 25 May 2015 - 10:10 AM
Nu ma intereseaza ca ai schimbat moca, gratis, pe bani sau pe ochi frumosi piesele, conteaza ca ai schimbat destule piese in timpul rodajului. Fa o lista cu ele si ai sa vezi.
Oare este corect? Pai daca hpi nu este in stare sa vanda un model intreg si bine pus la punct, sa il vanda kit, in felul asta inveti constructia modelului mult mai bine.
Cu loganul te-a chemat in service din cauza mecanicilor platiti prost si cu durere in p.. de ceea ce urmeaza.
La noi si nu numai, exista o vorba: nu imi permite sariul sa imi bat capul.
Sau....
Daca scot un produs bun din start, e greu sa mai vanda si piese.
Postat 25 May 2015 - 01:50 PM
HPI nu a gresit nimic ,doar a omis poate sa puna tl la suruburi sau a pus putin de ala light ....mare belea.....am schimbat doar un arbore si clopotul ,neavand un mesh calumea era clar ca s-a dilit si ala....apoi dramatizam aiurea,daca te uitai la firmele concurente sa vezi ce buleli s-a dat pe la FG sau pe la Losi (si alea da buleli nu ca a omis un prost sa stranga 4 suruburi ci greseli tehnologice) nu mai spuneai nimic de HPI .....in ochii mei HPI e una dintre cele mai bune firme(sau poate cea mai buna) la automodele iar reprezentanta noastra din Cluj e si ea pe masura,Andrei e un om de nota 10+ si nu-s singurul care poate confirma lucrul asta !
Pana la urma,cand iti iei un automodel,te gandesti si din ce magazin il iei si cum se aplica garantia etc...is mai multi factori.....ca degeaba iau din UK ca sa ma laud frate ca e luat de afara si sa dau si mai mult pe el si apoi unde fac garantia ? pai tot la Andrei ca se poate......
Ideea e ca am avut pe mana si 21 si X si XL si Octane si spun ca-s reusite...le-am si desfacut,stii deci ca nu vorbesc din amintiri....Octaneul are pe el un motor ROCK-SOLID sau Bullet-Proof mult mai durabil decat un CY de 26cc ,aproape la fel de puternic si la jumate ca cilindree si cu asta punct ! Baja,alt exemplu,se face din 2005-2006 si inca se fabrica si exista multe forumuri de specialitate cu sectiune dedicata si multi detinatori in lume......
Aceasta postare a fost editata de soarece: 25 May 2015 - 01:54 PM
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
"I: De ce-si linge cainele plwa?
R: Pen`ca poate."
Postat 08 July 2015 - 12:48 AM
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
Postat 08 July 2015 - 07:52 AM
alta culeasa din popor :
Postat 08 July 2015 - 08:06 AM
soarece, la 08 July 2015 - 07:52 AM, a spus:
Exact asta ma tine si pe mine sa nu dau Losi-ul. Ma mananca foarte tare un 5th scale dar e mai complicat cu spatiul si cu munca de convingere la sotie sa nu o iau pe coaja prea tare.
Postat 08 July 2015 - 10:04 AM
soarece, la 08 July 2015 - 07:52 AM, a spus:
deci atunci sa imi iau si un octane pe langa Baja?
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
Postat 09 July 2015 - 02:54 PM
victoras_h, la 08 July 2015 - 08:06 AM, a spus:
Eu am trecut cu bine prin faza asta :good:
Kitty, la 08 July 2015 - 10:04 AM, a spus:
n-ar fi rau,daca te tine portofelul,ia unul de ala model nou cu aprindere V2 pe el,e mai sigur + ca ,intre timp,au rezolvat alte anumite "bug-uri" mici ! ;)
Aceasta postare a fost editata de soarece: 09 July 2015 - 02:56 PM
alta culeasa din popor :
Postat 09 July 2015 - 10:46 PM
Aceasta postare a fost editata de soarece: 09 July 2015 - 10:47 PM
alta culeasa din popor :
Postat 31 January 2016 - 11:27 PM
Losi LST XXL
Kyosho Mad Force Xtra long and Xtra wide
Postat 07 February 2016 - 09:57 AM
alta culeasa din popor :