Salutare as vrea sa incerc automodelismul si mai concret off road buggy. Bugetul este in jur de 80 dolari, imi puteti recomanda ceva??
Pagina 1 din 1
recomandare off road pentru incepator
Postat 23 January 2015 - 05:37 PM
Da. sa iti vezi de treaba! cu 80 usd iti poti cumpara o jucarie din supermarket.
TEAM DURANGO DESC210 2WD
TEAM DURANGO DNX408
TEAM DURANGO DEST210
TEAM C TR02 / Absima JEKYLL
Hpi Sprint 2 DRIFT
HPI E10 DRIFT
Hot Bodies TC-FD DRIFT PRO KIT
HPI BAJA 5T
Proud member of HPI RACING ROMANIA TEAM
TEAM DURANGO DNX408
TEAM DURANGO DEST210
TEAM C TR02 / Absima JEKYLL
Hpi Sprint 2 DRIFT
HPI E10 DRIFT
Hot Bodies TC-FD DRIFT PRO KIT
HPI BAJA 5T
Proud member of HPI RACING ROMANIA TEAM
Postat 23 January 2015 - 06:12 PM
La 300 lei gasesti doar un roller, adica partea de automodel fara electronica. Cea din urma fin cel putin inca atat, strict componente de incepator. Iti recomand sa urci cel putin pana la 500lei si sa cauti prin bursa.
Recomandare:
Hpi firestorm
Traxxas slash/rustler
Sunt modele care rezista la impact si te poti distra. Daca mergi pe modele ce noi, RTR, sunt in jur de 6-700lei nu vei face nimic, le spargi repede. Oricum, scara 1/10 este cea mai ok pentru inceput, sunt usor accesibile si cum am ales modele 2wd, nu sunt complicate. Dintre cele doua mentionate, Firestormul este putin mai fragil dar iti ofera performanta mai mare.
Recomandare:
Hpi firestorm
Traxxas slash/rustler
Sunt modele care rezista la impact si te poti distra. Daca mergi pe modele ce noi, RTR, sunt in jur de 6-700lei nu vei face nimic, le spargi repede. Oricum, scara 1/10 este cea mai ok pentru inceput, sunt usor accesibile si cum am ales modele 2wd, nu sunt complicate. Dintre cele doua mentionate, Firestormul este putin mai fragil dar iti ofera performanta mai mare.
Custom CNC parts GNS Racing
Arata acest topic
Pagina 1 din 1