Modelism - RHC Forum: Redcat Dunerunner 1/5 4x4 32cc fuelie - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 25 Pagini +
  • « Prima
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Ultima »

Redcat Dunerunner 1/5 4x4 32cc fuelie Evaluare topic: -----

#631 Useril este offline   Ice_2k 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 639
  • Inregistrat: 19-January 15

Postat 13 November 2015 - 03:49 PM

Stiu mini-ul, eu vreau 5ive-T-ul
1/5 Redcat Rampage DuneRunner v3 32cc 4x4
:JetPro rear mount exhaust: :8000rpm clutch: :Walbro WT-1107 performance carb: :ADA Billet RC intake manifold: :HPI Baja dual-stage air filter on ShreadIndustries inclined stack: :FlySky FS-IT4 telemetry radio:
:Killer RC Super Bee kill switch: :Flywheel, air filter, pull start outerwears: :Shock covers: :5Ah DDM battery: :Voltwatch: :Custom in-the-box charger: :Tarmac busters on HPI rims: :HPI axle boots:
0

#632 Useril este offline   villi2villli 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 271
  • Inregistrat: 17-October 14

Postat 13 November 2015 - 05:05 PM

Vezi postareaIce_2k, la 13 November 2015 - 12:05 PM, a spus:

ati vazut vreodata un Losi 5ive-T in Romania? Ma tot uit pe zona de vanzari si vad ca altceva in afara de Baja si noname-uri nu apare. M-as baga tare de tot la o dracie d-asta dar nu ma lasa inima sa iau unul nou la pret dublu fata de cat as da pe un Redcat MT :mellow:

salutare,saptamana asta mi a ajuns mie 5ive mini,la prima vedere,impresie este altceva fata de Baja,mult mai zdravene piesele,amortizoarele sunt duble ca marime,ca durabilitate inca nu am o concluzie,n am apucat nici rodajul sa l fac,cert este ca pe langa modelul in sine si t ul si mini ul mai au nevoie de ceva upgrade uri,printre cele destul de imp se numara support servo acc frana(eventual un savox acolo),se misca urat la franare ,protectii pentru cupele planetarelor in partea cu roata,4 suruburi ce intra in sasiu,suporti diff central din aluminiu.

acestea fiind cateva minusuri(spun asta bazandu ma pe spusele celor care deja au si au testat)

plusurile ar fi aerisitor pe rezervor(pe langa acela din capac),motor de 29cc,sistemul avc (cam aceeasi treba ca dbox ul)doar ca acesta se poate regla direct din tx,sasiul de 5mm,tractiune awd,frana aw,marimea automodelului,iar ceea ce m a surprins destul de tare este cat de simplun umbli la orice piesa,mult mai simplu fata de buggy uri
0

#633 Useril este offline   villi2villli 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 13 November 2015 - 05:15 PM

Vezi postareaSere4uall, la 13 November 2015 - 03:47 PM, a spus:

uite oferta: Losi 5ive Mini WRC Rally 4WD mit 29 cm³

http://rc-car-online...nsteuerung.html 899 euro + transport ajunge 1013 euro...

salutare,problema celor de la rccaronline este ca nu trimit un losi intreg in romania,i am contactat insa au spus ca este o cutie prea mare sa o trimita prin colaboratorii lor de curierat,cutia este destul de mare pusa in picioare imi vine pana la piept si am 1,78
nu vreau sa descurajez,poate intre timp au mai schimbat cate ceva referitor la expedieri,eu am vorbit cu ei pe la sfarsitul verii
0

#634 Useril este offline   Ice_2k 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 November 2015 - 05:19 PM

Vezi postareavilli2villli, la 13 November 2015 - 05:05 PM, a spus:

salutare,saptamana asta mi a ajuns mie 5ive mini,la prima vedere,impresie este altceva fata de Baja,mult mai zdravene piesele,amortizoarele sunt duble ca marime,ca durabilitate inca nu am o concluzie,n am apucat nici rodajul sa l fac,cert este ca pe langa modelul in sine si t ul si mini ul mai au nevoie de ceva upgrade uri,printre cele destul de imp se numara support servo acc frana(eventual un savox acolo),se misca urat la franare ,protectii pentru cupele planetarelor in partea cu roata,4 suruburi ce intra in sasiu,suporti diff central din aluminiu.

acestea fiind cateva minusuri(spun asta bazandu ma pe spusele celor care deja au si au testat)

plusurile ar fi aerisitor pe rezervor(pe langa acela din capac),motor de 29cc,sistemul avc (cam aceeasi treba ca dbox ul)doar ca acesta se poate regla direct din tx,sasiul de 5mm,tractiune awd,frana aw,marimea automodelului,iar ceea ce m a surprins destul de tare este cat de simplun umbli la orice piesa,mult mai simplu fata de buggy uri

Stiu ca e mai sanatos decat Baja si nu cred ca exista automodel stock care sa nu mai aiba nevoie de diverse upgrade-uri, in functie de ce vrei sa faci cu el. 5ive-T-ul ar trebui sa fie ceva mai sanatos decat Mini-ul, presupun ca e cu 50% mai scump cu un motiv, recunosc insa ca nu stiu exact care-s diferentele intre ele (faptul ca T-ul vine cu 26cc ma cam seaca sincer sa fiu, mai ales obisnuit fiind cu 32cc). In rest nu-i problema, nu caut ceva pe care sa-l iau si doar sa-l conduc, imi place si partea de mesterire.
:JetPro rear mount exhaust: :8000rpm clutch: :Walbro WT-1107 performance carb: :ADA Billet RC intake manifold: :HPI Baja dual-stage air filter on ShreadIndustries inclined stack: :FlySky FS-IT4 telemetry radio:
:Killer RC Super Bee kill switch: :Flywheel, air filter, pull start outerwears: :Shock covers: :5Ah DDM battery: :Voltwatch: :Custom in-the-box charger: :Tarmac busters on HPI rims: :HPI axle boots:
0

#635 Useril este offline   villi2villli 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 13 November 2015 - 05:21 PM

sper sa ma insel insa momentan,cu ambele modele in fata si experienta cu Baja pot spune ca losi mi e ca nu va rezista la aceleasi abuzuri precum baja,are 15,3 kg pe cantar ceea ce spune multe,fata de un 5b care are 10 aprox
0

#636 Useril este offline   Ice_2k 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 November 2015 - 05:24 PM

asta nu pot sa ma pronunt pentru ca n-am experienta necesara dar din ce zic oamenii pe forumurile de pe-afara, ar trebui sa reziste foarte bine. Again, eu vorbesc doar de 5ive-T, nu stiu cat de diferit e Mini-ul. De asemenea, depinde si ce ai de gand sa faci cu el. Daca te pasioneaza sarituri de 2m inaltime, atunci da, probabil c-o sa tot schimbi piese :) Pentru mers pe teren accidentat, nu cred ca va avea vreunul din modelele astea probleme.
0

#637 Useril este offline   villi2villli 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 13 November 2015 - 05:27 PM

Vezi postareaIce_2k, la 13 November 2015 - 05:19 PM, a spus:

Stiu ca e mai sanatos decat Baja si nu cred ca exista automodel stock care sa nu mai aiba nevoie de diverse upgrade-uri, in functie de ce vrei sa faci cu el. 5ive-T-ul ar trebui sa fie ceva mai sanatos decat Mini-ul, presupun ca e cu 50% mai scump cu un motiv, recunosc insa ca nu stiu exact care-s diferentele intre ele (faptul ca T-ul vine cu 26cc ma cam seaca sincer sa fiu, mai ales obisnuit fiind cu 32cc). In rest nu-i problema, nu caut ceva pe care sa-l iau si doar sa-l conduc, imi place si partea de mesterire.

perfect de acord cu mesteritul,am si eu aceeasi placere,insa doar am observant ca e mai simplu de lucrat la ea,ca pret sa stii ca am urmarit de mult timp,mini nu gaseai decat in america sub 1700 dolari,nu stiu care e faza cu scaderea asta brusca de pret,probabil nu s au vandut,sau poate scot un model nou si vor sa scape de astea,habar nam,ca rezistenta la fel,nu stiu ce sa spun,am studiat ambele modele,singurele diferente sunt carcasele,roll cage urile,rotile si motoarele,in rest sunt aceleasi,inainte sa cumpar m am documentat putin deoarece nu imi doream sa ma trezesc ca nu gasesc piese.
0

#638 Useril este offline   Ice_2k 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 November 2015 - 05:30 PM

Baja e si foarte ingusta si probabil d-aia e semnificativ mai greu de lucrat la ea. Eu chiar am facut un pariu cu un prieten la Redcat si am reusit sa scot motorul in sub 5 minute, deci nu ma plang :pardon:

P.S. Esti din Bucuresti cumva?

Aceasta postare a fost editata de Ice_2k: 13 November 2015 - 05:30 PM

0

#639 Useril este offline   villi2villli 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 13 November 2015 - 05:31 PM

Vezi postareaIce_2k, la 13 November 2015 - 05:24 PM, a spus:

asta nu pot sa ma pronunt pentru ca n-am experienta necesara dar din ce zic oamenii pe forumurile de pe-afara, ar trebui sa reziste foarte bine. Again, eu vorbesc doar de 5ive-T, nu stiu cat de diferit e Mini-ul. De asemenea, depinde si ce ai de gand sa faci cu el. Daca te pasioneaza sarituri de 2m inaltime, atunci da, probabil c-o sa tot schimbi piese :) Pentru mers pe teren accidentat, nu cred ca va avea vreunul din modelele astea probleme.

asta asa este,depinde si ce faci cu ele,imi doream t insa nu am gasit decat roller in aceeasi bani cu asta,implicit asta fiind motivul pt care am ales mini
0

#640 Useril este offline   villi2villli 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 13 November 2015 - 05:33 PM

Vezi postareaIce_2k, la 13 November 2015 - 05:30 PM, a spus:

Baja e si foarte ingusta si probabil d-aia e semnificativ mai greu de lucrat la ea. Eu chiar am facut un pariu cu un prieten la Redcat si am reusit sa scot motorul in sub 5 minute, deci nu ma plang :pardon:

P.S. Esti din Bucuresti cumva?

este destul de usor de scos motorul si la buggy uri,doar ca tre sa stii ce sa desfaci,sunt din constanta
0

#641 Useril este offline   Sere4uall 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 580
  • Inregistrat: 11-October 08

Postat 13 November 2015 - 05:55 PM

diferete intre Mini si 5Ive nu sunt, sunt doar pe partea de roll cage si roti. Cel de pe site-ul rc car on line vine cu motor de 29 cu pull starter. Nu inteleg ce vrei sa spui ca nu poate fi trimis prin curier pentru ca pe mine ma lsa sa il adaug in cos si sa selectez metoda de transport.

@ice_2k e aceasi masina doar ca difera caroseria. In momentul de fata este un deal foarte bun Mini-ul, cum spune si villi2villi nici eu nu inteleg ce e cu pretul atat de mic.

Banuiesc ca ati vazut ca apar pe piata noi jucatori ? Tot scara 1/5 cu sasiu de tip Axial Yeti? De ex Kraken ( cei care fac caroserii - roll cage pt baja) scot un model 1/5 cu punte rigida spate si independenta fata

http://www.krakenrc.com/vekta5/

Si FID care fac frane si alte accesorii au scos un automodel tot 1/5 cu punte rigida spate, nu inteleg treaba cu punte rigida spate :

http://www.fidracing...p?lang=en&id=87

Aceasta postare a fost editata de Sere4uall: 13 November 2015 - 05:59 PM

Off-road: HPI Baja 5sc SS 1:5
Losi 8ight-T 2.0 - 4WD Truggy
Traxxas Summit

On-road: HPI Mirco RS4 -4WD 1:18
Mini-Z
Tamya MR-03 Alfa Romeo Giulieta -2WD 1:10

Spektrum DX-3E
Spektrum DX-3S
0

#642 Useril este offline   Ice_2k 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 November 2015 - 06:37 PM

foarte bine ca apar si altii, the more the better :)
0

#643 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4563
  • Inregistrat: 11-July 08
  • Interests:RC,Cars.....

Postat 13 November 2015 - 06:58 PM

Fara a avea o experienta vasta despre losi 5,insa am vizionat multe clipuri pe YT si va spun ca stock baja vs losi,baja cam da clasa.Greutate redusa,agilitate net superioara pt baja,forte de frecare infinit mia mici ca la baja.E drept insa,ca daca se baga ceva bani in losi(cam o caruta de bani) devine indestructibil.In al doilea rand nu poti compara niciodata un buggy cu un sc.Va iesi tot timpul in pierdere sc,sarituri,viraje,accelerari.Ce e drept insa ca e impresionant.Din ce am intrebat pe unii mini e la fel cu 5,difera coaja si rotile

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#644 Useril este offline   villi2villli 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 13 November 2015 - 07:45 PM

[quote name='Sere4uall' timestamp='1447430121' post='830252']
diferete intre Mini si 5Ive nu sunt, sunt doar pe partea de roll cage si roti. Cel de pe site-ul rc car on line vine cu motor de 29 cu pull starter. Nu inteleg ce vrei sa spui ca nu poate fi trimis prin curier pentru ca pe mine ma lsa sa il adaug in cos si sa selectez metoda de transport.

nu te contrazic,eu insa doream un losi 5ive t si cateva piese pentru baja de la ei,nu foarte multe,ceva plastice mici si 2 cauciucuri,am vb cu ei sa intreb daca se poate sa imi ofere un singur pret de transport pt toate pieselor,la care au raspuns asta:

The shipment is not possible because the package is too heavy.
Mit freundlichen Grüßen

tu probabil ai intrat la ei pe site,eu am ales varianta ebay atunci,am avut 2 pachete care s au pierdut prin hambarele de la posta romana si de atunci prefer ebay,asa macar imi baga banii inapoi in caz ca nu ajunge pachetul,nu am idee insa din spusele unui coleg de pe forum o cam iei razna cand nu iti ajung pachetele si te trimite vanzatorul la compania de asigurari
0

#645 Useril este offline   villi2villli 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 13 November 2015 - 07:51 PM

Vezi postareaKitty, la 13 November 2015 - 06:58 PM, a spus:

Fara a avea o experienta vasta despre losi 5,insa am vizionat multe clipuri pe YT si va spun ca stock baja vs losi,baja cam da clasa.Greutate redusa,agilitate net superioara pt baja,forte de frecare infinit mia mici ca la baja.E drept insa,ca daca se baga ceva bani in losi(cam o caruta de bani) devine indestructibil.In al doilea rand nu poti compara niciodata un buggy cu un sc.Va iesi tot timpul in pierdere sc,sarituri,viraje,accelerari.Ce e drept insa ca e impresionant.Din ce am intrebat pe unii mini e la fel cu 5,difera coaja si rotile

ai perfecta dreptate,baja este baja,insa eu am zis sa dau o sansa si losi ului...vom vedea..cine stie poate e ceva bun totusi,iar motivele pt care am dorit un losi este 4wd ul si dimensiunea
0

#646 Useril este offline   villi2villli 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 13 November 2015 - 07:55 PM

Vezi postareaSere4uall, la 13 November 2015 - 05:55 PM, a spus:

@ice_2k e aceasi masina doar ca difera caroseria. In momentul de fata este un deal foarte bun Mini-ul, cum spune si villi2villi nici eu nu inteleg ce e cu pretul atat de mic.

Banuiesc ca ati vazut ca apar pe piata noi jucatori ? Tot scara 1/5 cu sasiu de tip Axial Yeti? De ex Kraken ( cei care fac caroserii - roll cage pt baja) scot un model 1/5 cu punte rigida spate si independenta fata

http://www.krakenrc.com/vekta5/

Si FID care fac frane si alte accesorii au scos un automodel tot 1/5 cu punte rigida spate, nu inteleg treaba cu punte rigida spate :

http://www.fidracing...p?lang=en&id=87

automodelul fid mie imi seamna mult la interior cu losi 5ive,ba chiar daca nu ma insel piesele care ei le ofera ca upgrade pt losi le gasesti pe fid ul asta,interesant,dar deja cam tarziu pt mine...oricum,este bine ca apar modele noi

Aceasta postare a fost editata de villi2villli: 13 November 2015 - 07:56 PM

0

#647 Useril este offline   Sere4uall 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 November 2015 - 08:22 PM

sper ca o sa faci un topic separat pentru Mini :) Pana la urma de unde l-ai luat? si cat te-a ajuns ?
Traxxas Summit

Mini-Z

Spektrum DX-3E
Spektrum DX-3S
0

#648 Useril este offline   villi2villli 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 13 November 2015 - 08:44 PM

Vezi postareaSere4uall, la 13 November 2015 - 08:22 PM, a spus:

sper ca o sa faci un topic separat pentru Mini :) Pana la urma de unde l-ai luat? si cat te-a ajuns ?

voi face un topic,l am luat din germania ,ebay,950e ajuns acasa
0

#649 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 November 2015 - 08:46 PM

Vezi postareavilli2villli, la 13 November 2015 - 07:51 PM, a spus:

ai perfecta dreptate,baja este baja,insa eu am zis sa dau o sansa si losi ului...vom vedea..cine stie poate e ceva bun totusi,iar motivele pt care am dorit un losi este 4wd ul si dimensiunea

Pai uite ca exista redcat buggy 4wd

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#650 Useril este offline   Ice_2k 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 November 2015 - 08:59 PM

Vezi postareavilli2villli, la 13 November 2015 - 07:51 PM, a spus:

Pe forumurile din US toata lumea am observat ca vede losi mai sus decat hpi. Daca zici c-ai avut baja, chiar sunt curios ce pareri ne vei da in juma' de an

Aceasta postare a fost editata de Ice_2k: 13 November 2015 - 08:59 PM

0

#651 Useril este offline   villi2villli 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 13 November 2015 - 09:06 PM

Vezi postareaKitty, la 13 November 2015 - 08:46 PM, a spus:

Pai uite ca exista redcat buggy 4wd

da stiu,urmaresc si acest topic,mi am dorit losi...
0

#652 Useril este offline   villi2villli 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 13 November 2015 - 09:09 PM

Vezi postareaIce_2k, la 13 November 2015 - 08:59 PM, a spus:

Pe forumurile din US toata lumea am observat ca vede losi mai sus decat hpi. Daca zici c-ai avut baja, chiar sunt curios ce pareri ne vei da in juma' de an

o mai am inca,baja,n am renuntat la ea,va voi impartasi cu mare drag parerile de dupa exploatarea mini ului
0

#653 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 November 2015 - 09:12 PM

Vezi postareaIce_2k, la 13 November 2015 - 08:59 PM, a spus:

Te referi la brand sau la modele?

Vezi postareavilli2villli, la 13 November 2015 - 09:06 PM, a spus:

da stiu,urmaresc si acest topic,mi am dorit losi...

Ai comandat deja?

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#654 Useril este offline   villi2villli 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 13 November 2015 - 09:14 PM

Vezi postareaKitty, la 13 November 2015 - 09:12 PM, a spus:

Ai comandat deja?

am comandat,am platit si am primit comanda,de ce?
0

#655 Useril este offline   Ice_2k 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 November 2015 - 09:15 PM

Vezi postareaKitty, la 13 November 2015 - 09:12 PM, a spus:

La perceptia brandului, dar in contextul 5ive vs baja (nu citesc decat discutiile despre 5th scale si doar benzina)

Aceasta postare a fost editata de Ice_2k: 13 November 2015 - 09:16 PM

0

#656 Useril este offline   Sere4uall 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 November 2015 - 09:19 PM

pune si tu poze sa vedem comparativ cu baja cat de mare e , cred ca are o carcasa extraordinara ! mie imi place la nebunie cum arata carcasa !
Traxxas Summit

Mini-Z

Spektrum DX-3E
Spektrum DX-3S
0

#657 Useril este offline   villi2villli 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 13 November 2015 - 09:29 PM

Vezi postareaSere4uall, la 13 November 2015 - 09:19 PM, a spus:

pune si tu poze sa vedem comparativ cu baja cat de mare e , cred ca are o carcasa extraordinara ! mie imi place la nebunie cum arata carcasa !

in poza este o roata spate de 5b pe cutie

poza comparatia intre ele

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_2825.jpg
  • Imagine atasata: IMG_2823.jpg

Aceasta postare a fost editata de villi2villli: 13 November 2015 - 09:31 PM

0

#658 Useril este offline   villi2villli 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 13 November 2015 - 09:30 PM

poza 3 diferenta intre amortizor 5b spate si losi

nu sunt cele mai reusite poze,nu am modelul aici in casa,mai adaug pe viitor in caz ca mai doreste cineva

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_2831.jpg

Aceasta postare a fost editata de villi2villli: 13 November 2015 - 09:32 PM

0

#659 Useril este offline   Sere4uall 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 November 2015 - 09:49 PM

sa o stapanesti sanatos e superba ! Caroseria aia e bestiala ! doar pentru caroserie as cumpara si eu una :)
Traxxas Summit

Mini-Z

Spektrum DX-3E
Spektrum DX-3S
0

#660 Useril este offline   Ice_2k 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 November 2015 - 09:50 PM

Vezi postareavilli2villli, la 13 November 2015 - 09:30 PM, a spus:

poza 3 diferenta intre amortizor 5b spate si losi

Parca e totusi din alta liga :)
0

Arata acest topic

• 25 Pagini +
  • « Prima
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Ultima »

Raspuns rapid

30 useri citesc topicul