![Imagine atasata: 20171220_211155.jpg](http://www.rhcforum.ro/uploads/monthly_12_2017/post-118303-0-50528100-1513790571_thumb.jpg)
Mai am de facut balustrăzile de pe cabină și cea de la prova, de pus luminile de poziție și colacii de salvare. Motivul pentru care lipsesc detaliile astea e unul foarte banal și mizer: aștept de acasă sârma de alamă pentru balustrăzi, și un set de culori acrilice care conțin nuanțele de roșu și verde potrivite pentru scop (lumina de poziție verde-semafor și roșul pentru colacii de salvare).
Sigur, lipsește și plăcuța cu numele (habar n-am cum aș putea s-o vopsesc în așa fel încât să nu iasă o prostie) și cifrele de pe bordaj, pe care nu știu cum să le folosesc. Presupun că se înmoaie în apă ca abțibildurile de pe vremuri, dar nu sunt sigur.
Suportul e...teoretic temporar. L-am făcut ca să fie mai solid decât ce au propus ei în kit (ceva baghete de 8x8, sighinașe tare), din balsa și lemne de la ambalajul aragazului. I-am dat două straturi de vopsea roșie din spray, pe partea activă am pus fâșii de fetru și cam asta e.