Pe viitor !!
Postat 15 February 2015 - 10:24 PM
Parfenov, la 15 February 2015 - 09:52 PM, a spus:
5g este mult. Uite cate ceva despre cestiune:
https://nffsblog.wor...f1d-build-2010/
Sunt si ceva video-uri acolo.
Multa, multa bafta.
Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 15 February 2015 - 10:27 PM
Postat 15 February 2015 - 10:33 PM
renatoa, la 15 February 2015 - 10:04 PM, a spus:
Hai ma :)) a zis ca era bun si daca statea o luna la uscat , dar cei mai multi isi pregateau panza cu un an sau chiar cu 2 inainte ... Nu am zis eu , ca asa nu stiu nimic , a zis-o cineva ce a experimentat ;)
Ps : profesorul mi-a zis undeva la 2-3 g , dar am zis ca poate a deviat ... cum sa aiba un aeromodel 2 g ?? si ca sa nu ma credeti pe mine nebun , am zis 5 , ca pare mai plauzibil ;)
Aceasta postare a fost editata de Parfenov: 15 February 2015 - 10:36 PM
Postat 16 February 2015 - 09:42 AM
Se procedeaza cam asa... iei niste albus de ou , amesteci cu lac de unghii incolor, nu mai stiu proportiile... dupa care pui o picatura in cada pe suprafata apei perfect linistita, nu ai voie sa suflii :)
in prealabil, pe fundul cazii ai asezat o rama de lemn de dimensiunile care speri sa le obtii.
O sa vezi cum se intinde picatura aia ca pata de petrol... dupa care, aici e partea cea mai grea... ridici la suprafata rama de lemn, cu mare grija, ca pelicula aia e ca panza de paianjen, si scoti pelicula din apa cu ajutorul ramei. Pelicula trebuie musai sa adere pe toata circumferinta ramei, daca ramane un colt desprins, acolo se va rupe.
Se strica la faza asta o gramada... pana prinzi spilul cat sa fie unghiul optim sub care sa scoti pelicula din apa incat tensiunea superficiala sa nu o rupa.
Odata scoasa din apa... se usuca in cateva ore, nu vad de ce ar trebui sa stea nici macar cateva zile la uscat :unsure:
Iar cu gramele... tu n-ai auzit de chinezi batrani ?
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 16 February 2015 - 09:43 AM
Postat 16 February 2015 - 09:47 AM
renatoa, la 16 February 2015 - 09:42 AM, a spus:
Se procedeaza cam asa... iei niste albus de ou , amesteci cu lac de unghii incolor, nu mai stiu proportiile... dupa care pui o picatura in cada pe suprafata apei perfect linistita, nu ai voie sa suflii :)
in prealabil, pe fundul cazii ai asezat o rama de lemn de dimensiunile care speri sa le obtii.
O sa vezi cum se intinde picatura aia ca pata de petrol... dupa care, aici e partea cea mai grea... ridici la suprafata rama de lemn, cu mare grija, ca pelicula aia e ca panza de paianjen, si scoti pelicula din apa cu ajutorul ramei. Pelicula trebuie musai sa adere pe toata circumferinta ramei, daca ramane un colt desprins, acolo se va rupe.
Se strica la faza asta o gramada... pana prinzi spilul cat sa fie unghiul optim sub care sa scoti pelicula din apa incat tensiunea superficiala sa nu o rupa.
Odata scoasa din apa... se usuca in cateva ore, nu vad de ce ar trebui sa stea nici macar cateva zile la uscat :unsure:
Iar cu gramele... tu n-ai auzit de chinezi batrani ?
exact asa mia spus si el ... ceva cu ou si care se turna deasupra apei ....
Am mai vazut batrani chinezi :))))))
Postat 17 February 2015 - 03:32 PM
Ciprian97, la 15 February 2015 - 03:44 PM, a spus:
Ciprian,
Pune si tu tata un filmulet cu tine la bete facand rolling harrier, hover si alte cele la firul ierbii cu o balsa de cat vrei tu, care sa fie chinezarie de la HK. Mersi, Daca poti asa ceva, esti mare maestru, daca nu...
Postat 17 February 2015 - 08:43 PM
In al doilea rand m-am cam lasat de zborul cu aripa fixa,iti trebuie mai mult antrenament si dedicatie(si bani) sa faci acrobatie cu heli.