Posta Romana coletarie
Postat 29 January 2015 - 07:24 PM
http://stirileprotv....e-internet.html
https://www.youtube....h?v=8scWbOHF8vo
Postat 29 January 2015 - 07:32 PM
cu aruncatul coletelor dintr-o parte in alta se intampla la toti curierii, nu stiu daca vom scapa de asaceva
Aceasta postare a fost editata de Tealk: 29 January 2015 - 07:36 PM
-------------------------
DJI Mini 4 PRO
Hornet Tunel Hull Sprint F1
Fly Low. Go Fast. Turn Left.
Do. Or do not. There is no try.
Postat 29 January 2015 - 08:06 PM
Dar luna asta va fii ulima data cand mai trimit prin posta, dupa ce ca dureaza mult expeditia, mai esti si intampinat cu aroganta la ghiseu si aici nu vorbesc despre multiplele "documente " pe care le ai de completat, ci despre aroganta personalului care crede ca-ti face vre-o favoare, ei nici nu se gandesc ca noi EXPEDITORII le facem lor o favoare trimitand coletele prin posta. Nici nu mai spun de asta vazand cum se transporta coletele...Slava Domnului, pana acum nu am avut ceva Foarte fragil, dar daca aveam...?
Acum trebuie sa trimit unui coleg de-al nostru, un aeromodel din polistiren, ce fac daca-l fac astia de la posta BUCATI ..., cu toate ca scriu de obicei pe astfel de colete FRAGIL ?
Credeti ca tin cont...,nici vorba...!!!!
RUSINE ...POSTA ROMANA
Aceasta postare a fost editata de danysoft32: 29 January 2015 - 08:09 PM
Postat 29 January 2015 - 08:21 PM
In schimb,acum 2-3 ani pe vremea asta am primit un model de balsa cu fan curier de la Pucioasa.Pentru ca nu a fost ambalat bine trenul de aterizare a jucat liber prin cutie si a intepat folia modelului in multiple locuri.
Deci mai putin conteaza cu ce trimiti,mai important e sa ambalezi calumea pana si un bolovan http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/rofl.gif
Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 29 January 2015 - 08:24 PM
Postat 29 January 2015 - 08:33 PM
Ciprian97, la 29 January 2015 - 08:21 PM, a spus:
Da "dragul meu" dar cateodata te mai gandesti si la gramaj... (nu suntem chiar idioti sa punem niste oua sau pahare aiurea ambalate....
De-ar fii asa de simplu precum spui...
P.S
Ideea e ca acesti "oameni" angajati ai Postei Romane isi bat joc de coletele altora. Nu trebuie sa le luam apararea, cum nu trebuie nici sa generalizam, insa procentajul de feeed beack negativ e de 99 %
Aceasta postare a fost editata de danysoft32: 29 January 2015 - 08:34 PM
Postat 29 January 2015 - 09:36 PM
Postat 29 January 2015 - 09:46 PM
eu folosesc mult fan courier si nemo...sper sa nu ma dezamageasca nici unul
DJI Mini 4 PRO
Postat 29 January 2015 - 09:52 PM
Toti angajatii postei cu care interactionez eu frecvent sunt binevoitori si nu pierd vremea,fac tot posibilul sa-ti micsoreze asteptarea dar uneori,pur si simplu pentru ca posta romana nu e doar posta,trebuie sa stai la rand.De ar fi ghisee separate pentru trimis/ridicat expeditii si cu postarite dedicate tot timpul doar acolo atunci ar fi perfect.Adica lasati fratilor posta sa fie posta.Pensii alocatii ziare calendare servetele astea se pot da altundeva sau chiar acasa(pensii/alocatii evident).Mi se intampla des sa astept sa plateasca cineva factura la curent dar a uitat factura si acum din amintiri sa zica serie si altele...
Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 29 January 2015 - 09:53 PM
Postat 29 January 2015 - 10:04 PM
Tealk, la 29 January 2015 - 09:46 PM, a spus:
eu folosesc mult fan courier si nemo...sper sa nu ma dezamageasca nici unul
Nu vreau sa pun partea la nimeni insa fetele de la posta indura multe fata de un curier...Ganditiva pe un schimb de 8 ore cati oameni vin sa puna un colet ...La noi in Dr -Taberei este o singura fata pe schimb timp de 8 ore care primeste colete,ganditiva ce este pe capul lor,sincer muncesc mult prea mult fata de cat sunt platiti..
Postat 29 January 2015 - 10:08 PM
Postat 29 January 2015 - 10:13 PM
Parfenov, la 29 January 2015 - 10:08 PM, a spus:
Aici iti dau dreptate,daca primesc ceva, fata de la posta ma suna ca am ceva de ridicat sau cel care este pe teren la fel si o fac pe telefoanele personale...Daca esti atent cu ei lucrurile se simplifica foarte mult....Daca chem curierul sa pun un pachet adaug 5 ron in afara de chitanta de colet
Aceasta postare a fost editata de NAVOMARIUS: 29 January 2015 - 10:17 PM
Postat 30 January 2015 - 08:20 AM
Postat 30 January 2015 - 08:21 AM
Va intreb ce legatura are ca la posta tariful este "mult" mai ieftin , ca doar nu noi am pus acest tarif. Daca ai tariful mai ieftin asta nu inseamna ca trebuie sa-ti bati joc de lucrul altuia aruncand pachetul pe jos (indiferent ce s-ar afla acolo si indiferent cat de bine e ambalat)
Daca spre ex. te duci la serviciu si nu esti remunerat pe masura muncii tale (sau asa crezi tu) atunci inseamna ca nu trebuie sa-ti faci treaba corect? Adica asa trebuie procedat " lasa ma ca la cati bani iau merge sa arunc coletele pe jos, daca m-ar plati calumea...)
Trebuie sa retinem ca atunci cand am acceptat o oferta de salarizare , ne-am asumat si o raspundere, aceea de a ne desfasura activitatea pt.care am fost angajati cat mai bine si nu in bataie de joc. Daca nu-ti convine salariul atunci sa stii ca nu te tine nimeni cu forta, insa daca ai decis ca vrei sa ramai atunci fa-ti treaba corect
Trebuie sa ne schimbam mentalitatea daca vrem sa ne dezvoltamsi sa uitam zicala "lasa ma ca merge si asa"
Aceasta postare a fost editata de danysoft32: 30 January 2015 - 08:22 AM
Postat 30 January 2015 - 10:42 AM
Parfenov, la 30 January 2015 - 08:39 AM, a spus:
Macar atata, postarita aia e o raritate, exceptia de la regula. Mai e o postarita la fel de treaba, care era sau poate inca ma8 e la oficiul postal 66 din Bucuresti, de la vama, ea era mama modelistilor, nu ne intreba de sanatate cand ridicam coletele din china de la hk.
Postat 15 March 2015 - 11:02 AM
deci ce pot sa mai zic ?....
DJI Mini 4 PRO
Postat 27 March 2015 - 09:51 AM
Ciprian97, la 29 January 2015 - 09:52 PM, a spus:
Nu stiu cum e in alte zone geografice tariful la POSTA (desi cred ca ar trebui sa fie acelasi tarif ), dar spre ex. la Ploiesti ca sa trimit un colet de 60 grame (o elice ) unui coleg de aici, cat credeti ca ma costa ( spun ma costa pt. ca nu am mai trimis elicea)... 11 lei si nu 2,4 lei cum se amintemai sus
Astia ori sunt nebuni ori... nu mai stiu ce sa zic. Tot citesc aici pe forum de tarife mult mai mici, dar cand ma duc la posta dau de cu totul alte tarife...Nu pot intelege cum draqu pt. un colet de 1,2 kg imi cerea 20 de lei si pt. asta de 60 grame mi-a cerut 11 lei...
Postat 27 March 2015 - 10:20 AM
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
Postat 27 March 2015 - 10:21 AM
Ciprian97, la 27 March 2015 - 09:57 AM, a spus:
Uite,eu trimit azi un colet de 200g fara ramburs si iti pun factura.Nu cred ca se tine cont la tarif de distanta dintre judete.
Cipriane te cred pe cuvant nu trebuie sa-mi demonstrezi nimic (cu factura...) si da puneam ramburs insa suma pt.transportul coletului era fixa (11 lei ) asa mi-a zis functionara de la posta. Ori ca puneam 2 lei suma de ramburs, ori ca puneam 14 lei, la acea suma trebuia sa adaug transportul acei 11 lei. Unde mai pui ca nu mi-a pus coletul pe cantar, intreband doar cat cantareste... ( si are 60 grame pt ca l-am cantarit eu). Nu mai inteleg nimic...
Bine ca la voi Posta functioneaza altfel (...sau normal):good:
Postat 27 March 2015 - 10:38 AM
Factura la posta este generata de acelasi program in toata tara, nu are cum sa scoata tarife diferite de la o localitate la alta...
Plus ca ai aplicatie de calcul tarif pe site-ul postei, poti simula acolo si sa te duci cu print ecran la oficiu...
Postat 27 March 2015 - 10:48 AM
tarifele postei sunt fara logica. Acelasi colet (mic) poti sa il trimit scrisoare sau colet. Colet e mai ieftin desi posta munceste mai mult.
La extern e si mai rau. Am trimis niste placi metalice (pt aparate foto) in USA. Daca le puneam colet trebuia declaratie vamala, mers cu coletul deschis, discutii nesfarsite (legal nu ai voie sa trimiti nimic din RO) si costa de la 50 lei in sus. Le-am inghesuit intr-un plic cu bule, total 700g, timbru de 7 lei, aruncat in cutia postala (s-a auzit trosc cand s-au lovit de fundul cutiei) si dupa 10 zile au fost la destinatar. Fara paravion, fara nimic.
Asa am trimis si servo defect in garantie la hobbyking.
Aceasta postare a fost editata de stiganas: 27 March 2015 - 10:49 AM
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 27 March 2015 - 10:55 AM
renatoa, la 27 March 2015 - 10:38 AM, a spus:
Factura la posta este generata de acelasi program in toata tara, nu are cum sa scoata tarife diferite de la o localitate la alta...
Plus ca ai aplicatie de calcul tarif pe site-ul postei, poti simula acolo si sa te duci cu print ecran la oficiu...
fa si tu un calcul (cu programul de simulare de care aminteai) pt. un colet de 60 grame si trimis ramburs (banii pe care vreau sa-i primesc ex.14 lei fara transport...) si vezi cat iese...
http://www.posta-rom...cu-ramburs.html
iese ceva de gen
Tarif de inregistrare4.90 RONTarif pe greutate:1.9 RONTarif fix2.5 RONAsigurarea valorii0.22 RONRamburs mandat postal0.154 RON Servicii suplimentare:Confirmare postala de primire:3.00 RONPret total:12.674 RON la care se adauga 14 lei valoarea elicii...
P.S
Nu vb din "carti" ci din experienta nefericita pe care am avut-o
Bafta
Postat 27 March 2015 - 11:05 AM
Logica postei ma sparge si pe mine,cumva ii costa mai mult sa mute bani decat colete.In ziua de azi banii sunt mai mult cifre pe un ecran decat cash.Si nu cred eu ca un ghiseu nu are la orice moment al zilei suficienti bani lichizi sa onoreze mandatele.
Sa trimiti colet cu ramburs pentru o amarata de elice,eu ii ziceam destinatarului sa o folosesti sanatos,ti-o dau moca ca mai mult te costa mandarul decat elicea insasi,rareori trimit cu ramburs caci sa depui la banca e mult mai ieftin sau chiar gratuit la ghiseu,si eu nu ma mai duc dupa mandat la posta.
Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 27 March 2015 - 11:06 AM