Riva Aquarama Prima mea aventura Navo!
Postat 24 December 2019 - 09:37 AM
Grande! Possiedo anche questa barca, ma uso il 3s 3300mah lipo per alimentarlo
Postat 06 January 2024 - 08:22 AM
Mulțumesc frumos.
Ce nu se vede pe filmare este cât de ușor glisează pe apă când prinde puțină viteză.
Acum urmează să testez câteva elici pentru un optim de viteză/consum și să văd ce fel de figurine găsesc pentru echipaj.
Arată ciudat fără un personaj la timonă măcar.
Toate cele bune.
Ce nu se vede pe filmare este cât de ușor glisează pe apă când prinde puțină viteză.
Acum urmează să testez câteva elici pentru un optim de viteză/consum și să văd ce fel de figurine găsesc pentru echipaj.
Arată ciudat fără un personaj la timonă măcar.
Toate cele bune.
Sultan Eduard
Postat 30 October 2024 - 10:07 AM
Caut partener pentru atelier NAVOMODELISM situat in Bucuresti , sector 3 , langa statia de metrou Anghel Saligny.
Atelierul este dotat aproape cu tot ce trebuie . De preferabil persoana cu abilitati pentru modele create de la zero. Eventual daca exista doritori pot pregati viitori navomodelisti. Contact Marius Racianu 0771572679.
Atelierul este dotat aproape cu tot ce trebuie . De preferabil persoana cu abilitati pentru modele create de la zero. Eventual daca exista doritori pot pregati viitori navomodelisti. Contact Marius Racianu 0771572679.
Postat 31 October 2024 - 10:28 AM
Salutare baieti!
Aveti cumva planul barcii si in format CAD? svg, dxf...etc?
Mi-am facut un laser cnc si primul proiect as vrea sa fie barca aceasta.
Stiu ca exista posibilitate de a desena peste desenul in pdf, dar din lipsa de timp nu as face acest lucru.
Merci!
Aveti cumva planul barcii si in format CAD? svg, dxf...etc?
Mi-am facut un laser cnc si primul proiect as vrea sa fie barca aceasta.
Stiu ca exista posibilitate de a desena peste desenul in pdf, dar din lipsa de timp nu as face acest lucru.
Merci!
Postat Astazi, 05:22 PM
Salut, am găsit arhiva.
Conține in format .DWG liniile de apă + planul de forme. Pentru mine ar fi fost suficient dar, după cum am spus eu am lucrat după metoda clasică (hârtie, creion, riglă, etc)
Captura prezintă exact cum arată desenul. Dacă îți folosește, mă contactezi pe mesagerie și lasă-mi te rog o adresă de mail sau o cale de comunicare validă ca să pot trimite arhiva.
Oferta este valabilă pentru oricine are nevoie de plan.
Seară frumoasă.
Conține in format .DWG liniile de apă + planul de forme. Pentru mine ar fi fost suficient dar, după cum am spus eu am lucrat după metoda clasică (hârtie, creion, riglă, etc)
Captura prezintă exact cum arată desenul. Dacă îți folosește, mă contactezi pe mesagerie și lasă-mi te rog o adresă de mail sau o cale de comunicare validă ca să pot trimite arhiva.
Oferta este valabilă pentru oricine are nevoie de plan.
Seară frumoasă.
Sultan Eduard