MAREA INTALNIRE DIN NOIEMBRIE machete statice
Postat 13 November 2005 - 01:28 PM
vad ca multi au fost ,da nimeni nu zice nimic.....
sa va spun eu....super ,extra !!
am vazut niste machete extraordinare,si nistre diorame de mi s-au taiat picioarele.
pentru cei ce nu au fost acolo ......pozele fac cat o mie de cuvinte.
de fapt nici n-as sti ce sa comentez la ele.
sa va spun eu....super ,extra !!
am vazut niste machete extraordinare,si nistre diorame de mi s-au taiat picioarele.
pentru cei ce nu au fost acolo ......pozele fac cat o mie de cuvinte.
de fapt nici n-as sti ce sa comentez la ele.
Imagini atasate
flying is my life...
Postat 13 November 2005 - 01:32 PM
Care-ati fost pe acolo si-ati si memorat pe photo cate ceva, poate dati si celor de mai departe posibilitatea sa-si clateasca un pic ochiul !!
Cu mlutumiri !!
Stima,
Cu mlutumiri !!
Stima,
40,665 MHz = Ch 50, FM, PPM, Legal
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
Postat 13 November 2005 - 01:37 PM
Mi se pare mie sau asta din ultima poza e chiar PINTA ?? :(
Stima,
PS:Oups !! Intre timp vad ca Sliviu a mai pompat cateva! Era vb de poza de 13.34 !!
Stima,
PS:Oups !! Intre timp vad ca Sliviu a mai pompat cateva! Era vb de poza de 13.34 !!
Aceasta postare a fost editata de domnu_doctor: 13 November 2005 - 01:39 PM
40,665 MHz = Ch 50, FM, PPM, Legal
Postat 13 November 2005 - 01:50 PM
Cum nimeni nu zice nimic?
Nu ti-am spus ieri sa mergi, ca merita?
Acum, serios, nu stiu ce mi-a placut mai mult... Sa incerc sa laud cate ceva: dioramele, toate sunt SUPER. Se vede ca s-a lucrat cu pasiune si rabdare de chinez batran... Personal, simpatia mea se indreapta spre JU-52, clasicul german. Mi-a placut pe langa modelul in sine finisarea extrem de realista. Chiar daca a fost facuta cu pensula, amanuntele sunt la locul lor. In rest, poate dupa ceva vreme sa mai decantez, toate exponatele fiind reusite, unele chiar exceptionale. Mentiune deosebita pentru Pinta si Yamato. Am vazut si Prinz Eugen dar la scara mai mica. Pacat ca in valtoarea emotiilor nu prea a fost timp si loc de dicutii si noi cunostinte. Parerea mea.
Cu stima,
Costel
Acum, serios, nu stiu ce mi-a placut mai mult... Sa incerc sa laud cate ceva: dioramele, toate sunt SUPER. Se vede ca s-a lucrat cu pasiune si rabdare de chinez batran... Personal, simpatia mea se indreapta spre JU-52, clasicul german. Mi-a placut pe langa modelul in sine finisarea extrem de realista. Chiar daca a fost facuta cu pensula, amanuntele sunt la locul lor. In rest, poate dupa ceva vreme sa mai decantez, toate exponatele fiind reusite, unele chiar exceptionale. Mentiune deosebita pentru Pinta si Yamato. Am vazut si Prinz Eugen dar la scara mai mica. Pacat ca in valtoarea emotiilor nu prea a fost timp si loc de dicutii si noi cunostinte. Parerea mea.
Cu stima,
Costel
35 MHz, canal 60,62,78.
Postat 13 November 2005 - 01:52 PM
pavcostel, la 13 Nov 2005, 14:50, a spus:
Cum nimeni nu zice nimic?
ma refeream la postat de poze.....stiam ca merita!!
degeaba spui tu ca merita ca baietii astia de prin tara sau cei care nu au putut ajunge nu-si inchipuie ce inseamna "merita"
ma refeream la poze....
flying is my life...