Trebuie sa aduc niste clarificari aici, deoarece dl. Magnum depaseste pragul bunului simt si induce lumea in eroare:
Nu ai fost la banca vineri dimineata si nu ai facut nici o depunere. Am verificat contul si nu exista activitate in perioada respectiva, deci fabulezi aiurea din oftica!
1. Nu ai cumparat niciodata elici din lemn de la mine. Am istoricul tranzactiilor cu tine in casuta de mesagerie.
2. In decembrie 2014 ai cumparat 13 roti de aero + o bechie SIG cu directie si suspensie pentru Piper la pretul de 175 RON. Din acel set faceau parte 2 roti Kavan gonflabile noi + bechia SIG noua -> luate de la Phoenix din magazin cu un an in urma la pretul de 189 RON, 2 roti Aeronaut gonflabile 80 mm montate dar nezburate -> luate de la Wabo prin 2007 cu aproximativ 45 RON si 9 roti folosite de diverse dimensiuni si marci.
Citeaza
Uite, 175 RON = toate rotile + bechia si platesc eu posta. Mai mult nu pot lasa, rotile Kavan + bechia costa la Phoenix aproape 190 RON. Practic, restul le ai bonus.
Lasa-mi adresa si un numar de telefon si maine ti le pun la posta.
Numai bine,
Matei
3. Chestiunea cu motorul: aveai la dispozitie motorul MVVS 15 cmc identic, nou in cutie, pus la vanzare de membrul
CMB90 in aceeasi perioada dar la un pret mult mai mare de
790 RON care oricum reprezenta cam 90% din pretul de magazin fara sa mai punem la socoteala coletaria internationala. Pe de alta parte, tu ai preferat ceva mai ieftin dar sa ai aceeasi calitate MVVS. Eu la
500 RON vindeam un motor MVVS luat de nou si tunat special pentru F3A si cu o gramada de accesorii, cu evacuarea luata
la pila in scopul imbunatatirii transferului de gaze si al lucrului cu rezonatorul Graupner, nou (44 Euro la Schweighofer), pe care il dadeam cu motorul. In plus, motorul avea instalat carburator special Perry ( aprox. 40$ pe Tower) si pompa Perry pe backplate ( de la un PDP ) atasata cu mici modificari
la pila, mai inestetic dar tehnic ok. Tu doreai motorul pentru o macheta de AN-2 si ti-am spus inainte de a-l cumpara ca iti trebuie un motor in 4 timpi de 20 - 26 cmc sau un benzinar, nicidecum un 2 timpi de 15 cmc cu evacuarea prin spate. Ma rog, decizia ta. Te-ai lamurit tu cum sta treaba si cum vine pe model dupa ce ai primit pachetul si apoi ai cautat motiv sa il returnezi.
Citeaza
Salutare!
Am facut pachetul. Acesta contine:
- motor cu carburator si pompa Perry
- backplate original daca vrei sa renunti vreodata la pompa
- bujie OS #8 instalata pe motor
- bujie MVVS in ambalajul ei
- evacuare flexibila
- evacuare rigida
- rezonatorul Graupner pentru F3A (cu surdina incorporata)
- motorul fara chiulasa, pentru piese (set cilindru-piston impecabil, rulmenti, ax etc)
- bonus elice 13x10 lemn - nezburata
- bonus roata Kavan 50mm , roata Kavan 56mm - folosite
Motorul este rodat, compresia este incredibila.
La rodaj eu am folosit Tornado cu 5% nitro. Motoarele MVVS in general sunt gandite pentru nitro 0 - 5%.
Astept unda verde ca sa expediez coletul.
Numai bine,
Matei
Aceasta postare a fost editata de ERASER: 13 December 2015 - 12:44 PM